I det tunga snöfallet

Har nyss varit och lämnat min lilla gubbe på min utvalda plats - som en del av ett konstprojekt vi har medverkat i. Men det var lite separationsångest när jag lämnade honom där, och som jag skrev på instagram, gå och ta hem honom nu så han slipper frysa!
För det är just det som är meningen med det här projektet, att någon ska bli fadder åt de här små figurerna. Så om ni ser en - Ta hem den! och för att locka er lite till, de lyser i mörkret;)
 
Men trots separationsångesten och trots att en viss person som inte borde finnas till ringde igår, så måste jag medge att jag känner mig barnsligt glad för en stund, och jag måste skatta åt mig själv när jag går och försöker fånga snöflingor på tungan..

Ett jäkla kladdande

Idag har vi målat klart väggen utanför våran bildsal, dit vi sedan ska sätta en soffa. Grunden är vit, men sedan har vi gjort konturen av typ en stad och målat det och ända ner till golvet i en fin lila nyans som jag har blandat till:) Väldigt snyggt blev det.
Seda provfilmning på det i några timmar, jag fick sminka Michelle - vilket inte var det lättaste - som ett lik^^
Ni som har Instagram kan ju kolla in hur hon ser ut för jag har lagt upp bilder där - Ja, ni såg rätt, jag har skaffat Instagram! - MissAtrumRose, följ mig!;)

Hoppas det smälter..;)

Snöat hela kvällen, nu täcker det backen.. Har varit hos Anton och sprayat dörren, som hade varit klar om inte förgen tog slut..;) Men, men, Aton blev glad när det snöade iaf, som ett barn på julafton faktiskt för nu kan han sladda med moppen, ser rätt kul ut;)

Colors!

Chilldag på skolan med en massa färgkladd och kreativt arbete, just how I like it!;)
Strax ska jag iväg och kladda mer färg hos Anton:)

Fuck Yeah!

You just gotta love him!
 
 
Eftersom Usher drog långt över tiden på I Heart Rdio Music Festival, fick inte Green Day spela sin avsatta tid och när en-minuts-skylten kom upp var det en rasande Billie joe som stormade ut från scenen.. Bra gjort!

Just give me a pen

Du vet att du har tråkigt på matten när du sitter och kladdar på kompisens arm... Varken jag eller Linus hade något att göra på matten, "Ööhh, du Carro, rita något på min arm!" Man säger ju inte direkt nej till en frivillig försökperson;)
Det blev en salig blandning av taggtråd, döskallar, pentagram och rosor, men "The Human Canvas" vart nöjd ändå^^

Grattis Stephen king!

En av världens genom tidernas bäst säljande författare fyller 65 år idag! Men the Master of skräck har dock inga planer på att gå i pension, och tur det! Nästa höst kommer uppföljaren till The Shining, yeey!^^
 

Big deal..?

Idag var det allt rensopade golv och putsade fönsterrutor på skolan, varför? Prins Daniel kom på besök. What's the deal egentligen, han är väl bara människa han också, ska inte han få se hur det faktiskt ser ut i våra skolor? Eller ska allt verkligan vara glänsande rent bara för att han är en kunglighet och får allt serverat på silverfat, i den benämningen..?

Mn lite skoj är det ju ändå att sitta och kolla på honom när han går förbi, han är ju ändå en kändis liksom;)
Men inte var det någon större skillnad från när han gick förbi än någon annan, satt ändå där på bänken som en liten ligist med punken i örnen och hatten på snedd;)
 
Han kollade på mig iaf, men det är kanske inte så konstigt?;)

Smiley 30 år!

"Smileyn kan spåras tillbaka till kl 11.44, den 19 september 1982. Då skrev professor Scott Fhalman vid Carnegie Mellon University i Pittsburgh följande mejl: Jag föreslår följande teckenföljd för att markera ett skämt :-)"
Citerat från text tv s. 151
 
Så ja, grattis smileyn och tack för att du har gjort våran tillvaro lite gladare de senaste 30 åren!
 

In the sunshine

Photoshoot med Elin idag, det var så vackert höstväder så jag nästan tvingade ut henne i järnvägsparken^^ Fast jag sminkade henne lite först och riktigt bra blev det om jag får skryta över mig själv lite;)
Bilderna blev ju också bra;)

Teehee!!

Kom nyss hem från Antons stuga, fick ett samtal vid halv elva igår - Hej! Hänger du me på trolljakt??
Anton, Johan och Spoon var ute och buskörde och letade efter troll, tydligen;) Fick hänga med jag också och efter raggarrundan och en sväng upp på Luossatoppen kom det lite spontant - Öhh, vi sover i stugan inatt!, och så var vi påväg mot nikka.
Hela "morgonen" har vi sedan suttit och spelat asgammalt HP på ps, eller ja.. Johan spelade och vi kollade på, förutom när proffsiga jag hjälpte till med en svår uppgift;) Mycket roligt;)
Teehee!!

Kul med tusch..

Två lektioner idag, matte och engelska, eftersom vi inte hade bild med Stina idag. Vi fotades också till skolkatalogen och riktigt söta blev vi.. Typ.. Porträttfotograferingen var dock inte lika kul, man blir ju alltid så bra på bild liksom..
Satt och väntade sen i tre timmar på att bilden skulle börja vid två, men hade inte allt för tråkigt då alla numera vill att jag ska rita något på deras armar.. Så fem tusch rosor, sju tassavtryck och några stjärnor senare fick jag tillåtelse att lägga ifrån mig pennan.
Anton höll mig sällskap resten av tiden, vi satt och chillade med musik i örat när fotografen plötsligt kommer gående och ser lite allmänt förvirrad ut, och frågar lite random om han får fota oss till kollaget på framsidan av skolkatalogen. Varför inte liksom, vi behövde ju inte röra på oss eller så;)
Får se nu om vi kommer med, haha^^

Me: The Tattoo artist..

Hahaha, det är farligt när kompisarna vet att man har en tuschpenna, och de vet att man kan använda den också;)
 
Foto: Elin
 
Jag, som ser väääldigt koncentrerad ut, som ritar några stjärnor på Michelle - Kola in resultatet på hennes blogg!
Det är faktiskt galet roligt att kladda på folk, framtida yrke som tatuerare kanske??;)

Djupa funderingar..

Kom hem från en nästan tre timmar lång föreläsning om konst för ett tag sedan, inte det mest spännande kanske och dem kom ifrån ämnet lite då och då vilket gjorde det svårt att hänga med i resonemanget emellanåt.
Men något som känndes lite inspirerande var det som sades om konst innom det offentliga rummet i kontrast till internet och sociala medier. Alltså att en vanlig traditionell liten utställning hamnar i skymundan då man enkelt bara kan ladda upp en bild på t.ex. facebook och genast få 10 000 träffar, samtidigt som utställningen kanske bara ses av en handfull personer. Och ändå är utställningen kanske mer spektakulär och berättar mycket mer än en snabbfotad mobilbild..
Kanske just därför som jag är lite "emot" dessa sociala medier som just fb, eller varför inte we heart it, just för att flödet av information och bildintryck är så stort, det blir så enkelt att få fram en bild där på datorskärmen som man tycker är häftig och sen är det bra med det.
Jag tycker istället att det är viktigt att ha det här offentliga rummet där man kan ställa ut konst, dit man faktiskt kan gå och fysiskt befinna sig och betrakta konsten, kanske även få med den mer sociala biten då man har människor omkring sig, inte bara sitter där framför datorn och trycka på gilla-knappen. Hur är det bidragande till att utvecklas som individ och hur kommer det att påverka konsten i framtiden? kommer allt mindre personer att besöka utställningar och muséer för att man enkelt kan få fram det på datorn istället?
 
Fast nu tycker ni kanske att jag bara svammlar??;)

The master of Tusch!

Eftersom jag var i Gällivare på fredagen och därmed inte var med på våran bidllektion, hann jag aldrig göra klart namnskyllten tll min låda, så jag har suttit hemma under helgen och kladdat lite
 
 
Not too bad, huh?? Allt är gjort i tusch, hur awesome är inte jag??;) I'm the master of tusch!
 
Kolla in rosen! Här är den visserligen inte riktigt klar än, men ändå..

A short visit

Börjar ni bli lite less på bilder nu?;) Jag känner iaf att jag snart är riktigt less på alla usa-bilder.. Men jag har ju sett dem typ 300 gånger om vi det här laget..
 
Var till tandis idag för att fixa hålet i min tand som blev kvart sedan sist, men eftersom jag har ett band runt just den tanden måste man först ta bort den och sedan fixa tanden. Så det var inte så mkt dem kunde göra idag, mens ka ju till Gällivare på fredag och justera tandställningen så vi får se vad som händer:P

Teknikerna in action..

Spenderde gårdakskväll i Antons garage med honom, Johan och Skeden som försökte koppla in bas i Johans bil. Efter mycket om och men och ett antal skrattattacker och kaffepauser senare fick dem det att fungera. Gled runt på stan sen och testade ljudet..;)