Baka, baka liten kaka..

Sitter och avnjuter en nybakt muffin framför tv:en och den blev såå bra:) Och sen är det ju faktiskt en rainbow cupcake och inget annat!
Gamla och lite dåliga bilder, men så här ser de up på ett ungefär.., Frostingen ska dock vara BLÅ:)

Om ni frågar snällt kanske n får receptet..

Äntligen klar!

Till sist har det eviga skrivandet av kärleksboken nått sitt slut, jag lämnade nämligen lämnat in den idag:) En stor tyngd har iaf lyfts från mina axlar, haha;)
Nu ska jag börja med det evinnerliga uppdraget att föra över bilder till min hårddisk..

New hat!

jag blev så förälskad i baskern jag hade på skolfotot, så jag var tvungen att gå och köpa en egen:) Köpte en svar dock och den är såå snygg;) Köpte även en ny parfym, Forbedden rose, som luktar skitgott och själva namnet skriker ju bara Carro;)

Kan inte katalogen komma snart?!

Skolfotograferingen gick skitbra och vi såg helt gaalna ut haha;) Några var klädda i sopsäckar, en var en ängel och den andra en djävu, den nästa var spion och en treda advokat. Några var klädda helt vanligt (tråkmånsar!) och jag var konstnär, men vi hade även två målare + en klädd i varselkläder:) Haha, länktar till katalogen kommer ut så vi får se hur det blev;)
De andra klasserna hade också klätt ut sig, A:arna var typ militärer med krigsmålning och allt, medans de i C kanppt var utklädda. Men det fans ändå några stjärnskott som Lin-Sofi som var en professor av något slag (tror jag), hon hade iaf labbrock och en bägere med något lila i, och Anton som föreställde en mentalpatient med tvångströja, haha:)

Matteprovet gick också rätt bra och sitter nu och väntar ppåp att klockan aka bli 2 så att jag kan åka till bilden..;)

<3 my fridays..

Äntligen fredag imorgon! Och det ser ut som en bra en dessutom, då vi har skolfoto och börjar en halvtimme senas´re än vanligt, vi slutar efter lunch eftersom vi inte har någon NO och jag får äntligen vara på bilden igen! kunde ju inte förra veckan när vi hade prao..
I år tänkte vi göra något kul på skolfotot, så vi ska alla klä ut oss:) Nästan alla iaf.. Jag hade tänkt att vara konstnär med basker på huvudet och hållandes i både palett och pensel:) Hade också tänkt att ha lite färg på kinden för att ytterligare förstärka min karaktär, men främst för att jag alltid lyckas få färg i ansiktet när jag står och målar hemma;)

Men det är inte bara roliga saker att se fram emot, vi har faktiskt terminens första matteprov imorgon också, och kanske inte sådär jätterolig, men det går nog bra förhoppningsvis:)
Så det är väl bara att fortsätta plugga...

*Snyft..!

Som vanligt när jag hittar ett par snygga skor så finns det inte i min storlek.. Riktigt jävla arg blev jag, för de jag hittade var riktigt snygga och jättesköna, som dessutom hade passat bra till vintern.. Jag skulle ju faktiskt behöva ett par nya vinterskor.. Grr..!
Tröstae mig dock med att köpa nya örhängen med fjädrar och en ring och ett rött nakellack från kicks:)

Snåla jävlar!;)

Sista praodagen avklarad, det har faktiskt varit en jätterolig vecka men blev dock liite besviken på att jag inte fick ngt presentkort eller så eftersom min kompis fick det (på 200:-!) när hon praoade förra året.. Men, men, man kan ju inte få allt här i livet, men det var ändå lite snålt..;)

Jag har iaf hittat en massa snygga skor som jag och Linno ska gå och kolla på imorgon:)

Praodag #3

Idag har jag flyttat och packat skor igen, men jag fik också stå i kassan lite och jag har faktiskt sålt några par skor:)
Hade tänkt att göra lite skolarbete nu ikväll, men pappa har datorn på jobbet så det går ju inte.. Men jag har ju ändå hela nästa vecka på mig också att bli klar:)
Nu ska jag fortsätta med porträttet och jag är faktiskt snart klar! Det kanske kommer en liten sneak peak snart...

A little drop in the ocean..

Första praodagen avklarad och allt väl!;) Jag praoar på Eurosko hela veckan, ganska kul för jag gillar ju skor.., men förhoppningsvis får jag göra annat än att bara gå och knyta skosnören och märka lådor hela veckan..:) Dock så börjar jag först kl. 10, vilket är riktigt sköönt;)


En liten höstbild:)

Stjärnfall - Do you want to make a wish?

Vintern välkomnas med både storslagna norrsken och meteorer här i lilla Kiruna! Om ni tittade mot polstjärnan för ca 30 min sedan kunde ni, liksom som jag, ha fått se ett par meteorer som passerade jorden:) Dessutom var det ett fantastiskt norrsken som jag fick fia bilder på:)
Jag kan ite säga mer än att vntern är här!

I + <3 fire..

Fotade en marsall med slutare 1/4000, och så här fint blev det! Detta ser t.o.m. ut som et hjärta:)
Tog även några i sunsetläge:) Coolt va?

Snöstorm!

Japp, vintern är här! Typ..
Kollade ut genm fönstret igår kväll vid 11-12 tiden och såg att det snöade, så tog fram kameran och fotade det tunna lager av snö som lagt sig på vägar och tak

men sedan när jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret... Minst 2dm (typ 3!) på backen! Och världens snöstorm..
Det satt typ fast en bil i varje gatuhörn och snövall på vägen till skolan och det har typ snöat hele dagen.
Jag hade tyverr inte tillfälle att fota på dagen då man såg all snö, men tog en bild nu


Det syns inte så bra men...

Men pennan i handen...

Nu äntligen känner jag att jag kommer att hinna med allt skolarbete dessa två veckor framöver, så för ikväll har jag jobbat klart:)
Det känns riktigt skönt, för nu har jag äntligen tid att jobba på det porträtt som jag har skissat på en tid nu, har haft så mkt annat att göra som man har inte riktigt hunnit sitta och rita, men nu har jag lite tid över.

Can you wish upon a star..?

Är belägen i stugan nu, och det är absolut becksvart ute. Men det är bra, för jag har bara sett så här många stjärnor en gång tidigare och det var för något år sedan när jag var i min kompis stuga i Skaulo.. Och då menar jag inte bara någon enstaka som man ser i stan, jag pratar om bokstavligen miljontals..Underbart..!

Dock så har pappa givetvis glömt min jacka hemma, och i den ligger min mobil.. Vilket gör att jag är näst intill okontaktbar denna helg.. Applåder till pappa!
Men, men, vad ska man göra? Det är ju ändå ingen som sms:ar eller ringer till mig iaf, så det spelar nog ingen större roll...

Tiggi ligger som vanligt i sin fåtölj och myser framför brasan, medans pappa nu försöker få den 100-åriga tv:en att fungera, vilket inte alltid är så lätt..;)
Så nu ska jag slänga mig i soffan med en tjock bok för att fördriva tiden:)