Damn it!

Fan, det går inge bra det här med bloggdesignen för mig.. När man till sist kanske får det att fungera så är det alltid NÅGOT som inte vill fungera. Jag har ändrat i koden så att arkivet blir lite mer komprimerat men när jag lägger över kodmallen så upprepar sig arkivet tills sidan är slut och menyn blir lika lång som bloggen.. Inte bra.. Vete fan vad jag gör för fel..

Metal zone

Gjorde skyltar idag på bilden med Tomas, ganska kul och jag blev faktiskt nöjd med mina. Vi skulle göra tre stycken var, en med text, en med bild och en med både text och bild. Trixet var att vi var tvugna att komma på nya och inte använda sådana som redan finns..
 
En annan sak.. Lov!!!!
 

Fucking måndag

Kommer till skolan som vanligt kl 8 och undrar vart alla är.. Inte en kotte i sikte och när klockan passerar 8 börjar man ju undra vart alla klasskompisar tagit vägen. Det visar sig att vi börjar först 10.. Och såklart har ingen sagt det åt mig.. Kul.. Såå, har inte gjort ett skit idag, typ kladdat lite på ett papper, åter igen en så prodiktiv dag..

New shoes

Beslutade att stanna hemma idag, har inte speciellt ont längre men feber däremot..
Tröstar mig själv med mina ny skor som äntligen har kommit som jag fick i födelsedagspresent av Elin^^
 
Bild från instagram
 

Något annat helt sjukt awesone är att W.A.S.P kommer till KF i sommar!!

Ont..

Hann inte mer än att komma hem från skolan igår så känns det plötsligt som om jag får värsta slaget i högersidan och jag ligger strax på golvet och vrider mig av smärta. Efter nån minut så går det värsta över så jag kan gå till soffan, när det börjar försvinna tar jag en alvedon och får värsta frossan istället, samtidigt som det börjar göra ont igen. Jag drack lite te för att få upp kroppsvärmen och så jag slutar skaka som ett psyk, somnar på soffan och vaknar en timme senare. Värken börjar försvinna och vid 7-8 lyckas jag äntligen äta något.
Drog till älskling för att sova och tror ni inte att det börjar göra ont igen så fort jag kommer dit? Vi gick och la oss vid tio-tiden och så börjar det göra riktigt ont i sidan igen. Fick en ipren så jag kunde sova och allt var tipptopp på morgonen.
Gick till skolsköterskan direkt jag kom till skolan för såklart hade det börjat göra ont igen.., tydligen så har en del av min tarm vridit sig och när den vred sig tillbaka fick jag ont.. Jävligt ont.. Enligt henne ska jag iaf knapra alvedon de närmsta dagarna så att inflamationen försvinner.. Inte kul... Ont..

Fan..

Just som man tror att man fixat allt och designen blev så bra som den kan bli, då är det ju såklart något som inte ska fungera.. Vete fan hur jag ska göra nu asså..

Är jag konstnär nu??

Kännde att vi hade en sån prodiktiv dag idag, vi målade av en frukt med akvarell. That's it. Japp..
Men jag gick inte hem för det, jag vart ju anlitad av nå random samhällare och fick rita 8-9 bilder på utrotningshotade djur, ett slakteri med vääldigt fina kossor, växthus samt en atom mm.. Ganska kul faktiskt och jag fick betalt! Hela 50:- fick jag;) yeey^^

Inte pepp

Inte pepp på morgondagen, bad på idrotten och så ska jag dra ut nästa tand.. Inte det roligaste..
Har fått lite arbete av några samhällare som behöver hjälp med en presentation eller nåt, ska iaf måla några småbilder åt dom, så kanske man har åt at göra resten av dagen medans bedövningen släpper..

Shake that ass

Varit hos Macke igår kväll med Anton, Michelle och en massa pers, ganska roligt, vi spelade GH och fick skratta en del när några försökte på att dansa;)
Slöis morgon hos Anton iaf, får se om det händer nåt kul ikväll..

Missing a tooth

Dragit ut en tand, väntar på att bedövningen ska släppa sitt grepp om halva mitt ansikte så att det ska börja göra ont, kul liv..

Music of the Night

Som vanligt inget roligt på tv, det är ju lördag.. MEN en lite sång av Peter Jöback på ettan gjorde mig lite gladare, Music of the Night från Phantom of the Opera framfördes av den nye fantomen i broadwayshowen i New York, amazing! Älskar Phantom of the Opera! Synd bara att inte Jöback spelade då jag såg pjäsen, hade varit grymt:(
 
Ensam i huset för tillfället, skittråkigt om någon ville veta, har gått igenom lite bilder från Icehotel som jag och pappa besökte idag och testat mina nya promarkers.
Har faktiskt hunnit jobba lite på designen idag, ska fortsätta nu eftrsom jag inte har något annat att göra, wish me luck..