Trött

Befinner mig just nu på tåget mot Umeå där vi ska spendera denna vackan. Måste dock byta till buss i Luleå vilket suger, annart är det toppen! Förutom att jag inte kommer sova på hela veckan när inte Älskling är med...
 Men jag fick med mig hans tröja så det ska nog gå bra.

Happy birthday!

Idag fyller kära Kajsa 18 så middag på lankan ikväll!^^ Ska bli riktigt mysigt, det var ju ett tag sedan vi gjorde det sist

Snow

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här snön, jag vill ju inte ha vinter än.. Men å andra sidan så får jag börja använda mina snygga skor^^ Och min hemskt mysiga vinterjacka.
Nu snöar det igen, för övrigt, det är andra gången idag. Dessutom lyser solen...

Howl's moving castle

Det levande slottet är ännu en film av Hayao Miyazaki och precis lika underbar som Spirited Away. Den unga hattmakerskan Sofie stöter på den elaka  Ödeshäxan som förtrollar henne till en gammal tant. På jakt efter botemedel stöter hon på ett gigantiskt gående slott och bjuder in sig själv som städerska. I slottet bor trollkarlen Howl med sin mendhjälpare och elddemonen Calcifer som håller huset levande...
 
 
 
 

Training

Kul att komma hem från skolan först nu, dock lite tidigare än vad som står på schemat, men ändå. 17.45 ska vi sluta annars.. Och så var vi dessutom tvugna att börja 8 ist för 11... 
Nu ska jag äta lite och sedan till Anton, hans mamma ska ta med mig på ett danspass lite senare, vilket ska bli väldigt kul men jobbigt!
Wish me luck!

The new ones

Tog ju med ett par nya skor hem från butiken i fredags, ett par som man kan ha precis nu, just nu, innan snön kommer. Men man kan ju förstås ha dem som lite finskor under vintern också, men just nu är dem perfekta! Är ju lite trött på att gå med converse och min kängor vill jag inte börja slite på ännu.. Dem sparar jag på till vintern..
 
Ursäkt för dålig bild...

Sleep...

Älskling skulle köra någon till flyget supertidigt imorse, och inte nog med att han tvingade upp mig ur sängen för att gå hela vägen ner för trappen för att släppa in honom igen, "Älskling, jag är inte trött nå mer vi går och lägger oss i soffan istället". Så jag fick sova på soffan tills jobbet kallade.. Iför sig ganska mysigt, men inte så skönt för nacken..
Har alltså varit sjukt trött hela dagen, har stått som en zombie bakom kassan så tidig kväll ikväll? Ja tack!

Stipendiat

Idag var en sådan där bra dag när vi fick sluta mycket tidigare. Vi fick dessutom besök av årets Kirunastipendiat Maria Jokitalo som kom och brättade om hennes tavlor, hur hennes skapandeprosess ser ut och om lite annat. Mycket intressant och inspirerande!
 
 

#Vigavupp

Så idag försökte jag och pappa att sätta ihop en hylla från jysk.. Gick åt helvete! x)
Ingenting stämmer ju överens så den går inte att skruva ihop... Men vi får i allafall en ny, frågan är bara om den går att få ihop?
#Vigavupp...

Städdag #2

Tog ytterligare en städdag och ny glänser det i min atteljé igen^^ Dock så tycker jag att det räcker med städandet nu... Snart blir det finmiddag med men pappa och älskling där det bjuds på oxfilé och bakpotatis, och efter det en sväng på krogen.
Bäst att måla klart naglarna då..

Städdag

Idag var en lätt skoldag med en endaste lektion i svenska. Där vi dessutom sitter och tittar Döda poeters sällskap, så inte direkt arbetssamt inte...
Men då har man ju hunnit göra lite hemma istället, som att städa rummet - mycket roligt...

Not bad

Var och besökte Johan och Hanna i deras nya, större lägenhet. Riktigt fin var den och nu har de ju faktiskt plats att leva till skillnad från deras förra.
Fick också med mig en hög med böcker hem som Hanna ville bli av med, däribland en HP, inte helt fel!