Sjuk:(

Har varit hemma sjuk idag. Kännde redan förnågon dag sedan att halsen ömmade och imorse kunde jag inte annat än viska så jag vände på mig och somnade om när älsking gick till skolan. Med några koppar te och strepsils om dagen ska det nog lösa sig. Det är ju bara hostan som är fördjävlig...

Aurora necklece

Idag har jag på mig finaste halsbandet som jag (pappa) köpte under snöfestivalen i helgen. Det är ett litet foto av ett norsken som är "tryckt" på en bit behandlad aluminium, älskar den!
 
 

Sunshine

Imorgon är det absolut sista dagen av vårat slit i Ferrumparken och också invingningsdags! Jag är verkligen helt slut efter vecka så att LKAB bjäd på lunch och godis idag var en välbehövlig boozt.
Men vi har haft riktigt fina dagar i allafall och inte alls så kallt som det var lovat, vilket var en himla tur!
 
 

Träningsvärk nästa

Idag var första dagen på vårat projekt i ferrumparken och jag är redan helt slut! Är så fruktansvärt trött i armarna efter att ha skottat och flyttat på några hundra kilo snö... Men det är ju bara hela veckan kvar nu!

1000 dresses

Sitter och kollar balklänningar igen. Det finns ju så sjukt mycket att välja på, men har ändå lyckats välja några favoriter... Dock så lär jag ju hitta ännu fler, speciellt då jag har en egen sömmerska att fixa och trixa med sedan, snörning är ju i allafall ett måste.

I werk out

Lite jobbigt var det ju att ta sig till skolan för två lektioner imorse, men det gick tydigen det också! Dessutom så har vi trampat några ton snö nu på kvällskvisten inför vårat spännande projekt, så gissa om någon kommer att ha träningsvärk imorgon... Kul att man ska till tandis också!