Upp med händerna i luften!!

Galet rolig kväll igår, precis som dagen innan och utan regn! Yeey;)
Vi hoppade som galningar till Hoffmaestro, och vår sida av publiken var mest högljudd - alltså vann vi den tävlingen haha;)
Satan Takes a Holiday var också grymt bra..
 
Ikväll blir det också fullt ös med bl. a Donkeyboy och Europe! Taggad!!;)

Raubiter in da house

Första dagen av Kf avklarad, två kvar;)
Rabiter kl 00 igår, awesome!!^^ Vi stog och hoppade som galningar, inte längst fram, men inte så långt ifrån..
Har lite bilder från The Pusher också, men de kommer liite senare..

Men! Eftersom jag är hemma nu så kan ni förvänta er bilder, bilder och mer bilder!;)

Här är mörkt och här är kallt...

Nä, nu vill jag fan hem - Bort från detta ständiga regnande.. Men nu börjar det klarna upp lite iaf, var på "stranden" och fotade de sista strålarna jag kunde fånga innan solen gick bakom träden.
Imorgon blir det hemfärd iaf och första dagen på Kf! Raubiter kl 00..

Här är mörkt och här är kallt
Här är dysterheten allt
Allt är fruset allt är dött
Anden bruten själen trött

Grånande ruiner, en iskall vind som viner
Ingen framtid, inget hopp

Gå din väg, gå din väg, gå din väg
Här är allt förlorat
Gå din väg, gå din väg, gå din väg
Här är allt förlorat
- Raubtier

Från Alles blogg, kolla in!

Regnig dag..

Det har inte gjort annat än regnat idag, riktigt jävla tråkigt. Meen vad ska man göra..?
Läste ut Hungerspelen-trilogin idag och tänkte slänga in en recension här snart, men kan säga readan nu att det var skitbra;)

Kf, 3 dagar kvar..

Sitter nu och kollar in spelschemat för Kf och tillvaron känns lite ljusare när jag ser att det inte bara är en massa skit som ska spelas, utan faktiskt lite bra musik också;)
Läängtar.. Vill hem till stan, hem till kompisar, civilisationen.. En egen dator som har internet..:P Ska bli så kul att träffa all under Kf!

Still Breathing

Skulle vilja bombadera med bilder nu, kanske inte så många från midsommar utan från all macro fotografering som jag har lyckats med. Till exempel en stor spindel i sitt nät, eller en en söt liten nyckelpiga.. Men det får som vanligt vänta.. Inte så roligt, jag vet..

Vårat midsommarfirande var väl trevligt, men de lekar vi hade i år var rent ut sagt värdelösa och på dagisnivå, inte så mkt till tävling alltså.
Men jag "vann" en bok iaf, eller jag snarare valde den själv bland priserna, inte för att den verkar vara särskillt bra, men en bok är alltid en bok..

What everybody says

Jao, inte har det häns så mkt idag heller:P Har planterat klart i fontänen och städat lite med pappa.. Det händer ju som så mycket här asså..;)
Men, men.. Midsommarafton imorgon och förhoppningsvis är det lite varmare väder. Kommer nog inte att blogg imorgon, men ha en glad midsommar alla!:)

Not funny..

Ja, den nya tandställningen gör jävligt ont och jag kan knappt tugga normalt, men nu ska jag inte vara så negativ, hehe..
Ingen direkt lust att blogga egentligen, men gör ett litet snabbinlägg så ni har något att läsa;)

Fick för övrigt jättefina kommentarer från underbara Frida Stormare - hellomiami - om mina teckningar, sjukt roligt! Hon är ju ändå grym! Kolla in hennes blogg så får ni se själva:)

Tandläkarbesök nr..

Kan ju börja med att säga att uppdateringen kommer att bli lite tråkig framöver, om jag orkar uppdatera vill säga, för jag måste blogg från pappas dator tills vi kommer tillbaka till stan om någon vecka. Alltså inga bilder till dess.. Tyvärr..

Men, men.. Var hos tandläkaren idag iaf och nu har de satt in på undre raden också, inte det mysigaste kanske och det liksom kliar på något vis.. Men jag vänjer väl mig snart:P

Strandsatt..

Dag två i stugan och jag håller redan på att bli tokig.. Främst för att jag knapt har något internet, och tvingas använda pappas dator. Så det lär inte bli så mycker bilder eller så som jag hade tänkt lägga upp, utan det får helt enkelt vänta tills jag lyckas lite bättre täckning på min dator..
Men nu vet ni iaf att jag lever, om någon undrade..

Iväg

Slö dag idag, trots det fina vädret.. Men något produktivt har jag iaf åstadkommit och det är teckningen på farmor och farfars bröllopsfoto som fortfarande är långt ifrån klar, men en bit på vägen är jag ändå.
Imorgom kanske det bär iväg mot stugan, men jag vet inte riktigt om jag har sådan lust att åka dit, bort från alla kompisar och den mer livfulla civilisationen.. Men ett tag ska det dock bli skönt att få komma iväg, rensa tankarna lite och ladda batterierna.

Inte okej!

Såg just att tv4 återigen ska visa Eragon - världens sämsta filmatisering någonsin, och det gör mig så arg att folk inte fattar att dem vanhedrar Christopher Paolini, en av de bästa fantasy-författarna, genom att lägga upp den på tv tablån..
Och jag skojar inte, jag kan nämna minst 50 fel med filmen, minst, och det är inte småsaker - utan stora delar av handlingen och framställningen av själva karaktärerna..
Ett exempel: Urgalerna, som i böckerna är stora hornbeklädda "monster", har i filmen gestaltats av små tjocka gubbar i krigsmålning... Men det är inte det som stör mig mest, men jag tänker inte ens gå in på den biten (Arya..) för då lär detta inlägget aldrig ta slut..

Samanfattningsvis: Kolla alldrig på Eragon och läs böckerna (bäst!) så förstår ni varför..!

Sköna sommarlov..

Nu börjar det märkas på riktigt att det är sommarlov, solen skiner värmande, fåglarna kvittrar och löven börjar slå ut i träden.. Härligt, som vi har väntat..!
Nu ska jag och Linno köpa mjukglass!

Haha..

Hittade en liten bild på mig från middagen med lärarna på en av kompisarnas bloggar - Tvungen att sno den!;)


Lägg gärna märke till Eric i bakgrunden som va den enda som inte var finklädd, haha..

Sova..? Vad är det?

Mysig vaka vi hade igår hos Michelle, vi var ett gäng som kollade massa störda filmer och proppade godis och chips.. Jag har lite bilder men dom kanske kommer senare:P Sen kväll blev det iaf, men det heter ju Vakan av en anledning..?
Lite tråkigt väder idag också nu under avslutningen och kallt. Men det gick bra ändå. Vi är för övrigt de första 9:orna som fått en enskilld avslutning någonsin på Högga, men det är ju för att vi är bäst;)
Stefan sjöng igen och den här gången filmade jag det, mohaha;)

Supernöjd över mina betyg iaf, har höjt mig i biologi och teknik, så nu har jag 10 MVG och 7 VG - 305 poäng, 290 om när man räknar bort det "sämsta"..
Men det bästa var ju att hitta en gammal teckning från Luossa när jag öppnade kuvertet och en liten hälsing på baksidan från våra gamla lärare, Maria och Ann-Charlotte, och Asta och Helena som vi hade fram till 3:an. Nästan så man börjar gråta..

Taggar för vakan

Det blev inget vattenkrig som vi trodde, vi fick gå hem efter showen som för övrigt var rätt bra. Mycket bra Metal, förutom de som sjöng call me maby.. Inte okej alltså..!
Men, men.. Betygsvaka ikväll och kanske har vädret blivit lite bättre tills dess, men man kanske inte ska ha så höga förhoppningar.. Men kameran ska laddas iaf!

Just walking around..

Har varit ute och härjat lite med Linno och Anton, eller ja.. Härjat var kanske lité att ta i;)
Men, men, nu ska jag iaf kolla Dexter, för det var länge sedan!
och fundera ut vad vi ska göra i skolan imorgon, fram till lunck ska vi se en show, men efteråt.. Det står bara samling vid flaggstången på schemat och inget utsatt slut på dagen..
Våra misstankar: Vattenkrig!!

I'm gonna dance with somebody..

Jag förstår nästan inte själv hur jag har klarat av att dansa hela kvällen i dm stilettklack, men det gick!;)
Middagen med lärarna på Folkhögskolan bestod av fläskfile med potatisgratäng och sallad, och till efterrätt glass med daimkulor och bär av olika slag. Riktigt gott var det och vi bjöds på lite underhållning av lärarna också. Innan vi skulle gå fick jag mitt vanliga ticks och började vika rosor av servetterna, något som alla ville ta del av och Alex som inte hade någon näsduk till sin kavaj satte en i fickan, riktigt fint;)
Sedan var det att gå upp till Petsamo för att tränga oss in med resten av 9:orna i stan, nä så trångt var det faktist inte;)
Så har buggat hela kvällen igenom och var till och med i buggtävlingen, men jag och Paudas åkte ut typ direkt, så bra var vi, haha;)
Vi dansade även Troika och American Promenade, och det gjorde jag i klackar! Bra gjort tycker jag;)
Sen har man buggat med alla, känns det som, och det var upp till bevis för Anton som har skrutit om att han kan dansa, och det kan han, riktigt bra faktiskt;)
Men nu är mina stackars fötter jättetrötta och det var ren befrielse att gå hem i conversen!

Men nu ska denna trötta tjejen hoppa i säng, tur att vi är lediga imorgon!

Film

Utterligare en meningsfull dag i skolan, vi såg Flugornas Herre, and that's it..
Alla tyckte iaf att mitt hår var snyggt, de blev nog lite chockade i början men det är ju det som är roligt;)
Vi fick även vra skoltröjor (äntligen!) och sem blev skitsnygga med, och dessutom jättemysiga:) Kommer bo i min framöver.

Grundenten ikväll annars, och middag med lärarna, kommer bli kul men vet inte riktigt vilka skor jag ska ha, haha problem!;)

AAAAH!!

Har suttit hela dagen hos frissan och blekt och färgat håret,

Så efter blekningen:


Och slutgiltiga resultatet:

Det blev lite blåare på bilden än vad det är IRL, men va tycks?

Utställning

Nödvändig skoldag idag, det enda vi egentligen gjorde var att springa fram och tillbaka från rasthallen till H6:an - vilket är genom hela skolan.. Vi har städat lite och ställt ut all våra modeller från NO:n, inget annat.
Lite roligt var det dock imorse när Fredrik kom in med sin modell. Han har varit sjuk så han hade inte gjort klart den förren nu, men det var snarare modellen som kom in i rasthallen än honom. Den var nästan större än han själv, vilket såg riktigt kul utnär han vinglade in i lärarrummet, haha:P
En av de snyggase modellerna var ju såklart Alles telefonkiosk, men Tim hade överraskat och gjort orthanc. Riktigt snyggt! - Och approved by mig och Sikku;)

Btw; visste ni att vi faktiskt har midnattssol nu!:)