Väskan full

Tillbaks hemma i lilla Kiruna nu. Har hunnit shoppa både det ena och det andra samt piercat mig igen^^ Lite bilder och annat smått och gott kommer upp senare!

Bye

Idag är det avresa mot stockholm! Jag ar tyvärr inte hunnit göra några tidsinställda inlägg så ni får klara er utan mig i veckan.. Men ett och annat inlägg från mobilen kan koma upp..

Preparing

Har varit i Puoltsa i älsklings stuga över helgen och därav min frånvaro. Men misströsta ej för jag har många fina bilder åt er och som borde komma upp under veckan. Sen åker ju vi till Stockholm över lovet så jag ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg så att bloggen inte gapar tomt medans jag är borta.

Woho

Nu är mössan äntligen helt klar och betald^^ Känns så himla skönt att det är bortgjort så man slipper tänka på det på ett bra tag framöver.. Dags för balklänning nu då!

Done

Nu har jag faktiskt lyckats få ihop en mössa! Den är dock inte betald än, pappa tyckte att vi väntar till imorgon - det är ju faktiskt han som betalar... Men fin blir den nog^^
Nu ska jag fortsätta mysa med Älskling.

Mössbeställning

Sitter just nu och försöker få ihop en studentmössa med allt vad det innebär... Det var nämnligen inte så enkelt som jag trodde att det skulle vara, men samtidgt så får man ju nästan exakt vad man vill ha också. Det gäller bara att sätta rätt text på rätt ställe x)

The warm feeling

Ett sådant här ljus köpte jag till mig och älskling i Umeå, ett massageljus från make up store som doftar vit choklad! Man ska ha det tänt i ca 20minuter och sedan har man en varm härlig massageolja. Har inte hunnit testa ännu, men inte helt fel en kall vinterkväll kan jag tänka mig..
 
 
 

Jjghdv

Är hemma från Umeå sedan i torsdags och har dessutom varit till tandis och på inflyttningsfest 666fetgfrgrfgtgfc fvrvfgbrfvfgrgfrvfvdfefegrfbfdr fd fbgrf gfr fg brffvgr f rff gfr brf grg r gf f f 
Och såhär ser det ut när Anton hjälper mig att skriva... eflivcuekjhc4jrhc,4rcm4hrcm4rch4rmh4mrxhn4hcmemwhxmhecmmchek,ch4,rnc,4jrc,4jr