Well, that was unexpected..

Om ni har lika tråkigt som jag så tycker jag att ni ska snacka lite med Cleverbot, hur kul som helst!
 
Cbot: "Do you know Draco Malfoy?"
Jag: "I know who he is"
Cbot: "He is your father"
Jag: "He is?!"
Cbot: "Yes!"
Jag: "Omg I'm so happy!"
Cbot: "Me too!"

Plask, plask med tårna

Äckligt tandläkarbesök idag, men det gick väl bra det också och har inte ont iaf.. Eller inte än vill säga..
Myser med ett välförtjänt fotbad för ovanlighetens skull, ganska nice faktiskt!

Bio!

Idag ska jag och älsklingen på bio med Elin och Johanna. Vi ska på Iron Man 3! Taggad!
 

Weee

Nationella i svenska är iaf avklarade, fick ett B på muntliga om någon ville veta, bara resetn av engelskan och matten kvar.. Tycker att vi har gjort tillräckligt redan, men engelskan är ju simpelt så..
Produktiv dag annars, matte, engelska sen bild där jag satt och ritade älvor på tavlan..

Flash mob på stadshuset

 
Ser ni mig?;) Hoppar in från vänstra hörnet brevid Johanna i gul jacka direkt efter svansjön. Efteråt gick vi i ett sambatåg upp till stan, jag och Soifia gick först med bergsprängaren efter hennes syster med ett stort led av dansande folk efter oss, och gjorde samma sak igen.
Sjukt kul!
 Vi var visst med på nyheterna också, oopps!

Ett avklarat

Nationella gick rätt bra, men lite läskigt är det när hela klassen plus två lärare sitter och stirrar på en.. Men jag stammade nog inte allt för mycket, hoppas jag.
Imorgon är det läsförståelse och på torsdag skrivdelen, sen är svenskan bortgjord. Den är nog den värsta delen av alla nationella, engelskan är ju så enkelt att det nästan är löjligt och matten är inte så jobbig den heller. Fast muntliga är ju lite läskig när man bara sitter med läraren och kanske två till.. Men jag gör hällre det än svenskan.

Mat, ge mig

Har skrivit klart mitt tal till sv nationella imorgon och förberett en (okej tre!) mindmap. Fan vad jobbigt..
Väntar på att pappas flyg ska anlända till Kiruna så jag får äta snart, man blir hungrig av skolarbete..

Tröött

Tågresan gick bra och likaså besöket på kulturens hus och Norrbottens museum. Efteråt fick vi även lite tid att springa på stan och shoppa^^ Hittade ett par svarta shorts med nitar och nytt nagellack. Sedan blev det max på tåget hem. Inte helt fel..

Meeh..

Avgång från tågstationen mot Luleå kl 05.50 imorgon.. Inte taggad, Stina kommer och hämtar mig halv.. Tur så är det bara en morgon vi måste upp såhär tidigt, när jag jobbade förra sommaren var jag ju tvungen att stiga upp fem i tre veckor:P
Kommer hem först vid sjutiden sen, ja kommer ju somna redan på tåget..

Ibland lyckas man!

Har lyckats sätta ihop ett litet youtubeklipp med skiftande bilder med text och musik till^^ Nöjd alltså!;)
Vi har ju läst böcker på svenskan som vi skulle skriva en recention till och sedan göra ett klipp på youtube, antingen som jag gjorde eller bara en bild med texten vi skrev, och sedan göra en QRkod till den.
Jag läste När Lammen Tystnar av Tomas Harris och lade till signaturmusiken till filmen. Kolla gärna in den!
 

Aren't you proud of me now?

Måste erkänna att jag är äldigt stolt över mig själv, jag har till sist skaffat spotify! Hör och häpna!
Hade ju tänkt att fixa detta för länge sedan men då var man tvungen att ha ett fbkonto för att kunna skapa en användare.. Det är dock ändrat nu så lucky me!
 

Today was a good day

Superkul temadag idag där vi fick till uppgift att göra om en stol hur vi ville med temat längtan och till vilket vi shulle hänta inspiration från en tidningsartickel vi fick. Jag tänkte ta lite bilder på min stol untder prosessen, men jag blev så upptagen av mitt arbete att jag helt glömde bort det!
Vi får dock ytterligare en lektion till detta så förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta lite bilder då^^

Don't want to

Sista lovdagen då.. Vill verkligen inte tillbaks till skolan imorgon, det är ju så skönt att bara ligga i sängen och mysa med älsklingen hela dagen istället..
Jag är iaf i stort sett klar med min del av vårat projektarbete så jag har inte så stor ångest inför imorgon, måste bara klara av att redovisa. Linus däremot har ju inte ens börjat skriva så jag börjar få lite ångest över honom istället.. Det ska ju in i morgon!

Skrik och skratt

Spelkväll igår med brudarna, riktigt roligt och lite smått kaosartat när vi spelade med andra ord.. Men det brukar väl bli det:P
Det gör lite mindre ont i tänderna idag, men det liksom kliar i hörntäderna och det är näsran värre, blir galen-.-

Don't like this..

Fan vad tråkigt det var i Gällivare men som tur var kunde de flytta min tid till en timma tidigare så vi kom hem till sist. Kan tala om att jag har ganska ont för tillfället..
Ska försöka få lite historia bortgjort, har en del kvar att skriva..

Sömn..?

Ska försöka somna lite tidigare ikväll, måste nämligen upp tidigt imorgon för tandläkarbesök i Gällivare där jag kommer att spendera i stort sett hela dagen.. Kul..
Men man känner ju sig själv så det där med att sova.. Good luck!