Kf dag 3!

Finvädret kom lagom till sista festivaldagen med solsken och lite värme. Vi kollade in Johnossi och såklart, huvunummret D-A-D! Så jävla grymt bra!
 
 
 
 

Kf dag 2

Fullt drag med Sabaton igår, fy fan vad bra! Jag fick en autograf av gittaristen också^^
 
 
 
Ikväll Blir det D-A-D!

Kf dag 1!

Dags för festival då! ikväll blir det Free fall och försöka att inte frysa ihjäl. Det kunde ju ha varit bättre väder, men det ska åtminstone inte regna.
Ska dit om nån timma, tagga!

New shoes.. Again..

Den här dagen gick då fort! Plötsligt var det dags för min rast och snart var det dags att sluta. Köpte faktiskt ett par ny skor idag. Igen. Men jag har velat ha sådana ett bra tag.. Har dock inte bestämt mig om jag ska behålla dem eller inte än..
 
Gick förbi frissan och köpte mer inpackning till håret på vägen hem, färgen jag la i förra veckan har ju nästan runnit ut redan så ska försöka få det lite snyggare till festivalen..
 
 

Back!

Tillbaka till stan med hela benen fulla av myggbett, och en massa mystiska blåmärken.., satan vad mycket mygg det var! Men nu är jag hemma, jobb imorgon vetu.

New shoes

Bloggar från mobilen idag då jag inte hann med det på datorn innan vi stack till stugan. Blir här till på söndag så det blir förmodligen inte så mycket bloggande innan dess. Då kan ni även få se mina nya skor som jag köpte idag^^

Rea

Vi har jobbat hårt nu de här två dagarna, inte en sko står kvar på samma plats och alla reavaror och skyltar är uppe på hyllor och bord. Lite trött är man.. Sista dagen för veckan imogon och direkt efter åker vi till stugan.
Ska gå och packa klart och sedan hoppa i duschen!

First day

Första dagen på arbetet, allt väl. Det var nästan lite tråkigt för det kom inte så mycket folk, men det är samtidigt ganska skönt för då slipper man kassan..
Börjar först kl 12 dessutom, inte helt fel.

Sabaton!

Nya bandet till KF är klart nu och Sabaton har fått nöjet att ersätta Wasp. Är ganska nöjd med det faktiskt och det kommer nog bli superbra!
 
 

Sommarlov!

Bara A.n och B:n i betyget, så nu vet ni, vann dessutom ett presentkort på intersport. De lottar ju ut priser bland deltagarna i Hjampisjoggen och en sådan vart jag. Behövde som tur var inte gå fram till scenen för att hämta det, vi var såpass många som vann att de delade ut dem till oss när vi gick istället.
Antons klass vann bästa närvaro och fick också hundra spänn per skalle, inte illa.
Kom nyss hem från skolan igen, vi kollade studentutsläppet i regnet. Orkar dock inte kolla när de åker flak, alldeles för dåligt väder för det.

3-års kalas!

Städdag på skolan idag, men istället för att städa hjälpte jag Matilda att baka tårtor till treornas "3-års kalas"
Känndes ganska bra att knyta ihop säcken på samma sätt som vi började i höstas; med att baka tårta hemma hos matilda åt resten av klasserna. Riktigt kul, och goda blev dem;)
 
 
Sitter för övrigt med färg i håret och planerar att göre det i några timmar till. Tänkte egentligen göra det imorgon men då ska vi på Tai och äta med klassen, och hur skulle det se ut om jag kommer dit med färg i håret..?

That's how I like it

Syrran och pappa kom till sist hem igår och huset ser för tillfället ut som ett bombnedslag med alla syrrans saker överralt. Det är allt från blomkrukor till ridkläder och locktänger, en salig röra alltså;)
Fick lite nya underkläder av henne från Newyorker^^
 
 
Nitar och korsettsnörning, my favorites^^
 

A final effort

Sista skolveckan imorgon då. Alla prov är avklarade och inlämningsuppgifter gjorda så nu är det bara att hoppas på bra betyg och att vi inte måste gör några jobbiga aktiviteter som lärare brukar tycka så mycket om.. Jag vill bara att allt ska vara slut nu, jag är så less på allt. Och nästa år kommer inte treorna vara där:( Blöö jag saknar dem redan.

Ride the Lightning

Satan vilket åskväder det var idag.Vid ettiden drog det in riktigt mörka måln och då dröjde det inte länge förän första smällen. Och regn.. Jag, Anton och Johan drog upp på Luossa och kollade in blixtarna tills det slutade.
 
Har även färgat håret på älsklingen så nu är han inte blåhårig längre:'(
Fast han är ju ganska snygg som mörkhårig också;)
 
Min egna St. Jimmy;)

Klart

Långhelg igen då. Gjorde det sista provet för terminen imorse, om kalla kriget, vet inte riktigt om det gick bra eller dåligt.. Kan ha svarat fel på nån fråga men det som stör mig är att det känndes allt för lätt..
Nu är det bara en sista inlämningsuppgift till Sofia och sen var det allt! Så skönt..

Blö

Fint väder imorse och hyfsat varmt också. Sen kommer man till skolan och det börjar ösa ner, med lite åska.. Ganska kul faktiskt för alla lampor i skolan börjar fladdra och blinka sådär mystiskt. Gick helt själv i en korridor påväg från matten och så helt plötsligt slocknar alla lampor, rött kul. Det tändes dock kort därefter vilket inte alls var lika kul..
Jag om bara gick i kortbyxor och linne till skolan imorse fick som tur var skjuts av pappa hem, hade blivit liite blöt annars...

Nom

Ny vecka imorgon, som vi börjar med ett prov.. Inte jättekul kanske men det är i litteraturhistoria och skulle tydligen inte vara särskillt svårt. Värre är det nog på onsdag då vi har historieprov:/ Men skolveckan tar ju slut där så man får väl trösta sig med det..
Det har regnat av och till hela dagen igen men nu lyser solen iaf, får se hur länge det håller i sig. Bakade citronmuffins också, så nu ska jag plugga lite och sedan mumsa på mina bakverk, funderar på om jag blir klar med min tavla idag...

Åskväder

Den långa värmeböljan fick en lite törn idag och det har regnar och åskat av och till sen i förmiddags, det verkar dock ha slutat nu. Tiggi försökte in i det sista att ta sig ut i vad han trodde var finväder, men när han till sist insåg att jag inte tänkte släppa ut honom i regnet tog han sig friheten att slå sig ner på det mjukaste stället han kunde hitta som lån nära dörren..