Festival

Då var ännu en festival avklarad! Hade riktigt roligt trots att endast Danko Jones var värt att se. Men Vårt egna lokala storband Kiruna Kickers rockade på som vanligt inne i öltältet.
 
 
 
 
 

New stuff

 Idag kom mitt paket från Sweden rock shop, tre nya fina tröjor och ett par kortbyxor^^ Bl.a en Pantera - tischa 
 

Pride tröja

Idag var jag och hämtade ut en supersnygg Kiruna Pride tröja från Centrum. Trodde att den skulle vara vit men där hade jag fel! Superfin är den, stolt över mig själv!
 
 

Sommaren kommer

Nu verkar det som att sommaren även har kommit till Kiruna! Det var ju så varmt och soligt i stugan, trodde till och med att jag skulle bränna mig där ett tag. Men nu värmer solen även här och löven är nästan helt utslagna, lagom till festivalen.
Det är ju för övrigt helt galet att Kirunafestivalen är redan i helg! Vart tog tiden vägen?! Ska så klart bli roligt med festival igen och kanske lite extra kul den här svängen eftersom den inleds nu i veckan med Kiruna Pride, vars fantastiska logga är skapad av mig;)
 
 

Mot stugan

Idag åker vi till stugan för midsommarfirande. Så fort jag har stängt butiken kommer älskling och hämtar mig, sedan far vi. Ska bli skönt att komma bort från stan lite och förhoppningsvis känna lite sommarkänslor,men vi får se hur det blir med det...

The big fluff

Nu ska jag till sist försöka få ordning på mitt hår igen. Har ju inte tvättat det sen balen och tovorna och trasslet bara växer. Jag ser liksom ut som ett penntroll, men det ska vi nog få ordning på med balsam och ännu mer balsam! Det är synd att man är så förbannat håröm vid sådana här tillfällen...

Älskade Elumen

Sista tandläkarbesöket inför sommaren avklarat och jobb på det. Det är en enda liten tand som inte vill rotera sig rätt, det är därför det har tagit så lång tid med denna plåga och ännu mer tid kommer det att ta tills tandjäveln ger med sig... Men jag tröstade mig med hårfärg så jag är glad ändå^^
Fick tips av en kompis att en salong i Gällivare faktiskt sälger den fantastiska hårfärgen elumen. Det var den färgen jag hade allra först när mitt lååånga hår blev lila och det är också den extremfärg som sitter bäst. Tror inte det finns någon bättre på marknaden. Dock så sälgs den vanligvis inte till privatpersoner men  den här salongen gör det! Jag tog två blåa, en lila som jag haft förut samt en turkos, lite dyrt med 350:- per flaska men extremt mycket billigare än att gå till frisören och färga... Helt klart värt det.
 
 

Studenten 2015

En fantastisk student blev det med ett febrilt flakfixande, finväder, champagnefrukost och festande natten lång! 
 
 
 
 
Utmärkelsen klassens Wikipedia!
 
 
 
 
Cubanska cigarrer, ska man festa gör man det ordenkligt!

För vi är bäst

Nu är flaket klart! Känns så himmla skönt! Och bra blev det måste jag säga. Så nu kan hårt kämpande esteter ta kväll och ladda inför morgondagen, för då tar vi STUDENTEN!

Christopher Lee

93 år gammal blev denna fantastiska skådespelare som gjort allt från ikoniska roller som Dracula till Sagan om ringen, spelat in ett metalalbum. Han har världsrekorde för mest inspelade roller kan flertal språk flytande, inklusive svenska, och var förmodligen världens mest badass skådisar! RIP
 
 
 

Slutspurten

Dagens skola var inte precis långvarig men nu börjar slutspurten och då måste man planera de sista dagarna. Vad vi ska införskaffa till flaket, vad ska vi ha för frukost på studenten osv. Nu är det mycket som händer

A change of color

Nu är håret nyfärgat och fluffigt! Tanken var ju från början att det skulle bli blått med ljusare toppar som jag har haft tidigare, men den blåa färgen räckte inte riktigt till så vi fick improvisera. Halva håret blev lila! Med slingor i ljusa blå toner och sillver där färgen inte kanske inte täckte riktigt bra.. Men jag är ändå nöjd, trots att det är lite pastelligt.. Den här fären håller heller inte mer än någon tvätt så jag lär ju få färga rätt snart igen ändå.
 
 

Det drar ihop sig

Idag har jag officiellt gjort klart kurserna Svenska 3, Foto 2 och Bild och form speciallisering, känns inte helt fel! Inte för att jag har något annat att göra i de övriga kurserna förutom betygsprat, något som är väldigt bra då jag ska färga håret imorgon och det kommer förmodligen ta hela dagen. Ser dock fram emot att få barret fixat!