I'm ready for christmas!

Nu är jag officiellt klar med julklappsinhandlandet! Sprang på de sista perfekta klapparna idag på stan så nu ska allt bara slås in och läggas under granen. Synd att presentsnöret är slut dock....

Mysterious

Fick hem ytterligare en parfym i veckan, den här gången en av Make Up Stores spännande parfymer i Library-serien, Full Of Secrets. Det finns några stycken i serien och alla har sin egna presentation på asken och flaskan, och när jag beställde min fick man inte ens veta var den skulle dofta som...

"I am mysterious and full of secrets. I know what I want and how to get it. I adore dark nights and the full moon. Black lace and leather is the way I dress. reveal my secrets and I am yours. Are you brave enough for me?"

 

 

Lov!

Idag hade älskling lång sovmorgon, vilket lyx (trots att jag alltid har det..) Men då fick jag ju skjuts till skolan^^
Har för övrigt jullov från och med nu, ingen orkar gå på den enda lektionen vi har imorgon så den struntar vi i, woho!

Hobbit: Femhäraslaget

Igår var jag och älskling och såg allra sista delen i en episk saga om hjältemod, oövervinnelig kärlek och fantastiska stordåd á la J.R.R. Tolkien. Och den var fantastisk. Man kastas direkt in i närstrid med Smaug, precis där det slutade i andra filmen och samma spänning blir en röd tråd genom resterande två timmar.
Det känns dock lite vemodigt att allt liksom är över nu, sagan är slut på ett sätt, men samtidigt är det roligt för ni kan ju tänka er vilka episka filmmaraton som kommer nu...?
 
 
 
 
 
 

In the store

Idag var första gången på väldigt länge som jag har jobbat! Riktigt kul att vara tillbaka i butiken igen, och så får jag jobba imorgon också^^ Hoppas att det blir lite fler pass längre fram nu...

Dyra märken, billigt

Idag gjorde jag verkligen ett bra köp, blir nästan lite stolt över mig själv. Har ju gått och spant in den nya parfymen Black Opium från YSL ett tag nu och passande nog fick jag hem en bonuscheck på 25% på valfri vara från kicks. Gick alltså dit idag för att få min parfym till kanonpiset 394:- istället för 525:-, men upptäckde då att det även fanns en liten presentbox från YSL med just den här parfymen samt en mascara och ögonpenna, för samma pris. Kanonerbjudande redan där men inte nog med det! Just nu har kicks också erbjudandet att du får en gåva när du köper två produkter från YSL, vilket jag nu alltså hade gjort (3 prodikter faktiskt).
Så på köpet fick jag en till YSL-mascara, en liten parfym från Viktor&Rolf och en liten parfym Sí av Gorgio Armani.
 
Tre parfymer, två mascaror och en ögonpenna - För inte ens 400:- Not bad!
 
 
 

2:a advent

Redan 2:a advent, bara två veckor kvar till jul.. Och jag har knapt köpt julklappar än.. Men håller faktiskt på att göre en åt min mormor just nu så jag är på g i allafall!
Det enda problemet är vad jag ska ge till min kära pojkvän som tar med mig på Metallica i sommar, vad ska jag då kunna ge honom?!

...

Känner att jag inte är så motiverad att blogga på helgerna.. Men det händer oftast så mycket då så man hinner liksom inte med riktigt.
Har hur som helst köpy in all färg och förhoppningsvis de penslar jag behöver till målningarna så nu är det bara att sätta igång! Wooho!