<3

2 underbara år med den här snyggingen, helt galet att man kan älska någon så mycket...

Brrr

Och nu blev det pötsligt kallt och regningt igen, sånt där riktigt ruggigt väder som gör att man bara vill stanna inomhus hela dagen.. Synd att man måste till jobbet då..

Alice i underlandet

Har vait så sjukt spelsugen på sista tiden så älskling laddade ner Steam åt mig, trots att jag hälldre spelar på en konsol än på datorn. Men jag insåg att jag faktskt kunde skaffa det mest awesomea spelet, Alice: the madness reurns..
 
 

Filmmys

Ikväll hade vi så tråkigt så vi sprang till Direkten och köpte godis, nu blir det nostalgi med Lejonkungen 3!!
 
 

Jobb, jobb

Idag var det jag som fick räkna ihop kassan på jobbet, ska ju tydligen skolas in på sådant också så att jag kan öppna och stänga butiken själv.
Självklart var det ju också en sådan där jobbig kund som springer in tre minuter innan stängning, tar en hög av skor och sätter sig för att prova dem bara för att det var jag som skulle stänga.. Men jag ska inte klaga så mycket, blev ju bjuden på en mjukglass för att jag har varit så duktig idag^^

Droppe för droppe

Regnar gör det, ock kommer förmodligen göra det hela dagen.. Vi som hade tänkt fara och bada idag x) Men det får nog bli en annan dag.
Nu ska jag strax dra på jobb i allafall och när jag kommer hem ska jag försöka lägga upp lite nyfotade bilder.

Källartillflykt

Så teknikern var tydligen förbi men läget är dock oförändrat... Börjar vänja mig lite men jag saknar fan internet!

Det har kommit värsta ryssvärmen till stan och jag och älskling beslutade att vi skulle campa i hans källare för vi står inte ut med värmen i hans rum mer.. Det är olidligt att sova där..
Men här i duschrummet är det svalt och skönt^^:(

Känner att jag blir frustrerad av att behöva blogg från mobilen, tycker inte om det alls! Men vad ska man göra nör inte internet fungerar.. Det dka komma en tekniker imorgon i allafall och förhoppningsvis blir det bättre.
I stugan kan jag acceptera att det inte finns nät, men fan inte i stan! Här ska det fungera!

Dampinternet...

Hade ju tänkt skriva redan igår om hur jag klarade körkprtet och körde hen till stan igen, men såklart slutade tv:n och internet att fungera. Skriver lite från mobilen innan jobbet för sen åker jag till stugan igen över helgen.
När jag kommer hem hoppas jag att internet går att använda igen så jag i allafall kan visa min tatuering!