Bara att börja

Nu är även färg och penslar inhandlat till mitt projektarbete! Så nu är det bara att sätta igång, har dock tjuvstartat lite igår kväll och grundmålat en av dukarna svart. Känns så skönt att måla lite igen, det var ju ett tag sedan sist så detta ska bli riktigt roligt!

Snö kan vara kul

Idag kunde jag äntligen hämta upp mina dukar! Nu ska jag bara inhandla färg och penslar sen är jag good to go.
 
En annan spännade sak idag var att vi har haft en föreläsning och workshop med två konstnärer från Göteborg. Det handlade mycket om design och är en förberedelse inför en byggnation i snö i januari som en del av projektet ett attraktivare Kiruna. Kommer bli mycket roligt att få samarbeta med dessa två såväl som Icehotel!

Mehh

Har haft så mycket som två lektioner idag, känns sådär lagom värt att komma till skolan ibland men vissa saker måte göras.
Nu ska jag dricka en stor kopp te och mysa med älskling^^

Alltid...

Woho! Idag fick jag äntligen pengarna från LKAB till mitt gym-arbete! Var till hobbyhörnan idag för att utnyttja detta och köpa målardukar, men såklart var dem jag ville ha slut... Dock kommer det nya under nästa vecka så jag får snällt vänta till dess. Vill bara få hem allt material så jag kan börja nån gång!

Nya Marshalls!

Igår kom äntligen älskling hem!^^ han hade köpt ett par Marshall Minors åt mig, skulle köpa dem här i stan med fanns inte att få tag på, tacka vet jag teknikmagasinet!
Sitter superbra i öronen utan att falla ut eller behövas rätas till, bland annat därför jag ville ha dessa, och ett grymt ljud som alltid från Marshall.
 
 
 

Miss you already:(

Idag har älskling åkt iväg till Luleå och lämnat mig ensam heeeela helgen... Men ska fakiskt försöka utnyttja den "lediga" tiden till sådant som jag annars prioriteras ner framför min älskling, som att städa mitt rum, städa i sminkhyllan, läsa, kolla serier osv...

Why don't you play in hell?

Som sista film från festivalens urval såg vi Why don't you play in hell? igår. Vi var ungefär fem stycken i hela salongen men det var ganska skönt.
Filmen var bra, väldigt japansk om man säger så... Den handlar om två gangstergäng som bråkar medans ett gäng ungdommar försöker göra världens bästa actionfilm och såklart hamnar mitt i bråket. Mycket blod!
 
 
 
 
 

Mogen.se!

Vilken supergullig kommentar man fick då!
 
Postat av Anonym:
jisses....Ta och väx upp nu och fixa håret! herregud.18 år och fortfarande identitets kris.Färga svart.skippa läppstftet och så kmomer du se snygg ut 

ATM
 
1: Om du har mage att kritisera mig så var för fan inte så jävla feg att du gömmer dig bakom "anonym", jävla lätt att var taskig då va?
 
2. Vadå identiteskris? Jag vet precis vem jag är och vill vara, jag har den hårfärg jag har för att jag trivs i det och inget annat. Jag har läppstift för att jag tycket att det är jäävligt snyggt.
 
3. Du kanske ska ta en titt i spegeln själv och förändra något för bevisligen är du ful som stryk och grymt avvis på hur jag ser ut, kan ju inte finnas någon annan förklaring till varför du väljer att näthata.
 
Jag har växt upp precis så mycket som jag har lust med, men tydligen har inte du det, så när du faktiskt har gjort det så kanske du kan föra en civilicerad konversation som normalt folk istället för att försöka trycka ner en.

Bio!

Arctic Light Filmfestival har ju dragit igång igen här i veckan och än så länge har vi sett Det blåser upp en vind av Hayao Miyazak, hans påstådda sista film innan pension, och Den svenska Faust 2.0
 
Det blåser upp en vind var som väntat riktigt bra, men Faust 2.0 var kanske inte så mycket att hurra för...
 
 
 
 

Pluggerian-tävling!

Idag vann jag ett litet bokpaket av vårat skolbibliotek, böckerna jag vann är Divergent, Och bergen svarade, Davidsstjärnor och Jag, en.
 
Ja, jag gör någon jättekonstig min.. Men jag är väl ganska söt ändå?

New piercing!

Passade ju på att göra en ny piercing när jag var i Stockholm! Industrial #1, och såfort jag får tillfälle gör jag nästa^^