Exalterad!

Är superduper-taggad inför imorgon, för då ska jag och älskling gadda oss! Tänker inte berätta vad eller vars men det kommer bilder!
Vet dock inte om jag hinner lägga upp något imorgon då jag måste springa till jobbet så fort jag är klar och efter det åker jag direkt till Pajala för en natt.
Men det kommer så fort som möjligt.

Det var det..

Då var festivalandet över för den här gången.
Kollade in Crusified Barbara i går, hur awesome som helst! Jag och Anton fick våra västar signade av dem seda efter spelningen och varsitt plektrum, hur gulliga var inte dem!
 
Längst fram, såklart
 
Status Quo rockade på rätt bra de också i fredags.
 
 

Tonight's plans

Så första dagen av Kirunfestivalen igår, var bara dit en sväng och kollade lite. Det är ju först idag och imorgon som det händer något.
Ska dit om ett tag och kolla in kirunabandet Strömavbrott och senare ikväll blir det Status Quo!
 
 

Back again

Nu är man hemma igen! Har nästan inte haft någon täckning alls.. Var en sväng till finska Pello och inhandlade lite alkohol till festivalen, blev några färgstark flaskor i grönt, blått och orange. Har ingen aning om hur det smakar dock..

Drar

Det blev lite ändrade planer för helgen så snart sticker vi till stugan. Kanske kommer att kunna blogga lite via mobilen annars så får ni vänta till söndag på en uppdatering.
Ha en bra midsommar allihopa!

Bullbak och färgkladd

Nu blir det lite bullbak såhär på morgonen (host, host). Det blir mina chokladbullar som ska till farmor och farfar imorgon.
Sedan blir det att fortsätta med mitt jeansmåleri, har dock ännu inte kommit på vad jag ka ha för motiv på jackan.. Men någonting blir det!

In the making

Fick för mig att jag skulle måla lite på min jeansväst... Sagt och gjort, gick och köpte textilfärg och nu är grovgörat klart. Ska putsa till det imorgon och sedan fixera.
Nu måste jag bara komma på vad jag ska göra på jackan också..Det var den sommaren..

Man kan ju nästan tro att det är vinter igen när det yr runt snöflingor oh hagel titt som tätt. Och så lite sol där emellan! Tiggi verkar då inte klaga, han ska då ut mitt i snöstormen och sen kommer han in igen när han är alldeles blöt och snöig för att värma sig lite.
Han fick sina klor klippta idag så nu smyger han runt som en liten ninja igen. Har nog aldrig gått så fort att klippa honom som hos distriktsveterinären i Gällivare, och så tar hon ordenkligt också. Veterinärerna här i stan vågar ju knapt ta i kaninen verkar det som och vet tydligen inte heller hur man klipper klor..
Men då får lilla herr kanin gott följa med när jag ska till tandis^^

Sommarlov!

Äntligen är det sommarlov, det sista sommarlovet jag kommer att ha. Och så jobbar jag hela x)
Som vanligt regnar det och har sig, men det brukar ju inte slå fel när det gäller Kiruna-avslutningar... 
Det visade sig också att jag fick ett C i matte, vilket betyder att provet måste ha gått rätt bra, dock mitt lägsta betyg hittils men jag är ändå jättenöjd.

Just realized..

Satt och lyssnade på Bandits webbradio och en vis låt börjar spelas, "ja juste det är den där låten med Foo Fighters", tänkte jag.. Sedan kollade jag och insåg att det faktiskt var Nirvana, vilket jag förmodligen hade hört om jag hade lyssnat nra sekunder till, men jag måste medge att många melodier låter väldigt lika mellan banden.
Faste det kanske inte är så konstigt eftersom Dave Grohl faktiskt utgjorde en tredjedel av Nirvana, men det har jag aldrig tänkt på tidigare..
 
 
 
 
Från ca 0:18 i låten.

Snorpapper på hög

Satt och snorade mig igenom fyra timmars matteprov i morse då, hoppas bara att det var värt det för att höja betyget något. Förutom nu matten så är det i animationen som jag inte vet vilket betyg jag kommer få. Foto och bild får jag var sitt A i, samt även i svenska och engelska, B i religion och idrott och sedan får vi se!
Pluggar nu körkortsteori för fullt, big day tomorrow..

Nu

Lagom kul att jobba när man håller på att hosta upp lungorna och med rinnande näsa, men det gick ju det också.. Vill bara bli frisk nuuuu.
Blir väl hemmamys framför en film med en stor kopp te ikväll. Gör allt för att bli kvitt denna satans förkylning.

Yeey

Lyckades faktiskt med att inte bränna mig i onsdags, men har däremot blivit sjuk och håller nu på att snora ut hela hjärnan.. Men inga fula tanlines i allafall!
Inte så kul att bli sjuk nu när vi har långhelg, och jobb imorgon.., speciellt när det är så varmt och fint väder ute. Får väl utnyttja tiden med att plugga till alla prov jag har nästa vecka.

Don't want to get burned

Vi slutade lite extra tidigt idag så vi drog på stan och köpte mjukglass i det fina vädret. Helt galet varmt och skönt är det ute. Var och köpte solskyddskräm med spf 50+ idag, ska då inte bränna mig under Hjampisjoggen imorgon som förra året. Fick ju bara världens snyggaste tanlines efter mitt linne, vilket inte blev bättre efter Gotlandsresan x)
En kall vinter fick i allafall linjerna att blekna och jag har inte planerat att få tillbaks dem..

Damp

Fucking internet som tjorvar igen så man knapt kommer in:( Lite svårt att blogg då.. Inte för att det har hänt särskilt mycket under tiden men ändå.
Var ut på krogen i lördags igen med älskling, Sanna och Krelle, hoff vad man ränner. Men vi hittade iaf en ny favoritdrink, en ros panter. Mjök med jordgubbsmak och vodka, farligt god.