I know..

Just nu är jag fruktansvärt dålig på att blogga, jag vet. Men jag har fan ingen inspiration till det för tillfället. Försöker bara få klart min design så fort som möjligt så kanske jag kommer igång igen..
Men, men, fullmåne idag och frosten glimmar så fint på trädgrenarna i solskenet, hade lite lust att ta kameran och gå ut och fota lite, men jag ids fan inte.. Allt för jobbigt:P

Hmm

Latis jag och älskling har inte gjort annat än slöat i helgen. Han satt med datorn och jag satt och ritade.. Och efter en väldigt sen frukost/lunch när vi till sist orkade kliva ur sängen tog jag ock Elin fram saxen och klepp Antons hår..
Jag vet inte riktigt om det blev bra eller inte, men vi fick inte klippa nå mer, så det blev som det blev. Om han fortfarande har samma frisyr imorgon återstår att se..
 

A nice cup of coffee..

Målade ju denna till Antons mamma för inte så länge sedan, den hänger nu så fint i deras kök^^
Här har den inte torkat riktigt än dock..
 
olja på duk,  fotat med mobilen.

I skolan

Sitter i pluggerian och försöker jobba lite historia, inte det roligaste eller så, inte heller det lättaste med alla distraherande tankar som far omkring i huvudet.. Men! Återgår till pyramiderna nu då..

New equipment

Min blixt, som jag fick i julklapp, har äntligen kommit!! Har inte hunnit testa den så mycket än, men det verkar hur bra som helst^^ Ser ut som en riktig profsfotograf med den monterad på kameran;)
 
En Sony blixt för Alfa kameror.
 
 

Nu så..

Jao, skola imorgon, inte så pepp men vi har unte så lång dag så jag tror att jag överlever.
Jobbade lite med designen idag, och nu kanske jag får till det här till sist, det fungerar iaf bättre nu än det har gjort tidigare så jag kanske fick nå fnurr på koderna eller så.. Men, men, det tar sig.

Grattis, förresten, till älsklingens brorsa, Johan, som fyller 20 idag!

Help..?

Har försökt jobba en del med designen och så, det går dock långsamt framåt.. Om än framåt alls.
Det är kategoribiten som strular för mig, jag skulle ju helst av allt vilja ha rubriker och underkategorier, men det vill bara inte bli bra. Jag får liksom dit underkategorierna men rubrikerna och fonten och färgerna blir helt messed up.. Men jag jobbar på och försöker med andra lösningar.
Har ni nå tips på hur ni skulle vilja ha det? Jag ta gladeligen emot förslag!

Gott Nytt År!

Gott nytt 2013! Hur har årets första dag varit så här långt? Själv har jag bara lekat på sängen och degat med Tiggi brevid. Lite trött efter gårdagens festligheter, men kul var det väl. Fick iaf lite fina bilder på både raketer och ufoballonger som dom skickade upp.
Det var inte speciellt kallt heller runt nollan hela tiden och lätt snöfall, tillräckligt klart dock för att kunna se fyrverkerierna.