So good..

Så var det sista prover i högstadiet avklarat, and I nailed it! Imorgon börjar vi 8.40 och ställer ut alla våra modeller vi har byggt, har någon HEL-lektion kanske och sen får vi gå hem efter lunch.. Mycket skönt..

Men titta, nu snöar det igen! Jävla Kirunaväder! Om det snöar på grundenten eller avslutningen lägger jag mig fan ner och dör..
Men solen lyser ju iaf.. yeey..

Skalpell tack..!

Riktigt kul att disikera lite organ, hehe.. Hjärta, lungor, lever och njure fick jag och Philip hacka i, och det blev några bra filmer på det, tänker inte lägga upp några bilder dock, för let's face it - it's nasty;)

Mer dans

Back from the zumba, gick lite bättre dnna gången, speciellt då vi fick lära oss samba idag på spanskan. Lite enklare att hänga med då:P
Nu ska jag och pappa göra varma mackor:)

Can't wait!

SO-redovisningen avklarad, bara svenska provet kvar nu.. Fick även reda på att vi ska få disikera imorgon! Hjärtslag, altså hjärta och lungor, kommer att hamna under kniven och jag ska filma när vi cuttar upp det till bilden på fredag, då vi ska "obducera" Michelle^^
Ska bli grymt kul! Hehe, psykopat, jag vet..

How to cut

Ny vecka börjar igen imorgon, den sista arbetsveckan eller vad man ska säga.. Ett svenska prov kvar och en SO redovisning, det är allt. Skönt.
Imorgon ska jag ju till frissan också! Men vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår, lite kortare blir det iaf och så tänkte jag att jag skulle klippa upp det ganska mycket, men är inte säker. Kajsa tyckte igår att jag skulle klippa lugg så att jag får en Loreen-frisyr, haha, jag i lugg..? Skulle inte tro det..
Men, men, lila tänkte jag iaf att det skulle bli, hur nu det slutar;)

Euforia!

Linno tvingade över mig till Lotten för att titta eurovision med dem och Kajsa. Har inte gjot det på flera år, så det var lite kul, och ja.. Som all vet - Vi vann ju!!^^
5:e segern för Sverige alltså, stort grattis till Loreen!

Inte den snyggaste kanske..

Äntligen hade vi bild, det var ett tag sedan nu.. Vi var på Hjampis och provfilmade lite med olika ljussättningar och så och eftersom jag inte är med i den scenen fick jag stå bakom kameran, där jag borde vara;)

Lämnade även in mitt NO-arbete, vårat modellbygge skulle ju in idag. Jag lyckades till sist få ihop Louvrepyramiden, limmet ville inte sitta riktigt..



Jättefin va? Gjord i ståltråd och någon rutig plastfilm..

Sen fick jag hjälpa Nisse med att limma ihop hans stadshus, han använde den stora jätte, jättevarma limpistolen och tror ni inte att han lyckades bränna mig? Men det lär han få igen för, haha;)

I'm so happy

Vi fick tillbaka våra Nationella i engelska idag.. MVG på allt, sådär bara, haha!:)
Hade alla rätt på B1, 94/99 på B2 och uppsatsen fick jag kommentaren: Språk + Innehåll - vad mer kan man säga..? och ett inringat MVG ^^
Kan tänkas att jag hade bäst resultat i klassen..

Slutbetyg i engelska: MVG!^^

Coopertestet gick också strålande, har förbättrat mig med 2 minuter sedan förra året, muy bien till mig själv!

Var på stan nyss med Mickis också och har bokat klipptid på Maggis, jag frågade om att färga lila med hon jag pratade med verkade ju inte fatta ett skit, så vi får se hur det blir med den saken!:P

You know I like purple..

Jao, träningsvärk som utlovat, men inte så farligt dock!:) Imorgon blir det kanske ett till zumba pass, om jag inte dör efter coopertestet vill säga;)
Sitter nu för övrigt och kollar runt lite på nätet, tänkte nämligen att jag kanske skulle färga håret lila.. Har ju tänkt lite i de banorna tidigare, men nu känner jag att jag verkligen vill ha riktigt lila..
Måste ju såklart bleka eller avfärga mitt hår först och sedan färga, men om jag måste bleka utväxten innan man färgar igen för att det ska bli bra, vet jag inte riktigt om jag orkar med det. Men klarar jag mig utan att bleka så tänker jag nog defenitivt leva ett tag som riktigt lilahårig!:)

Vad tror ni? Skulle jag passa i lila hår..?


Lite snabbt photoshopat sådär;)

Eller kanske någon som har egna erfarenheter i ämnet?

Zumba!

Hemma från danspasset och sitter och knaprar på en rostmacka, jäklar vad jobbigt det var! Och svårt, men skitroligt!:) Vi tänkte gå igen nästa vecka, hehe, kommer få en sån j**la träningsvärk imorgon:P Men det är nog vär det:)

Fun!

Idag ska jag och massa kompisar på zumba, galet roligt. Vi skulle gå redan förra veckan, men ingen kunde så ikväll, då jävlar..;) Haha

Btw, bästa kommentaren idag:
Vi ska springa en viss sträcka på idrotten och som avslutas med en lång uppförsbacke, påväg upp möter vi Anton som redan har vänt, springer ner det snabbaste han kan och ropar "Hem och spela Diablo!"
Kan tala om att jag nästan höll på att dö av skratt;)

Almost done

Det var nästan ingen på svenskan idag, vi var typ tio pers.. Satt och jobbade NO sedan i några timmar och jag är snart klar med min pyramid! I stort sett bara att lägga OH-papper runt som glas, men perfektionist som jag är, är det säkert en massa små detaljer som jag kommer att störa mig på och sedan lägga ner hur mycket tid som helst på att fixa dem, haha:P
Nu måste jag komma på något att berätt om imorgon på spanskan..

New Book!!!

Eller egentligen tre böcker - Hungerspelen, alla tre böcker Hungerspelen, Fatt Eld och Revolt, samlad i en underbar på över 900 sidor^^
Elin fick ju två exemplat när hon fyllde år och hon behöver ju inte sen ena så..;) Mowahaha..!
Kanske börjar läsa på den ikväll, även fast jag inte ens är halvvägs på Svindlande Höjder som jag köpte för någon vecka sedan. Men jag är inte så motiverad att läsa klart den först.. Inte när Hungerspelen står och hägrar i bakgrunden;)

At least the sun was shining..

Spelade lite brännboll igår igen, men det var så satans kallt och blåsigt att vi slutade ganska snabbt:P
Imorgon börjar skolan igen efter långhelgen, men vi har egentligen bara en enda lektion imorgon - svenska - sedan får vi lite frihet igen! Men jag ska faktiskt stanna kvar i någon timma på ett arbetspass och jobba lite med modellbygget i NO:n, det ska faktiskt vara klart till på fredag så..

Movie night!

Öppnade med Sleepy Hollow, följt av Sweeny Todd och därefter Kung Fu Panda 2 och grande finale - Phantom of the Opera.. Även några minuter av Hunger Games han vi med innan vi somnade.
Såhär på morgonen har vi är så länge klarat av Bilar 2 och påbörjat Mean Girls, minus Elin om skulle till stugan:P

Regn..

Hade tänkt att spel lite brännboll idag också, men såklart så ska de ju regna:P Men det är ganska bra egentligen för då försvinner snön.. Men vill ju ha sol nu;)
Men, men, det blir film hos Michelle istället!

Sunny day!

Nice med halvdag idag, och ändå satt vi kvar på slöjden i flera tillar typ, haha;)
Jag och Linno har varit och köpt mjukglass och njutit av solen och nu ska vi spela brännboll! Om vi har några slagträn vill säga..

Shake it

Vi fick dansa i dag på idrotten igen, galet kul!:) Nu ska jag slå in Elins present sen ska jag dit vid 7 med mina goda muffins^^
Känner att jag är lite överglad idag..

Nahaha

Fick reda på idag att vi bara har halv vecka igen, halvdag på onsdag sedan ledigt! Fett nice..;)
Nu ska jag baka härliga chokladmuffins till Elin imorgon
Ciao for now..

Sleep - Yes please!

Ytterligare en tröttsam dag här i Pajala med massor av folk från höger ock vänster..
en det är väl så när Farfar fyller 80!
Jag och faster stod igår och bakade en stor tårta, men efter alla gäster som har varit här är den snart slut den med:P
Kameran har jag haft framme konstant och jag försökte mig på att fota all hundratals blommor Farfar har fått, men känner att det skulle behövas ett macro objektiv.. Några fina rosor och en klarblå orkidee blev det iaf.. Imorgon blir det hemresa och kanske kommer det upp lite bilder då, har ju inte min dator med nu..

Sen uppdatering

Sitter i Pajala nu hos farmor och farfar och kör ett lite nattinlägg.
Dansen på idrotten gick bra och vi fick byta danspartner oftare den här gången, vilket var mycket bättre. Den bästa kommentarenkom ju från Erik när vi skulle dansa - "Jag vill inte dansa med dig, jag vill ju vara tjej, det är mycket roligare för då får man snurra" Han hade nämligen fått vara "tjejen" när han dansat med Johan bl.a, då vi inte var tillräckligt många tjejer.
Till sist skickade jag iväg honom till Johan igen så att han fick snurra, som han tyckte var så kul, så gick jag och dansade med Alex istället:)
Sedan var det skolfoto, sista för grundskolan, sista md alla kära klasskompisar.. Usch vad jag kommer sakna alla sen!:P

I got money in my pocket

Nu regnar det här i stan. Första gången i år faktiskt, vilket är bra för då kanske snön försvinner till slut;)
Jag och pappa var och sålde lite guld idag, eller det var väl jag som sålde för det är jag som får pengarna, två ringar och ett litet härta med kedja som jag haft sedan jag var liten. Allt sammans i 18k, ca 7g, 1230:- fick jag^^
Han värderade också min LotR-ring, 14k, ca 8g och värd ca 1200:-, pretty good.. Det betyder också att ring nr 2 som Elin har är värd lika mycket^^

Imorgon blir det för övrigt bara halvdag i skolan, efter lunch drar vi till Pajala då farfar fyller år. Men tänkte dock vara med på klassfotot först.. Vårat sista klassfoto från grundskolan får man ju inte missa.
Trodde först inte att jag skulle hinna med det innan vi åkte, men My hade erbjudit sig att redigera in mig på ett hörn efteråt ändå, haha;) Nu kanske hon slipper det iaf:P

Dance..

Dans med hela 9:an idag, riktigt roligt. Jag fick dansa med Affe på slutet, men vi stod mest och skrattade åt varandra för vi var så dåliga, haha;)
På torsdag har vi dans med A:arna också, kul, kul..

A strawberry in deep snow

Det ha äntligen slutat snöa nu är det bara att vänta på att det ska börja tina igen.. Jag som började få lite sommarkänslor och så vräker det ner stora snöflingor. Men jag och pappa gjorde ett försök att hålla hoppet uppe ovh åt nyss en stor skål med jordgubba och grädde^^
Men om sommaren verkligen kommer i år, det återstår att se..

Annars så är det ju faktiskt årets största fullmåne idag.. Varför ska det då vara målnigt..? Ååh, denna orättvisa..

Vinter på nytt..

Ja, snö kom det allt... Och det snöar fortfarande.. Jag tänker då inte gå ut idag;)
Men jag har ju min bok att läsa, och så har jag börjat att rita av farmor och farfars bröllopsfoto. Farfar fyller år om nångra dagar så jag tänkta att jag skulle hinna klart tills dess..

New book

Ingen bild idag, så gick på stan med Linno och fikade istället. Köpte en ny bok också, Svindlande Höjder, en kärleksroman.. Haha, jag som brukar läsa värsta psykoböckerna annars;)
Men har faktiskt velat läsa denna jättelänge, men har aldrig riktigt kommit till skott, så att säga.
Stolthet och Fördom vill jag också läsa..

So it has begun..



En ensam gatlykta lyser upp tomma rum som så länge fyllts av skrik och skratt och brevid de halvt raserade väggarna står monstret, redo att greppa tag om en ny vägg..

Den stora mintgröna byggnaden som alltid har stått där, alltid funnits, alltid.. Men inte mer.. Nu hörs inga skrik och skratt längre.. Nu finns den inte kvar.







Några dagar tog det.. Nu täcks spillrorna av det gammla huset i ett täcke av ren vit snö..
Nu börjar flytten..

It's a trap!

Provet var förvånansvärt lätt.. It's a trap! Haha nee, men man vet aldrig;)
Nu måste jag tyvärr fortsätta på min redovisning till imorgon så att man kanske hinner slöa lite framför tv:n sen, Grey's idag och Death Race på 6:an!:)

Sista provet då..

Tillbaks till skolan imorgon då.. Sovmorgon har vi, men sen blir det NP i matte.. Hur nu det ska gå.. Det är första delen som jag tror blir svårast, för vi få inte använda miniräknare. Andra delen (den svåra, haha) blir nog lättare då vi får ha både räknare och formelblad, men det får vi se!