Super blodmåne

Någn mer som tog sig upp vid 5-tiden för att se månförmörkelsen? Fick precis sen en stund av den från min balkong innan den försvan bakom grannhuset, men jagg såg den allt!
 
 

Shoppingdag

Igår tog vi en spontantripp till Luleå över dagen! Riktigt mysigt och fick med mig hem många roliga saker sm en ny muffinsform från lagerhouse och några taveldukar från biltema. Dem är ju så himla billiga där! Hittade också en riktigt härlig eyeliner från Lush, mörkblå och krämig..
 
 

Som julafton

Idag var lyckan stor när jag äntligen fick hämta min efterlängtade jacka från posten! Och den är precis så snygg som den ser ut!
 
 
Fick även hem ett brev från Regal Rose i england med smyckena jag beställde där ifrån förra veckan, kan definitivt inte klaga på leveranstiden! Ringarna är i sterlingsilver och är helt underbara.
 
 
 

Wooho

Jag kämpar på med den nya designen som till sist börjar ta form, att det ska vara så svårt att få till vissa delar som jag vill ha dem... Den nya kodmallen jag utgår ifrån saknar så många delar så det försvårar processen en hel del, men nog ska det gå i slutändan!
 
Lyckades också få iväg en beställning från Rock Shop på en jacka som jag har suktat efter. Den var ju såklart slutsåld så fort den blev tillgänglig och jag hann inte få tag i en. Dessutom skulle den inte komma i igen förän vecka 45! Hade dock turen att kika in på sidan igår och där fanns det en i min storlek, men när jag exhalterat skulle klicka hem den blev det fel om och m igen i beställningens slutskede och jag fick till sist ge upp. Imorse var den slut gen, men nu, nu fanns den! ch nu är den påväg hem till mig!

Nytt på g

Blir helt opeppad på att blogga arje gång jag ser min miserabla design.. Är så trött på den så nu är det dags för en förändring! Sitter och försöker knåpa ihop något nytt men det tar lite tid, koderna skapar inte sig själva...

Supersnabba skorna

Idag kom mina nya träningsskor som jag har beställt, jag och Pää har bestämt oss för att bli hurtiga och börja springa. Vi får väl se hur det går men nu kan jag inte skylla på att jag inte har skor längre.