Äckeltänder

Efter senaste tandläkarbesöket i onsdags har jag bara haft ont, ont, ont! Nu har jag en mycket hårdare båge så varenda tand har skrikigt, samt skav i läppar och kinder och en visdomstand som bara jävlas.
Men imorgon ska dock båda nedre ut så förhoppningsvis blir det ju bättre, när jag väl kan äta igen...

Ett gökur

Länge har kära far min suktat efter ett gökur, något som var ett måste på shoppinglistan nu när han var i München.
Ett litet sött gökur med ekorrar blev det.
 
 

Shopping i Luleå

I lördags for jag och älskling på shoppingtripp till Luleå över dagen, trist väder men hittade ett och annat kul i allafall. Bland annat en redig springform, ett stort fruktfat i glas av vår favoritglaskonstnär och en del härligheter från lush!
 
Anders Lindblom, Nybro

Spikes

Dagens pysselprojekt resulterade i ett riktigt snyggt diadem med nitar, något som jag har velat ha länge och i äkta DIY-anda har jag till sist tagit tag i min idé. Min konstruktion tillåter också mig att byta ut nitarna mot ännu längre om det skulle behövas.
Tummen upp!
 
 

Birdcages

Försöker skissa fram lite fågelburar, och lista ut hur jag sedan ska ta mig vidare med den här tavlan. Har ändrat koncept ett antal gånger. Men min bur-idé gillar jag fortfarande..
 
 
 

New shoes!

Med rea i butiken är det svårt att inte sukta efter lite nya skor och det är just ett par som har hägrat för mig ett tag nu. De har liksom bara stått på hyllan och väntat på mig, ingen verkar ens ha provat skorna! Vilket är konstigt för det är en storlek 35! Då brukar man nämnligen få vara snabb om man ska hinna få tag i ett par. De var ämnade för mig helt enkelt!
 
TEN POINTS "Clarisse"

Nytt material!

Nyss kom äntligen plinget i telefonen som betyder att min beställning har kommit! Jag har ju motvilligt insett att jag kanske ska använda ett ordenkligt medium istället för penseltvätt som förtunning av mina oljefärger. Tror att jag kommer att vinna på det i det långa loppet istället för att envisas med min älskade penseltvätt...
Passade även på att klicka hem lite nya airbrush färger då alla inte är speciellt användabara av de jag redan har.
 
Så nu är det bara att ta nya tag med min oljemålning och se hur den nya förtunningen ter sig!