...

Söndag igen och första "riktiga" skolveckan börjar imorgon. Har dock sovmorgon och börjar med foto så det känns inte allt för tungt... Var ju sjuk föra veckan så känner mig lite lost nu, men det ska nog ordna sig.
Ska nog ha på min nya Maiden-tröja^^

A bunny is missing...

Vi har ju varit med om tidigare att lilla kaninen har sprungit och gömt sig när han är i stugan, det är en stor äng med högt gräs och lite skog som ger utmärkta ställen för att bygga små bon och låstsas som att man inte alls vill in i värmen och ligga på sin fåtölj..
Men han har ju alltis kommit tillbaks så småningom och sitter där vid dörren och vill bli insläppt, men så var inte fallet igår.
Pappa tog med honom till stugan över helgen och som vanligt satt han på gården ena stunden och den andre lekte han kurragömma. Men igår kom han inte fram igen. Pappa var ju tvungen att åka hem, så ingen kanin blev med.
Han är kvar där någon stans, hoppas jag. Ingen har sett honom än så länge men om det inte är räven som har varit framme, vilket är veksam eftersom vi inte har sett någon på länge, så borde han vara där och hitta hem snart.
Pappa ska tillbaka på torsdag och buren står där om han kommer tillbaka..
Saknar min älskling
 
 

Last one

Sista lördagen innan skolan börjar igen, känns lite vemodigt att behöva gå tillbaka dit.. Men det ska nog bli kul ändå.
Var till tandis igår och bytte båge återigen och den här gången fick jag blåa snoddar så det skulle matcha med mitt hår^^ Var även ensväng ut på krogen med födelsedagsbarnet Linnea som blev 18 igår.
Får se vad som händer ikväll...

^^

Har nyss beställt en massa kläder från rock shop, vill ha hem det nu! Hälst ska ju pakete stå i hallen när jag kommer hem från jobbet, men vi vet ju alla att det inte kommer att hända..
Nu ska jag gå och pussa Älskling på kinden och sedan dra till jobbet, ut i dimman.

All in place

Nu är då till sist alla kläder på plats i gaderoben igen, minus det som inte passade och var för anskrämligt för att ha på sig... Så lite mer plats finns det nu, vilket passar bra då jag sitter och klickar in lite nytt i varukorgen på Sweden rock shop^^
Jag har ju inte haft tillfälle att shoppa i sommar så då får man helt enkelt göra det online, in favoritbutiken såklart;)
 
 

Oops

Oj, nu var det verkligen lågtryck här på bloggen.. Åkte till stugan i förrgår så har inte haft datorn med. Är dock hemma nu så bättre uppdatering kommer!

Playing

Idag blev en regnig höstdagdag så jag och älskling tar en liten spelkväll och myser på. Måste ju försöka komma någon vart i Alice... Synd bara att spelet hackar så förbannat mycket på min dator, den är ju inte den bästa. Annart får jag väl snällt titta på när Anton spelar på sitt ps3, det var ju faktiskt min favvohobby som liten att kolla när någon annan spelade.

Garderobsränsning

Tyckte att det vad göh tid för en liten garderobsränsning då de mesta av mina kläder inte ens får plats i den! Dessutom vill jag beställa nytt så det var nog bra att få en överblick av vad jag faktiskt har och kan använda.
Har dock inte fått in allt i garderoben igen.. Vill ju ha syrrans så jag kan hänga upp lite saker på galgar och dyligt, men får väl se hur det blir med den saken..
 
 
 

A night out

Och helt plötsligt så har jag inte bloggat på tre dagar.. Oops..
Det som skulle bli en bastukväll i Puoltsa igår, men älsklingens brorsa och hans tjej hade andra planer och till sist satt vi i deras lägenhet och senare på Solsidan med massa folk. Avslutade kvällen på Royal i vanlig ordning.
Spenderar söndagen med mys i soffan och filmtittande.

Busy day

Oj, hann inte ens med att skriva något igår.. Gick till älskling efter jobbet och sedan till Alle på te resten av kvällen. Nu har det ju börjat bli mörkt ute, kring midnatt svartnar det, vilket faktiskt är ganska mysigt. Speciellt då det fortfarande är varmt ute.
Nu är det jobb som väntar och idag tar jag med mig Linno som ska arbeta med mig på fredag^^

Gaaahh

Helt galet vad mycket folk det kom idag vid 11-tiden, vet inte hur många par skor som gick åt men nog var det mer än 10 tomma kartonger bak på lagret efteråt - knapt 10 min senare... Och mitt i allt kommer en kille med post x)
Är ledig imorgon så är sugen på att hitta på något, men älskling stack till Lainio (av alla ställen) så vad fasen ska man göra då? Någon frivillig att våldgästa..?