Symaskinen

Har till sist packat upp och provkört min symaskin som jag fick i studentpresent. Fungerar som den ska och mycket lättanvänd, har ju redan lyckats trä den, spola undertråd och sytt en raksöm! Borde kanske ha sytt en zikzak ist men mycket nöjd ändå.
 

Sushi!

Blev så fruktansvärt sugen på sushi idag! Vilken tur att älskling är på jobb i Masugnsbyn så jag kunde slänga ihop lite^^ Tycker dock att han kan ta sig hem nu, har redan sovit själv i en natt nu och det är på tok för mycket!
 
 

-

Idag var en rätt lugn dag på jobbet men tiden gick ändå så himla fort. Kändes som om vi bara hann öppna så var det dags att gå hem igen. Vad gör man av resten av dagen då? Målar naglarna, städa lite, kanske...

Duktiga jag

Förstår inte att det kan regna så mycket som det gör! Tur att det står juli i almanackan annars kan man ju tro att det är höst... Passade på att göra soppa åt mig och älskling som en duktig hemmafru, värmde även bastu åt en frusen man som fick jobba övertid i regnet - pluspoäng!

Skitväder

Hemma från pajala marknad och vädret är lite tragiskt här som där... Förväntade mig soligt och varmt väder som det brukar vara till marknaden men så blev det inte i år, och vädret här hemma var inte precis bättre. Tänkteändå göra det mesta av min lediga dag och baka lite, har dock inga ägg och vägen till affären känns oändligt lång i ösregnet. Suck..