...

Var hälsade alla..!
sitter och halv-tittar på Let´s dance, tycker att programmet har blivit sämre och tappat klass när dom håller på med dansdueller och har bytt ut jurymedlemmar (eller medlemmen snarare), men det är ganska kul att se dom dansa ialla fall..

Har precis tömt kameran på lite bilder så jag kan radera lite. Det är ju snöfestival nu, så det måste finnas plats på minneskortet;)
 Hade tänkt att ladda upp lite bilder från ice hotel, men det ville inte så det får bli en annan gång..

Hej

Hade tänkta att ladda upp lite fler bilder idag, men kameran fick ju så klart slut på batteri..:(
De kanske kommer imorgon istället...
Det är ju Snöfestival i helgen så det blir väl lite bilder därifrån sen..:)

Föresten, ni har väl alla hört låten Fireflies? I så fall ska ni kolla in detta; http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_528188&v=nsGc6-lNAHQ&feature=iv
Det är en parodi gjord av Davy Days, som också har gjort många andra. Den är sjukt kul!:)

ses..

Bilder!

Här kommer lite bilder från övernattningen, som jag lovade;)Det här är var kvällens värdinna, Elin:)Här har vi Michelle, söt bild va? kolla in hennes blogg; http://miichellekellner.blogg.se/Ellen och Lovisa, i den ordningen:), Lollo praktiskt taget sov när jag tog detta foto hihi:)Vid det här laget var vi nog lite övertrötta allihopa.. Här är Elin, Lina och Michelle:)Film betyder en massa godis och drika..Och vi var ju tvugna att gå ut och springa lite;)

Tar sats..Hoppar..Och landar..  Ni skulle se hela sekvensen, det ser skitkul ut haha:)

Det var allt för denna gången, hoppas ni gillar bilderna..

I skolan

Nu sitter jag i skolan och bloggar, hihi:)

Vi ska ha datakunskap nu, men våran lärare hittar inte rätt listor. Tills han hittar rätt får vi "leka" lite haha:)
Tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder senare, senast imorgon..

Jo, syrran jag har ett skämt åt dig;

två älgar satt i en tall.. haha skojja bara:) men jag slår vad om att du tyckte det var kul ialla fall:)
Och för ni som inte vet, så är det ett intärnt skämt:)

- Konduktören, varför står tåget still?
- Vi väntar på ström
-Kan han inte ta nästa tåg då?

Haha, hoppar att du får skratta lite ialla fall

Vi ses

Fnitterfest

Sitter här hos Elin och bloggar:) Vi sover över (Jag, Elin, Ellen Lovisa, Lina och Michelle), eller sover och sover..:) haha Vi fnittrar mest och äter godis..:) haha
Jag kommer att lägga ut lite bilder senare...

Nu ska vi försöka att sova lite...

God natt min skatt, så tusenfalt, fast där ute är väldigt kallt..


Baka..?

Har nyss kommit hem från stallet, fick rida Fox den här gången. Gick ganska bra.

Tänkta att jag skule göra lite kola nu innan jag dushar... Hade först tänkta att försöka mig på Macroner, men det får bli en anna gång. Dels för att jag inta har alla indrigienser, och sen så orkar jag inte stå i kökethela kvällen, det lär ju tag ett tag:)
Kola får det bli..

Fullmåne!

Har ni sett en sådan måne utanför fönstret..?!
Jag älskar fullmånen, men ack så svårfångad den är på bild.. Även med en så bra kamera som jag har, men jag fick ändå ett par riktigt färgsprakande bilder:)

Som tur är ialla fall, befinner sig månen rakt utanför mitt ateljéfönster, vilket passar perfekt när jag målar på min tavla som jag gjorde nyss. Och så klart, så har jag färg typ överallt. Som alltid när jag målar:) haha

Harry Potter!

Några andra bra böcker som jag har läst är ju så klart Harry Potter. Det är 7  böcker, Harry Potter och- De vises sten, -Hemligheternas kammare, -Fången från askaban, -Den flammande bägaren, -Fenixorden, -Halvblodsprinsen, -Dödsrelikerna, som är skrivna av J.K Rowling (Joane Katherine, om jag stavar rätt:).

De handlar ju så klart om Harry Potter som vi möter i första boken. Han är en lite annorlunda pojke som bor hos sin hemska moster Petunia och hennas avskyvärda familj. Det har han gjort ända sedan han var ett år gammal (om jag minns rätt, ni får rätta mig:), sedan hans föräldrar blev mördade av den onda trollkarlen Lord Voldemort. Han växer upp och får bo i en liten skrubb under trappan tills en dag då han får ett brev från Hogwarts skola för häxkonst och trolldom om att han är antagen där. Han "får reda på" att han är en trollkarl precis som sina föräldrar och lär sig trolldom på skolan. Han träffar 2 nya kompisar, Ron och Hermione, som han tillsamans med tar sig an kampen mot ondskan (som man mer får läsa om i följande böcker).

Alla böckerna har blivit en världssuccé och har filmatiserats, dock har inte den sista delen av dödrelikerna(det är 2 telar) kommit på bio än, men i sommar...

Dom finns att läsa på många olika språk och omslagen på böckerna finns i lika många variationer. Jag tycker allra bäst om våra egna svenska exemplar som är målade av Alvaro Tapia:


hittade tyvärr ingen bättre bild:(

Alla är väldigt bra böcker och mkt läsvärda!

Boktipset - Eragon!

Den nuvarande trilogin Arvtagaren är några av de bästa böcker jag har läst (och jag har läst många). Den första boken, Eragon, handlar om en fattig bondpojke vid namn Eragon som är ute och jagar i Ryggraden, en bergskedja i Alagaësia, en dag och hittar en vacker blå sten som dök upp ur tomma intet. Stenen visar sig sedan vara ett drakägg som kläcks. Den safirblåa draken (med det passande namnet Sphira) och Eragon blir bästa vänner och legenden om drakar och drakryttare blir levande igen..

Eragon och Saphira måste nu stå upp mot mörk magi i ett imperiun som styrs av en kung vars ondska inte har några gränser...

I de följande böckerna, Den äldste och Brisingr, få man följa med Eragon och Saphira i deras kamp mot ondskan.

Den spännande uppgörelsen kommer sedan i en fjärde bok som kommer nu 2011..


Hej!!

Hej!

Äntligen har jag en snygg design! Tack Michelle! kolla efter hennes länk längre ner;)

Jag har altså börjat om från början med en ny blogg:) Förhoppningsvis kommer jag inte att tröttna som jag gjorde på min förra blogg:) Jag blev så less när inget ville fungera..
Men nu är jag på G igen! haha

Gästbloggning!

Hejhej!

Eftersom jag har hjälpt Carro med designen så tycker jag faktiskt att jag ska få gästblogga!
(Carro du får ta bort det här inlägget om du vill!)

Ville typ bara säga en sak, Carro du är jätteduktig på att göra headers! :)
Hoppas du blev nöjd med designen!
Kram på dig!
/Michelle