Blackie Lawless har brutit benet!

Fan, W.A.S.P tvingas ställa in hela deras Europeturné, Blackie var med i en bilolycka och har brutit benet.. Vilket betyder att de inte heller kommer till KF.. Fan. Det var ju det man hade sett fram emot ju!
Men de letar febrilt efter en ersättare och jag hoppas verkligen att de hittar ett bra metalband..
D.A.D kommer ju iaf, och Free Fall verkar ju vara lite intressant. Biljetter är införskaffade idag så hoppas de får fram nåt:(

Nu: dö lite..

Hjampisjoggen avklarad för i år, fan vad jobbigt... En mil i 25+ och sol, inte ett jävla måln på himmlen! Upptäckte nu när jag kom hem att jag har bränt mil lite på axlarna också. Så går det när en vampyr är ute i solen för länge!

Cars, cars everywhere

Myskväll framför tv:en igår med älsklingen. Vi laddade ner Fast 5 eftersom jag inte har sett den och Anton var på bio på Fast 6. Kan ju säga att jag vet nästan inte behöver se den då han skulle spoila typ ALLT! You bastard.. Men jag vill fortfarande se den, för han sa att den var awesome!
 
Har målat på en tavla igår och hela eftermiddagen idag, börjar snart bli klar med den så snart får ni se den^^

Sol!

Ni som säger att Kiruna är kallt.. Jag gick i linne till skolan idag och jag höl på att dö av värmen:P Men det är ganska skönt, äntligen lite sol! Tiggi sitter på balkongbron hela dagarna och solar, han har då inget att klaga på.
Hängde med några av 3:orna på stan idag efter skolan, hojj vad jag kommer sakna dom nästa år!

My beating heart belongs to you

Vernissage idag, igen. Vi som trodde att den skulle vara imorgon och så kommer Stina å säger att nä den är idag! Bra där.. Det var ju inte så mycket folk som kom men nog gick det bra. Min stol fick nummer 13^^ Hehe..
 

Öh, du brorsan..!

Kom precis hem från folkets hus, vi har varit md klassen och sett en teater, Jag ringer mina bröder. Den ver väl helt okej, lite svårt att följa med i handlingen vissa gånger men den var väldigt rolig.
Nu: Plugga matte inför NP imorgon..

Vill inte se en till smutsig tallrik..

Efter flera timmat av att plocka tallrikar serveta vatten och ett oädligt diskande var vi inte lite trötta igår kväll. Vår klass fick agera servitriser för någon fest med massa folk från olika konstföreningar i Sverige igår på stadshuset. Förutom en tallrik i golvet och några otrevliga gäster så gick det hela rätt smidigt. Det versta var ju all disk efteråt.. Vet inte hur många glas enbart jag diskade och sedan all övrig porslin och bestick.. Handtaget lossnade också mitt i allt frånvattenslangen sp jag och Marre blev liite blöta..
Slappat på soffan hela dagen, välförtjänt kan jag tala om!

A

Fick sluta mycket tidigare idag, så skönt. Vi fick våra betyg för engelska NP också, fick A på allt, nöjd!

Vernissage

.. på statshuset, inte det roligaste att göra en torsdagskväll, iaf inte när det inte är en själv som ställer ut. Men nästa torsdag ska jag minsann ställa ut ett verk! Låter så coolt att säga, att jag ska "ställa ut ett verk". Haha.

Heldag på bibblan

Idag har vi varit hela dagen på nya biblioteket och målat, vi har fått i uppgift att måla lite figurer till en myshörna smat ett träd för krokar att hänga av kläderpå.
 
Min figur
 
Trädet vi gjorde

Hatar snö

Tragiskt äckligt kirunaväder, snön bara vräker ner och det är blött och jävligt. Vad trevligt när jag tog mig tid att platta håret igår.. Gissa vem som sitter med korkskruvar nu? Fick ett B i slutbetyg för NP i svenska, något possitivt iaf.

Vill inte

Inte sugen på skola imorgon, trots att vi bara har bild hela dagen. Får se till att verkligen komma ihåg mina fantastiska Marshalls så ja överlever

Det var ju kul..

Vi instalerade sims3 på älsklingen dator och har suttit och spelat hela kvällen igår och nu på morgonen. Hade velat spela sims2 också men jag har ingen cdläsare på min dator. Måste ta hem skoldatorn så jag kan spela^^
 

It's what we waiting for

Långhelg, känns att det behövs, trots våra relativt slappa veckor nyligen..
Kanske hinner man börja på en ny tavla som jag har tänkt mig, har ju gjort en grundskiss på papper så får se. vad det är får ni kanske se senare..

1 cm damm..

Fick ett ryck och städade min toahylla. Kan säga att det verkligen behövdes.. Rensade ut gammalt smink och nagellack och sorterade alla smycken, fick även pappa att skruva upp lite krokar så jag kunde hänga upp alla mina halsband.
Nu återstår bara att se hur länge jag kann hålla ordning.. Jag ger det en vecka;)
 

Dra åt helvete

Är så förbannat less på er jävla bitchar och dryga jävlar. Antingen låt mig va eller dra åt helvete för jag orkar inte med er längre. Så här är en idé; sluta prata med mig! Ni ju varken bryr er eller verka tycka att det är värt det så varför ens öppna käften? 
Börja bete er som normalt folk eller hitta någon annan att hacka på...