Hotell Transylvanien

Var på bio idag med Elin, Ellen och Michell, kollade Hotell Transylvanien, hur rolig som helst^^
Men det känndes som om det bara var vi som skrattade, haha^^
 
 
Gick på stan efteråt, kul att umgås lite med tjejerna, känns som om det var evigheter sen sist!:)

Känner mig som en pressfotograf

Alltid lika svårt att fota i bowlinghallen, sådär halvmörkt och blått sken.. Men jag tror jag fick lite fina bilder iaf efter att ha exprimenterat en del med vitbalansen och så:)
 
Färgade håret på Anton imorse, han kan ju inte var blond när han ska till Sthlm;) Nu är han dock mörkhårig igen, min snygging^^
 

Foxtrot och filminspelning

Dans igen, den här gången bugg och foxtrot, riktigt roligt:) Förrutom att jag var tvungen att dansa med nån inkompetent bybo i början, men jag tog första bästa chansen att kasta mig i armarna på älsklingen och dedan släpte jag inte taget;)
Filminspelning sen i några timmar och nu är hela disikeringsscenen klar! Äntligen! Skitroligt var det, speciellt då Einar "tappade" sin bulle ner i Kjelles (Michelles) inälvor, vi fick ta om tagningen typ fem gånger p.g.a att jag inte kunde hålla mig för skratt^^
Meen det gick tillslut.. Bara resten kvar då!

Dance with me my darling

Askul på dansen idag! fröutom troikan dansade vi bara bugg, jag dansade såklart med min darling;) Vi gick igenom grunderna och de enklaste turerna, men eftersom jag och Anton redan kan det där körde vi på lite mer avancerade saker, ett stort plus i kanten hos lärarna fick vi;) Och alla kollade lite avundsjukt på oss..;)

Evigheter sedan..

Taggar för dansen imorgon på idrotten, vi ska tydligen dansa med bygg också så jag får dansa med älsklingen^^ Har inte dansat med honom sen grundenten för en evighet sedan, så det ska bli kul;)

Sega söndagar

Söndag - vaknar, kollar på klockan, somnar om en stund, kliver till slut upp, segar sig så mycket man kan när man klär på sig, segar sig genom resten av dagen, segar sig i duschen, vänta på att håret torkar, sova - Söndag

I'm working on it!

Nu har jag varit och grejat lite med kategorinerna igen, fortfarande inte klar, but I'm getting there!^^
När dem väl är på plats så ska jag även frächa upp designen en aning, men en sak i taget;)

Sorry guys!

Oj, har inte bloggat på flera dagar har jag märkt.. Sorry for that!^^
Men det kommer jag att kompensera frö när jag väl får ordning på kategorierna och har styrt upp lite i designen..

Why so serious..?

Asrolig dag med spexfotografering^^ Tema - Master of Puppets, Fredrika, Ellen och Ellen, Sara och Sandra fick var dockor med söta klänningar, tofsar i håret och små pussmunnar med rosiga kinder. Jag, Alicia, Johanna och Marre var däremot inte lika söta.. Svartkädda, nitar och hatt, och en joker - inspirerad sminkning med svart runt ögonen och igensydda stora munnar. Hur coolt blev inte det^^
Det bästa var ju att vi kom överens om att vi alla skulle gå sådär resten av dagen, gissa om vi skrämde slag på alla;)
 

Love you <3

Ficken trevlig överraskning idag när jag kom till skolan och öppnade såpet. Där låg nämligen en liten chokladask och en cola från älsklingen, gjorde min dag kan jag säga^^
 
Nu måste jag skriva tråkig historia, ska in imorgon..

I don't like sundays..

Gillar inte söndagar.. Kan ha å göra med att det alltid är en måndag dagen efter;) Nä men seriöst, söndagar är alltid så sega och tråkiga, nog för att det kan vara skönt ibland, men man får som inte ut något vettigt av det direkt. Jag hade till exempel tänkt att skriva lite på repotaget till historian, men det lär ju inte hända..;)
Tror jag går och målar lite istället.. Tills Dexter börjar^^

Blondie!:P

Har spenderat dagen med Elin och Anton och gissa vad vi har gjort??
Färgat mitt hår! Men inte bara mig dock, vi fick även tag på lite blondering till Anton^^ Och han blev blond, kan jag säga;) Men det åtgärdades snabbt med en massa lila färg! Så nu är även han lilahårig som mig..;)

Freaks är vi allihopa..

Kul fotografering blev det och riktigt roliga såg vi ut^^ Resultatet blev nog också bra;) Speciellt bilden som Johan photoshoppade, och då snackar vi inte lite redigering - hela bakgrunden med planeter, rymdskepp och New York Skyline, samt en halvt naken Barak Obama som miss usa, sjukt roligt;)
Synd att jag inte hinner vara med på redovisningen, ska till tandis igen.. På fredag också, men då till Gällivare..:P
 
Nu ska jag gå och rengöra mina nya piercingar och sen hopp i säng^^

Konstens vecka

Konstens vecka i skolan nu tidsag - torsdag, vi ska då göra ett grupparbete där vi iscensätter ett foto med temat utopi - idealsamhället.
Kommer bli så kul imorgon, för då ska vi ta bilden.. Jag ska spela punkare;)

Knippsat lås..

Tankspridda lilla jag tog fan priset idag när jag lyckades låsa in nyckeln till skåpet - i mitt skåp! Jag menar, hur lycka man? Vet inte riktigt vad jag tänkte på..
När jag gick hem gick jag förbi platsen där jag lämnade min lilla gubbe, och han är borta:P Han var borta redan igår kväll då Anton gick för att kolla på honom. Hoppas att han får det bra med sin nya familj^^