Det här med ömma muskler

Jag blir aldrig klok på det är med träningsvärk, jag får alltid ont på ställen jag inte förväntar mig. Förra veckan var jag ute och sprang, förutom träningsvärk i benen fick jag även det  i armarna och i sidorna. Hallå?! Vad gör jag när jag springer? Är jag så sjukt otränad att minsta ansträngning av mina muskler ger värk? Ja tydligen...
 
Gissa då om jag har haft ont efter piloxingen i förrgår. Det var ett riktigt roligt pass som kombinerar dans, boxning och pilates, ja det låter skitjobbigt och det var det också. Men riktigt bra träning!

Roses!

Idag kom äntligen mina smycken som jag beställde för ett bra tag sedan! Men jag beställde via Etsy från en tjej i Polen som först måste tillverka smyckena också så... Men nu är de här, och precis så fina som jag förväntade!
 
 

En svart låda

Har äntligen organiserat min smyckeshylla inne på toan. För ett bra tag sedan satte vi upp krokar så att jag kunde hänga mina halsband någon stans, men resten då? Det har alltså varit totalt kaos på den hyllan (som det brukar bli på mina hyllor...).
Därför fick jag passande nog ett supersnyggt smyckesskrin i present av mina svärföräldrar.
 
 
 

Min ananas

Hade en riktigt trevlig födelsedagsmiddag i lödags med väldigt god mat. Jag åt ett jättegott anklår och vit chokladmousse till efterrätt, mums!
Fick ju även finaste drinken någonsin! Vad det var har jag ingen aning om, men den skimrade i silver så det spelar egentligen ingen roll.
 
Dessutom fick jag den roligase blombuketten jag har skådat, den har ju en ananas i sig! Rosor i all ära, vilket jag älskar och blev såklart mycket glad över dessa buketter också, men jag fick en bukett med en ananas i!! Hur otroligt roligt är inte det?!
 
 
 

20 år!

Inte illa att få fylla 20 på en lördag. Inte heller illa att bli sjungen för i kassan på systemet när man får handla för första gången. Ikväll blir det dessutom finmiddag på Spis med vänner och igår åt jag oändligt med tårta och fika med familj och ännu fler vänner.
Det är inte så illa att fylla 20 ändå, trots att jag inte får vara tonåring längre...
 
 

Nytt armband

Fick ett så fantastiskt fint tennarmband av pappa som vi råkade hitta nu under snöfestivalen. Har inte sett så många varianter tidigare med ett sånt här mönstrat band insytt, i allafall inte med både band och tenntråd, riktigt snyggt!