Hatar skolarbete!

Tredje dagen av hemarbete och jag känner paniken sakta komma krypande. Vi har så sjukrt mycket att gör på bara två veckor.., men, men, det löser nog sig..
Nu ska jag gå och laga mat:)

Ny Header!

Lite ändringar i designen igen, bl.a. en ny header som verkligen behövdes.. Va tycks?:)
Den innehåller ett urval av mina bästa bilder som jag har redigerat och fifflat med ett tag för att få dom att passa ihop, hoppas ni gillar dom;)

Operation: Rädda lämeln!

Vi upptäckte att vi hade en liten lämmel på besök på bilden idag, vi släppte såklart ut den, men den var väldigt söt:)
Annars så har den första snön fallit ner idag, liksom för exakt ett år sedan, dock så smälter den ju undan innan den ens har hunnit nudda asfhalten vilket resulterar i ett riktigt blött och äckligt väder;)

Har nyss kommit hem från grannen som fyllde 80 år igår:) Det skulle man inte kunna tro, hon är så pigg och ser inte alls ut att vara över 70..
Så grattis Gärd, även om jag vet att du inte kommer att läsa detta eller ens vet att jag skriver det..;)

Chilldagar..

Slutade en timma tidigare idag och imorgon börjar vi först halv tio, anledningen är att vi inte har några praktisk- estetiska ämnen så vi har flyttat runt lektionerna lite:)
Sjukt skönt, men det blir tyvärr bara mer utrymme för arbete hamma...

Autumn in my heart

Höstmörkret trycker på utanför fönstret och en ensam gatlykta försöker sprida sitt kalla ljus i den tjoka dimman.. Är det inte härligt..?;)

Hinner dock inte njuta av det eftersom vi har sjukt mkt skolarbete som måste bli klart om bara några veckor, så slappa kvällar?.. Hell no! Vi ska skriva 17 kapitel till en sk "kärleksbok" på bara typ 3 veckor, innehållet kanske är uppenbart..
Så nu ska jag kolla House och sedan blir det plugg, tyvärr

Fixat Copyright!

Har fixat copyright på bloggen nu, så vill ni ha bilder får ni fråga först:)
Alla bilder är tagna av mig om inte annat angivs och dom vill man ju behålla ör sig själv;)

Autumn pictures

Jag tänker ju såklart tala om vilken färg det blev på håret, kanske inte så spännande men det blev mörkbrunt, nej jag har ingen bild att lägga upp, men ungefär samma som innan sommaren:)
Haft bild idag iaf och vi har börjat att jobba lite med färg och hur man komponerar en bild, väldigt roligt;)

Och för min kompis som klagar på att jag lägger upp för lite bilder - några av höstens favoriter, just for you;
Jag vill ut!

Stan' me Linno

Chill dag på skolan med start kl. 9 och håltimme:) Var på stan men Linnea sedan och köpte en ny mascara och hårfärg i en mer lila nyans:) Linno tyckte jag skulle ta en annan mer brun, men jag blev helt kär i färgen.. Tänkte jag skulle färga på torsdag, så blir man fredagsfin;)

Nu; hopp i bastun och sedan dega framför House i soffan

Nu; dö i soffan;)

Höggajoggen idag på 5km, kom nyss hem, tänker inte tala om vilken tid jag fick;) Men jobbigt var det, man har ju världens bästa kondis.. *Host.. Och såklart skulle man ha värsta träningsvärken i hela kroppen efter friidrotten igår och nu är det ännu värre! Haha, vadå otränad?!;) Imorgon har vi idrott igen så jag kommer väl inte att kunna röra mig i slutet på veckan...

Normal vecka tack!

Så mkt var det för en normal vecka.. - brandlarmet gick idag på morgonen, så fort ut på gården i duggregnet. Ett klassrum var  helt rökfyllt och man såg hur det spred sig i korridorerna, detta var ju såklart en övning men med brandbilar och allt:) Sen fick vi sitta i idrottssalen ett tag och vänta på att de var klara.
Och tror nii inte att larmet gick igen sen när vi skulle in, så det var bara att knalla ut igen.. Haha

Är btw ensam hemma hela veckan, pappa har åkt söderut så det ska bli himmla härligt;) Nu ska jag ladda över alla min bilder på min nya hårddisk innan den här datorn krachar totalt!

Give me a reason to smile tomorrow..

Fy faan så skönt att få sova i den egna sängen! Haha;) Ingen jäkla sten att behöva korva sig runt och en ordenklig kudde:)
Är ledig resten av veckan och den första bildlektionen för terminen imorgon hade varit absoluta höjdpunkten, dock har den blivit inställd (såklart!) Så det lär väl bli ytterligare en tråkig dag istället..