Packningsexpert

Idag var ytterligare en arbetsdag med Kostmuséer i norr på stadshuset och nu är jag helt slut! Jätterolig dag men lite slitsam, burit stolar, bord och tunga "stafflin" in trä, sprungit upp och ner till källaren med alla dessa saker och packat in tavlor under tidspress. Inte helt lätt men til sist blev vi klar.
 
Anton och kompisarna stack iväg till skogen så jag passade på att ha en liten spakväll för mig själv istället, välbehövligt i detta höstväder.

Lite jobbomväxling

Idag har jag varit och jobbat lite för Konstmuseér i norr på stadshuset. Konstnären och serietecknaren Josefin Svenske hade workshops för skolelever och nu på morgonen var jag där för att hjälpa till och supporta henne. Riktigt kul faktiskt och lite skön omväxling från butiken.
 
Tycker definitivt att ni bör kolla in Josefins verk, mycket duktig serieillustratör!
 
 

Metallica, Ullevi, 2015

En av de bästa dagarna någonsin - Metallica live på Ullevi, nordens största metalkonsert någonsin!
 
63 036 pers, fullsatt. Ungefär halv fem blev vi insläppta på stadion och sedan dess stod vi på samma plats tills det var över vid tolv på natten. Jag och Anton lyckades ta oss fram till det första räcket, så långt fram vi kom utan vipbiljett, och där stod vi genom ett fantastiskt Metallica.
 
 
 
 
 
 
Rickard hade läktarplats och fångade publikhavet på bild, den första sektionen närmast scenen är för vip och precis bakom vid den svarta linhenpå bilden står vi, nästan i mitten.
 
 
 

Packar väskan

Packar och planerar för fullt, imorgon åker vi ju mot Göteborg! Helt galet hur fort tiden har gått och helt galet att jag ska få se Metallica live på lördag!!!!

Mums!

Idag bjöd Ida på lite lyxigt fredagsfika, inte helt fel då det var en rätt så lugn eftermiddag. Tummen upp för snälla kollegor!
 
 

Världens bästa honung

Fick tre hela burkar av världens godaste honung från Antons föräldrar som harvarit på Gotland. Honungen är smaksatt med pepparmynta och eukalyptus och är det godaste du kan stoppa i en kopp te!
 
 

Love you

Igår firade jag och min älskling tre hela år tillsamans! Inte för att vi brukar göra en så stor grej av det, vi är ju kanske inte det mest romantiska paret men jag tyckte ändå att han kunde få ett halsband av mig. Råkade hitta en liten "militärbrika" i silver med "sad but true" ingraverad. Synd att han tyckte om den för jag ville nästan ha den själv;)
 
Min fina älskling i sin studentmössa, helt sjukt att det har gått tre år redan <3