Say whaat?

Idag kom ju ärsta bakslaget jag nog har vart med om. Snöstorm imorse och stora drivor. Hur sjukt som helst! Fast egentlingen inte, det är ju Kiruna liksom...
Fast det var lite läskigt att köra med körskolan imorse i all snö men det gick faktiskt bra. Har även vart duktig och bokat både teoriprov och uppkörning, whoop whoop^^

Fuck you

Känner att jag smått hatar körskolan just nu. Bara för att de är så förbannat snåla och giriga så får man inte boka uppkörning och teoriprov hos dem om man inte har gått teorikursen som är helt onödig då man kan plugga hemma. Jag måste alltså boka själv, vilket också innebär att jag inte får köra upp med körskolans bil. Bara för att jag hällre lägger pengar på e nextra körlektion istället för att sitta där hos dem och göra typ ingenting. Allt för att de ska ha pengar alltså..
Sen ska det ju vara så satans komplicerat att kunna boka den där uppkörningen också...
Känner att livet är på top!

Påskchoklad!

Fick ett supersött påskägg av min älskling, lite försenat, med svarta, gröna och guldiga små chokladägg i^^
 
 

Nagellack som inte vill torka..

Älskar nagellack och har lyckats samla på mig en hel del, nu senast två stycken från märket China Glaze - ett vitt och ett silvrigt. Älskar det silvriga, färgen blir så himla fin, men.. lacket vill ju aldrig torka, inte helt. Det är som att det inte riktigt vill torka på djupet, fast jag målar så tunt lager jag bara kan. Riktigt irriterande...
Vill ju helst ha två lager för ett täckande resultat och sedan ett överlack för hållbarhetens skull, men det går ju inte när inte ens första lafret med lack har torkat.. Det blir bara mjukt och flagnar redan nästa dag, lite väl tidigt även med mina fnasiga naglar.
Sjukt besviken om jag inte får till det här, annars är ju China Glaze ett prisvärt nagellack i fina färger.

I'm bak

Oj, så skönt med en liten bloggpaus! Känndes att det behövdes och passade bra nu till påsklovet. Det har varit fint väder och varmt. Har varit ute och glidit bil i stort sett varje kväll nu när älskling har fått körkort. Ätit påskmat hos mormor och morfar så har fått umgås lite med min moster som kom upp från Oslo.
Har även sparkat ut kaninen i finvädret så han får springa lite.

Torka

Känner att jag har sådan skrivkramp just nu, kommer verkligen inte på något alls att skriva om!
Vart på jobbet idag, som igår, och i förrgår.. Idag var det iaf lite folk i farten, igår var det verkligen ingen alls ute och shoppade.
Nu blir det myskväll med älskling^^

Snurrar fint

I går kom nya ljudanläggningen på plats i vardagsrummet, tillsammans med en ny vinylspelare. Riktigt bra ljud, och härligt knaster från högtalarna^^
 
 

#lat

Ytterligare en lång dag idag och nu är jag helt slut i ben och fötter. Hade helst velat ligga i min säng med massa gott och tittat film hela kvällen med älskling, men han är i stugan så jag får göra det själv!

Arten påträffas överallt i hela skolan...

Idag kom nya Hjampis-tidningen, det är väl någon slags skoltidning m sådant som händer på skolan. Den var faktiskt riktigt fin och på ett uppslag fanns det beskrivningar av alla olika typer av elever på skolan. Självklart var det ju en bild på mig med beskrivning av en estet-bildare..
Alla dessa var himla roliga, verkliga fullträffar!
 
I look like a wizard.. x)

Skulls

Idag kom en av de 5 skal jag har beställt till min telefon. Var lite överraskad att det gick så fort, men jag beställde ju från fyndiq och de brukar ha bra leveranstider. Nu är det bara att invänta mina andra paket^^
 
 
 

I am an antichrist, I am an anarchist

Min presentation av punk gick alldeles utmärkt och all teknik samarbetade för en gångs skull. Jag trodde att det skulle bli långtråkigt efter ett tag för jag pratade ganska länge, men enligt min lärare och de andra var den bra.
Jag antar att jag blev lite leds på att höra min egen röst..

Ej samarbetsvillig

Sitter och fösöker få ihop delar av min presentation till kulturhistorian på tisdag, men Drive vill inte samarbete med mig riktigt.. Jag ska hålla ett föredrag om punk då vi jobbar om olika ungdomskulturer men det lär inte bli särskillt bra om jag inte får ihop mtt bildespel..
 
 

Ryck och slit

Vart hos tandis igen, denna gången tog det en jävla tid och dessutom var den där Josef tvungen att hjälpa till. Han är duktig och vet vad han gör, det är väl därför han får hjälpa till med mina problemtänder, men han är ju så förbannat hårdhänt! Rycker och sliter i allt..
Men jag överlevde.