.

Gjorde ett nytt försök på det här med kakbak.. Tror jag håller mig till muffins..
Om ni ursäktar så måste jag gå och skrämma iväg några ungjävlar som snart bryter ned dörren.

Mmeeh

Blä, ytterligare ett tandläkarbesök i morse. Som tur var gick det ganska snabbt, dock så spänner det lite här och där i käften för tillfället..

Dearly Beloved

 
Dearly beloved are you listening?
I can't remember a word that you were saying
Are we demented or am I disturbed?
The space that's in between insane and insecure

Oh, therapy, can you please fill the void?
Am I retarded or am I just overjoyed?
Nobody's perfect and I stand accused
For lack of a better word, and that's my best excuse...

Idioter som inte kan sitt jobb..

Kul när internet och tv bestämmer sig för att inte fungera idag.. modemet eller nå har säckat ihop och jag och pappa har försökt prata med alla möjliga typer på kundservice men set verkar som att det inte blir varken det ena eller det andra förren på måndag.. yeey..

Mina stackars muffins

Fick i uppdrag att baka regnbågscup cakes åt Strandelinarna då Anton har gått och skrytit om hur goda mina muffins är. Så jag gjorde jättefina muffins med en tvåfärgad glasyr som jag till och med spritsade. Jag lade dem fint i en burk och gav dem till Anton. Men han hinner inte mer än runt hörnet innan han kommer tillbaka och öppnar dörren lite försiktigt; "Öh, Carro.."
 
Såklart hade han halkat och tappat burken. Så det var bara att spritsa nya x)
 
 
 

Meh

Snöat idag igen och jag tvivlar starkt på att detta smälter bort. Så nu var det visst vinter igen. Kan ju inte påstå att jag är lika glad som min skotertokige pojkvän, men det blir åtminstone lite ljusare med snön så nu är det inte becksvart när man tittar ut genom fönstret.

Snöstorm

Sitter i musiksalen på kulturhistoria och upptäcker plötsligt att från en nyss klarblå och solig himmel faller en triljard snöflingor i hård blåst. Fem minuter senare är det sol och blåkupa igen..
Lite senare på matten, samma sak. Tur var så snöade det inte när jag gick hem, men blåsten höll på att få mig att flyga..
 
 

Duktiga jag

Har äntligen lyckats organisera mina spotifylistor något. Har även tagit lite hjälp från bröderna Wkström och lånat (tjuvat) lite från deras spellistor, varför anstränga sig liksom;) Dock känns det lite fattigt på vissa håll med det tar sig! Man är ju så jäkla dålig på att lägga till i listor osv. jag går oftast in på en artist och kör på shuffle eller liknande.. Men nu kanske jag håller reda på min musik lite bättre, förhoppningsvis!

Du och jag och tv

Myskväll hos älskling igår, var verkligen länge sedan, så himla skönt att bara mysa framför tv:n vi två. Inte lika mysigt att bli väckt vid 2-tiden av en tokvibrerande telefon som ringer, men det är inte så farligt när man vet att man bara kan somna om igen^^

Skrivkramp

Sitter och försöker få ihop en skrivuppgift som egentligen skulle varit klar i torsdags men kommer verkligen inte på något att skriva. Tur nog behöver jag inte skriva mer än max 20 rader, men jag vet inte riktigt hur jag får skriva om ämnet..

Bullbak

Bakade bullar idag, en liten försening på kanelbullens dag.. Men jag gjorde med choklad ist för kanel ändå. De blev gigantiska, men supergoda!

Man måste ju testa lite..

Äntligen fredag efter en tuff vecka! Fick bullar idag på fotokursen av Stina eftersom det faktiskt är kanelbullens dag idag. Tänkte tt jag skulle baka chokladbullar igen men har än så länge idag inte orkat.. Fårse om man ids sen kanske..
Gick på stan och köpte en ny puderborste, lite nytt knådgummi och lila stift till blyertspenna! Fanns i riktigt roliga färger på ugglan så jag kännde mig manad. Har inte hunnit testa än men det ser spännande ut..
 
Gjorde även klart mitt försök att rita med färgpennnor, känner mig inte riktigt hemma med dem..
 
 

Busy day

Slutliga dagen på konstens vecka och det står nu sex stycken gigantiska "kuber" runt om på skolan. Tomas sa att vi skulle bre ut oss, och man kan väl säga att vi har lyckats.. Dessa kuber är 1,5m x 1,5m x 1,5m och tar upp jäkligt mycket plats, speciellt min som nästan blockerar en hel trapp ^^

En dag på Havremagasinet

Så igår var det samling på skolan kl. 04.45 med avresa kl. 05.00 mot Luleå och Boden. Hälften av oss, där jag ingick, skulle ju till Boden medan de andra skulle till Luleå.
Vi var på Havremagasinet tillsammans med två pålska konstnärer från Warsawa som hade förberett en heldag åt oss. Lång historia kort; vi skrev lappar med viktiga ord, skapade konst med havre på golvet, kollade på isländsk konst och något annat väldigt mystiskt, skrev på stenar och gjorde vykort.
Rätt intresant dag men vi blev lite smått irriterade när vi fick veta att vi bara skulle få en timma på oss att både gå stan och shoppa och hinna äta innan bussen hem skulle gå.. Medans Luleågänget fick flera timmar.. Jippi!
Men jag fick med mig två tröjor hem från Carlings så jag är nöjd ädå..
Kom hem vid 9 på kvällen, hyfsat trötta...
Kom visst även med på nordnytt också! Som kom och filmade mitt i allt, och självklart ska dom ju intervjua mig.. Men jag gjorde ju inte bort mig totalt iaf..
 
Från utställningen Elemental