Slår aldrig fel

Det är ju helt otroligt att jag alltid ska lyckas bli sjuk till höstlovet, trots att jag inte ens har lov längre! Det är dock en uthärdlig förkylning än så länge så förhoppningsvis slipper jag snora mig igenom denna halloween.. Min vanliga tur, känns ju som att jag är sjuk för jämnan nu mera...

Agda 85

Smyger omkring i huset som Agda 85 år gammal men jag står åtminstone på benen! Är lite öm fortfarande, speciellt över naveln men det går bättre och bättre. Är dock fortfarande rädd för att nysa då skratt och hostningar gör ont så jag försöker undvika det så gott det går. Det där med att skratta är dock värre, speciellt Anton i närheten.

Blindtarmsjävel

Hann knapt hem från Gällivare så var det dags att åka tillbaka, men den här gången med ambulans. Lättare buksmärtor uppstod redan under onsdag natt med det var inte så farligt, sedan blev det värre och vid 10-tiden åkte jag och pappa till akuten. Nålstick, blodprover smärtlindrande och ett massa klämmande senare blev vi hemskikade i väntan på att smärtan antingen skulle gå över eller att inflamationsnivån skulle höjas till morgonen efter. 02.00 var vi tillbaks, min buksmärta hade bytt riktning mot högesidan och nu var de säkra på att det var blindtarmen.
I med morfin, hem och vänta någon timme, tillbaks till akuten, in i ambulansen och sen operation.
 
Allt har gått bra och jag har till sist fått komma hem och fått äta något!
 
 

Två tandläkare och en envis tand

Idag blev det en sväng till tandis i Gällivare igen som så många gånger förut och ljuset i tunneln minskar allt mer känns det som. Den här gången provar vi med dubbla bågar för att det ska hända något, alltså ännu mer metall i käften, kul!
Tröstar mig och mina värkande tänder med BJ i stora lass ch drömmer om en tandrad som vill flytta på sig.