Läxor, läxor bara läxor..

Ibland känns det som om man har löxor upp över öronen, och idag är ett sådant tillfälle.. Har en reseskildring i engelska som ska vara klar imorgon, eller åtminstone kladden:), och har asmucket att skriva. Ska skippa stallet idag bara för det så att jag hinner klart. Man vill ju inte möta Ilkkas vrede.. hihi:)

Och  nu kanske jag får möjlighet att lägga upp lite fler teckningar som jag har gjort. Efter att jag tog med mitt ritblock till skolan och mina kompisar såg porträttet, så vill ALLA ha en:)
Hoppas på att hinna göra den första nästa vecka:)

Nu måste jag återgå till skrivandet

ses

Ingen bra rubrik...

Jag hade "friluftsdag" idag, hehe, var på stallet och fick rida Ior:) annars har det inte hänt så mkt.. Har jort lite läxor, eller försökt ialla fall;) Ska snart hoppa i duchen och slappa lite till framför TV:n:)

har egentligen inget att skriva om, så det får bli ett kort inlägg nu också.. Antar att jag återkommer när jag hittar lite inspiration...

Då var det dags igen..

Japp, nu är det dags igen för Earth Hour! Och förresten, vet ni hur många det är som stavar fel på ordet dags? Det heter DAGS och inte DAX, för alla er som undrar;)
Ja, hur som helst.. Earth Hour! Hoppas att alla ni där ute har tänkt att släcka lyset?! Och i så fall, kan ni inte släcka en liten lampa för mig också? Jag tror nämligen inte att jag kommer att få den chansen denna gången. Pappa ska ha "fest" och jag tror inte att det kommer att gillas om jag plöttsligt släcker lyset.. hehe.. Som sagt, släck lyset du också!:)

Annars så har dagen flytit på.. varit i skolan, på bilden, där jag för övrigt fick fota själv idag. Min kompis praoade och hann inte komma.. Fast det gick ganska bra det också:)

Sen så har jag fått två par urläckra pumps, röda i sammet och vad jag tror är skinimitation.. Har inga bilder just nu bara...

:@

Jaha.. Som det Top Model-Freak jag är, kollade jag såklart de sista avsnitten ikväll. Och jag kan tala om tt jag är skitsur! Jag kan liksom inte fatta att de lär Ann vinna! Chelsey (om jag stavar rätt..) var sååå mycket bättre! Ann har ju absolut ingen personlighet, och står bara där som ett tafatt mähä.. Dessutom går hon ju som en kossa! Men tydligen såg dommarna ngt i henne.. Kollade kanske med fötterna eller så..

Vad tycker ni? Var det rätt som vann?

Nu ska jag ialla fall kolla klart på Det Okända innan jag slänget mig i duschen:)

Fullmåne!!

Nu är det fullmåne igen! Väntar bara på att den ska runda husknuten så att jag kan fota från balkongen..
Har tagit bilder i några dagar nu på den allt mer tilltagande månen, och ikväll blir såklart inget undantag:) Jag trodde ett tag att jag inte skulle få någon klar sikt p.g.a. det lätta skyfallet igår kväll, men som tur var, eller är, så har den klara himlen förblivit just klar:)

Bilderna kommer senare..Den här tog jag för ett tag sedan, men den är ganska frän va?

Solen i ryggen o vinden i mitt hår...

Vilken fröjd för hjärtat när solen lyser så fint som idag..:) För första gången på flera månader är solen fortfarande uppe när man går hem från skolan kl. 4 och lyser en i ansiktet samtidigt som en sval liten bris far igenom håret.. Vilket också påminner mig om att jag skulle behöva klippa mig, hmm... 

Ger ett litet hopp ialla fall, om att all snö kanske tinar bort innan sommaren, men som det ser ut nu är det vääldigt tveksamt..

Top Model..

Har precis kollat på Top Model i 3:an, vet inte om det är någon som har följt det (det har jag) och jag kan inte fatta att de lät Ann gå till final! Hon kan ju ite ens gå ordentligt och än mindre gör hon sig bra på bild, tycker jag ialla fall. Visst har hon tagit några bra bilder, men hon ser ju ut som ett mähä (inte för att vara elak eller så, jag konstaterar bara ett faktum)...
Tycker hellre att Kayla skulle gå vidare, dels för att hon gör sig väldigt bra på bild, och sen kan hon ju visa personlighet, bortsett från vissa andra "host". För att inte tala om att hon var myycket snyggare!Jag mena kolla in denna bilden!!

Får nu bara hålla tummarna för att Chelsey vinnet istället för Ann, även om jag hade velat se Kayla i final.. 'suck..

När man ändå är inne på området "mode", så kan jag ju visa vad jag har lyckats åstakomma på textilslöjden. Jag är nämligen klar nu, efter typ 5 veckor och dubbla pass..................Detta är ett tryck på ett helt vanligt rött linne:)

Taadaa!!

Hmm, vad har man gjort idag då? Jo, städat.. Och ritat!

Är nu i stort sett klar med ansiktet nu:)

Änen gång blev bilden lite mörk, jag har inte fotat i det bästa ljuset. Jag ska testa om det går att scanna in via skrivaren (det kan tänkas att det går), men jag kan inte lova ngt;)

Fast visst blev den ganska bra ändå? Jag är ju inte så bra på att rita hår.. Än...

Ut ur ugnen!

Bakade lite idag:) Eller inte så lite heller kanske.. En sats med citronmuffins med vit choklad och en sats med vanliga chokladmuffins. De blev underbart goda;)
Om ni har lust kan ni ju kolla in resepten som jag hittade;
http://vardagssysslor.blogspot.com/2010/03/citronmuffins-med-vit-choklad.html
http://www.kokaihop.se/recept/chokladmuffins-5

Annars har det inte hänt särskilt mkt.., har jobbat lite på denna,Det är "fortsättningen" på ögat som jag tidigare la ut. Och ja, den ser lite skelögd ut, men kameravinkeln blev liite fel.. Det vänstra öget blev dessutom en aning mindre än det högra:)När den är blir klar kanske jag t.o.m. vågar mig på att försöka rita ett porträtt av min kompis:P

Annars så har jag ju faktiskt målat igår.. Detta är resultatetMen jag vet inte riktigt vilken färg jag ska ha till bakgrunden, lite hjälp..?

Tiggi!

Nu kommer lite bilder på Tiggi, som jag lovade:)

Skulle gärna lägga ut lite fler bilder på min Sötnos, men det tar ju såån jävla tid!

Men .. Bättre än inget:)

Looov!!!

Äntligen är det lov!, Eller.. Ja, jag har ju redan haft typ en veckas lov på sätt och vis..

Har haft en ganska lugn dag i skolan idag, skridskor på morgonen (inte så ansträngande..!) och några slappa lektioner, däribland spanska där vi fick spela spel...
Vi fick t.o.m. frukost på skolan!!:) - Yoghurt och havregryn! Och tydligen fruktsallad där kring 8, men det missade vi p.g.a idrotten, men ialla fall;)

Sjuk:(

Usch, har varit sjuk ända sedan fredag.. Har inte haft lust att skriva riktigt.. Men det gör jag nu!;)

Det har varit riktigt varmt idag, hela +3.8! Det tog inte lång tid innan all snö bara for ner från taket:) Så pappa var tvungen att skotta fram bron när han kom hem..
Kastade ut Tiggi i samma veva, han kan ju behöva lite frisk luft han också;) Jag pälsade på mig jag med och gick ut i typ 5min för att fota honom. Han är ju så söt när han hoppar i snöhögen:P Har inte hunnit få upp ngn bild ännu men det kanske kommer..