Million dollar baby

En otroligt bra film avoch med clint Eastwood som tränaren Frankie och Hilary Swank som Maggie, 31 år och vill bli boxare. Frankie tränar dok inte tjejer och anser att hon inte duger någonting till. Men Maggie ger inte upp och till sist går den envise tränaren med på att ta sig an henne. Frankie fattar tycke för henne och blir som en dotter, ett substitut för den har har förlorat.
Maggie lär sig snabbt och vinner många matcher, men när hom en dag möter den som spelar fulast av alla skadas hon allvarligt. Mer ska jag inte avslöja!
 
Oscarsbelönad och helt fantastisk!
 
 
 
 
 

My sweetheart

Idag väckte älskling mig med frukost på sängen, hur ska jag klara mig utan denna sötnos i en hel vecka?! Ska passa på att mysa lite extra ikväll, imorgon är det ju avresa men klassen till Sthlm. Har dock fortfarande inte packat... Vi har en massa planerat inför våran resa, vad det är får ni veta sen!

Utställning; The Watchers

Idag står mina tavlor på första utställningsdag i boblioteket. Känns superroligt att de äntligen är klara och står där för allmänheten att beskåda! 24/4 är sista dagen att se dem i fönstrena, så gå gärna förbi och ta en titt!
 
Jag döpte miniserien till "The Watchers" och gav även enskilda namn.
 
"Dying light" Olja på duk
 
 "Time flies" Olja på duk
 
 "End of Aurora" Olja på duk

Klar!!!

I går la jag sista handen på mina tavlor, jag är äntligen klar! Det är en fruktansvärd lättnad kan jag tala om. Nu måsta jag bara komma på några bra namn till dem vilket inte heller är speciellt lätt, men jag har några alternativ på g... Så fort de är uppe på utställning kommer bilder.

Börjar bli frisk

Nu verkar det äntligen som att förkylningen vill ge med sig, var och jobbade idag och det gick hur bra som helst. Ikväll ska vi på bio och förhoppningsvis hostar jag inte sönder den...

Sick

När man väl trodde att man var på väg att bli frisk, då blir det bara värre.. Har hostat som en tok hela natten och örat skulle det också göra ont i. Att det sedan dessutom gör ont att hosta för allt slem.. Mycket jag har fått sova inatt alltså! Hoppas jag bara blir tillräckligt frisk för att jobba på tisdag

Raven #2

Målar och snorar, det är vad jag gör hela dagarna, och snorar lite till.. Men med lite tur hinner jag klart ganska snart med målningarna för nu har jag inte mycket kvar! Små detaljer och krimskrams är det enda som fattas sedan är jag klar för utställning.