R.I.P. Lemmy

70 år gammal har nu legenden Lemmy Kilmister lämnat oss. Efter två dagar av aggresiv cancer dog Lemmy under måndagen i sitt hem. Denna stora rockicon har under lång tid haft allvarliga hälsoproblem men har på något sätt alltid lyckats lura döden, dock inte den här gången...
 
"But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever"
 
 
 
 

Fix och trix

Att klura ut bra julklappar är inte alltid så lätt, för en gångs skull är jag i stort sett klar med årets alla julklappar och i förvåninsvärt god tid dessutom! Det är bara de sista som ska slås in och småfixas med och på det hea taget så är jag ganska nöjd med inköpen även i år.
Det är dock en stackars klapp som saknas och som inte kommer hinna fram till julafton tyvärr. Lite synd, för det är en riktigt bra julklapp som far min ska få och som han har önskat sig länge, men vad ska man göra? Det är i allafall inte mitt fel för jag har beställt den i god tid!

Att jobba på julbord

En hel helg av arbete, både i butiken och på ferrum, men nu är set sista julbordet avklarat och mina trötta fötter får vila. Att jobba som kökspersonal för några helger var inte så dumt, men en hel del stress och spring med att fixa julbord...
 
 

bakardag

Idag fick jag ett riktigt bakryck och snodde ihop citronbröd och kokostoppar med saffran. Riktigt gott blev det! Hade tänkt göra en saffranskaka också men min stora springform är inte hemma så den får nog vänta lite.
Ska spendera resten av dagen tillsammans med ett par stora taveldukar och massor av färg.