More silver

Rolig filmkväll igår hos Alex med Macke och Lokeo. Vi kollade Dark Shadows och Ice Age 3, sen höll vi på att somna hela bunten. Men Ice Age när man är lite övertrött.. Kan inte bli roligare^^
 
Var en sväng på marknaden idag också och köpte kola åt pappa och några till örhängen i silver.
 
Köpte fyra ringar och ett par döskallar med vingar igår och ett par svarta, ett par skallar med knotor och en liten skalle idag.

Silver

Första skolveckan avklarad och jag lever fortfarande! Var ner till syo:n idag och anmälde mig till en kurs i psykologi så får se om jag kommer in.
Höstmarknaden har börjat idag och i år är den mitt på folkets hus parkeringen. Jag hittade äntligen små silverringar att ha i öronen, billiga också, men de var lite krångliga att sätta in så har inte lyckats med det än. Låsningen var lite jobbig. Köpte även ett par små döskallar och måste nästan köpa några fler i morgon så jag har några att välja mellan. Det är ju inte det lättaste att hitta bra örhängen i silver som är snygga nog..

Känner att jag älskar skolan just nu..

Vad bra att våta scheman ska uppdateras och ändras hela tiden.. Kom nästan två timmar för tidigt till skolan eftersom musikarna hade pratat bort svenskan som vi hade på morgonen utan att säga något och när schemat ändrades igen så började engelska senare. Sedan kom inte lärarna till våran sista lektion som också ändrades så allt har bara varigt ett enda stort kaos idag..
Förhoppnings vis blir det bättre imorgon. Då har vi våran första fotokurs^^

Why?

Så idag har vi glott lite på ettor.. Och dom har glott på oss.. Awkward.. Imorgon ska vi alltså till Björkliden med dem och måste vara på busstationen kl 06.50 imorgon. Inte taggad, gissa vem som tar med sig hörlurar?
Jag förstår inte varför vi inte bara kan stanna i skolan och faktiskt lära oss någonting istället för att sitta ute i skogen i dåligt väder och låtsas att man har jättetrevligt..
Wish me luck!

Kill 'em all

Första dagen gick ju rätt smärtfritt och imorgon ska visst inte vara allt för jobbig den heller. Känner mig lite mer motiverad att rita såhär i början av skolan, har bl. a. gjort klart en teckning i tusch, som jag skjutit upp allt för länge, igår kväll och ar suttit hela dagen idag med en teckning åt Linus. Känns så skönt när man kommer någon vart med saker och ting..

 

 Mobilfoto. Gjord med promarkers och vanlig tuschpenna.

Bästa leksaken

Första skoldagen imorgon då. Kan lätt säga att jag inte är speciellt taggad.. Om vi inte behöver sittna som gisslan allt för länge i aulan så kanske man tar och jobbar lite efteråt också.
 
För övrigt så fick jag igång mig gammla tamagotchi idag! Beroendeframkallande eller vadå? Sjukt roligt iaf.
Nu ska jag dunka lite Metallica och försöka vara lite kreativ.
 
 

Jag och skor...

Såå... Hehe.. Nya skor var det.. De är hemma för provning iaf! Sen får vi se, har inte bestämt mig för om de var tillräckligt sköna, men de är ju så snygga!
 
 

Damn it!

Varför jobbar man på en skobutik?! Bland alla nya höstskor så finns de röda som jag kollade på redan förra året men som inte fanns i min storlek. Nu finns dom... Och jag vill ha...
Och när jag svänger runt nästa hylla så står det ju såklart ett par boots med klack á la Jeffrey Campbell fast lite smalare med typ ormskinnstryck. Så. Jävla. Snygga. Vill ha...
Och jag som redan har ett par nya skor á la Jeffrey Campbell... Någon som kanske vill ha i storlek 36?

Ny hårfärg

Var till frissan idag, välbehövligt, vilket slutade med en axellång och mörklila frisyr. Lätt och luftigt. Bild kommer sen!

Så småningom

I stugan igen och det finns knappt någon täckning så ni får nog inga mer bilder förrän jag är tillbaka i stan, det tar så lång tid att få upp något, men det kommer!

Lite från Gotland

Våran glassbar i hamnen i Visby, 180 olika glassorter att välja mellan och det smakar verkligen som det står att det ska göra! Hann med ett par sorter för vi var där typ varje dag...
 
 
 
 

New clothes!

 
 
Dessa två från Carlings, älsakar dessa Amplified-tröjorna!
 
 
 
Dessa tre från Newyorker i Västerås.

Muffins!

Idag har jag varit duktig igen och bakat chokladmuffins, i min nya Muffinmaker!
Jag och Annika fick för oss att vi skulle baka en massa muffins under semestern och då vi inte hade den bästa ugnen så införskaffades ett muffinsjärn. Den har fått flytta in hos mig och är liten gullig och alldeles rosa (yeey.. not..). Men jag får måla dit lite döskallar så blir det lite bättre iaf.
 
 
 

Music I bought

Inne i Visby fanns många små söta butiker och jag hittade två små skivbutiker, varav i den ena jag hittade denna;
 
På Vinyl såklart! Dubbla skivor.
 
När vi stoppade i Västerås på hemvägen så kikade vi in på en annan skivbutik, från vilken jag tog med mig den här;
 
Dock inte som vinyl, men..

I'm Back!

Nu är vi hemma igen! Riktigt skönt faktiskt och Gotland har varit hur kul som helst. Har tagit massa bilder som kommer upp tillsammans med det jag har shoppat så fort jag har packat upp och så.