Nya lurar

Upptäckte igår att mina Marshall-hörlurar hade spruckigt i plasten, precis där "pannbandet" (den delen som går över huvudet, vad heter det?) fäster på varje sida. En del höll till och med på att lossna.. Men har varit till elgiganten idag och hämtat ett par nya, det var ju ett års garanti på dem så det gick utmärkt att bara byta ut. Nu har jag garanti i ett år till, perfekt^^
 
 

Stylist for a day..

Samhälls 3 hade en "redovisning" idag i aulan om olika ungdomskulturer och våra musik 2:or fick vara med och spla lite låtar. Tanken var att de också skulle representera varsin ungdomskultur och plötsligt blev jag indragen som stylist..
 
 
Linus gammla gura fick en liten omstyling av mig, en punkare kan ju inte ha en hel och ren gitarr..
 
 
Och en punkare utan mohawk.. Hår och smink av mig^^
 
 
Och här är hel gänget, f v Pontus som raggare, discodrottningen Annelie, Sigge som mod(s), Punkaren Linus och Elin werking it like Lady Gaga i en klänning av sopsäckar som vi snodde ihop med lite tejp.
 
 
 
Synd att man inte kan spela... x)

That sweet Morgan vioce..

Har just sett klart Nyckeln till Frihet (Shawshank Redemption), oj, vad bra den var! Älskar ju Morgan Freeman, och Stephen King, så har länge tänkt att se den.
För er som inte vet, handlar den om Andy Dufresne som blir oskyldigt dömd för mordet på sin fru och hennes älskare och skickas till Shawshank Prison för att sitta av två livstider. Fängelsedirektören gör inte livet lätt för Andy, men med nyvunna vänner och hoppet uppe om att ta sig ut försöker han göra tillvaron så bra han bara kan för sig själv och sina kamrater. Åren går och mycket hinner ske..
Grym film, i stuk med Gröna Milen, så se den om du inta har gjor det än!
 

A little bottle

Har kommit en liten bit på vägen med mina små glasflaskor, kedja och fästen är klar på ena så den behöver bara fyllas och förseglas så är den klar. Tänkte att jag skulle göra små etiketter till också.. Har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska fylla i dem. Den ena tänkte jag röd karamellfärg och etiketten "dragon blood", men den andra vet jag inte riktigt.. Tänkte mig en blå vätska, men vad ska stå på etiketten? Förslag?
 
 

Dentists everywhere..

Varit hos tandläkaren idag igen och den här gången var det både en och annan tandis som skulle klämma och känna på mina tänder, ja klämma, inte speciellt skönt.. Men det gick väl bra till sist och jag han lagom hem till idrottsprovet. Kul, kul..
Nu ska jag bara bli klar med min pecha kucha till svenskan imorgon..

Want one

Alltså de här slags halsband är ju för söta! En liten miniatyrflaska om halsen med något spännande i. Det bästa är att jag råkar ha två små flaskor, så jag ska nog försöka mig på att göra egna sådana här.. Pepp!
 
 
 

Just why?

Idag blev det en lång härlig sovmorgon för mig och älskling, följt av slappande på soffan, och sedan tillbaka i min säng för att kolla tre avsnitt av Walkin Dead.. Produktiv dag känner jag.. Men jag har faktiskt kompenserat lite genom att plugga till idrottsprovet imoron. Seriöst, prov i idrott?!

Brr..

Det var sådär lagom mysigt att gå till jobbet imorse när det stod -30 på termometern... Speciellt när en viss pojkvän fick ligga kvar under täcket och ha det varmt och skönt..
Men det var kul att jobba lite igen, känndes som en evighet sen sist.
Nu ska jag kolla klart Nyckeln till Frihet och drick varm choklad!

Well..

Känner att jag inte har något speciellt intressant att skriva för tillfället.. Hade en lektion idag, målade lite och gick hem med Anton.
Nu ska jag försöka bli klar med min svenska presentation samt fortsätta njuta av min hallon- och kiwi smoothie..

Vi fryser ihjäl, det är så kallt...

Idag har jag inte haft någon skola alls så jag har knapt ens varit ut genom dörren, men det är faktiskt -27 ute så jag tycker att jag har en rimlig anledning.. Pappa tvingade dock mig att köra till coop och handla så en kort sväng har jag varit ut å frusit.
Nu tänker jag tvinga hit Anton och bädda ner honom och mig i en stor filt och kolla Walking Dead..

Working against me..

Nu är den nya skrivaren igång och jag har fått den att fungera med min dator, vilket den inte hade lust med igår.. Men tekniken brukar ju vara emot mig så jag var väl inte direkt förvånad. Men nu kan jag börja göra lite utskrifter igen, yeey^^

Kaos

Det blev en lång dag i skolan idag, men vi har ju nästan bara målat och så fick vi pizza dessutom så jag klagar inte.. Koridoren börjar se riktigt fin ut nu iaf, mycket färg på väggarna och så.
 
 

Och han bara skrattar åt mig..

Haft en riktigt mysig helg med älsklingen, trotts att jag halvt dött några gånger när vi har kollat asläskiga avsnitt av pewdiepie.. Tur att man har en varm famn att hoppa upp i^^
Måste sova själv inatt så det blir inge mer pewdiepie för mig, ska däremot kolla Black Swan innan jag somnar.

The Walking Dead

Igår lyckades jag och Anton till sist kolla klart andra säsongen av The Walking Dead, lite efter, jag vet.. Vi gjode ett försök redan i förrgår men jag råkade visst somna mitt i allt så vi fick titta om de sista avsnitten. Och den här gången höll jag mig faktiskt vaken till slutet.
Sjukt bra serie, så har ni inte sett den ännu - Kolla!
 
 

Sådant man redan kan..

Gjorde risk ettan idag, sjukt tråkigt men nu är det gjort.. Och jag slapp lite av skolan.. Imorgon ska vi till statsbibblan på morgonen och sedsn slutar vi typ 11, på fredag har vi temadag igen och ska få börja måla i korridoren. Ganska bra vecka ändå!

^^

Det är så härligt när man kommer upp till våran korridor och så möts man av solen och känner hur den värmer. Det känns liksom lite lättare att vara i skolan då..
Har för övrigt testat ögonskuggsprimern idag och haft skugga på sedan kl halv 8 i morse, det ser fortfarande bra ut! Det har ine alls lagt sig i veck som det brukar göra, är så nöjd^^

Smink

Var en snabb sväng på stan idag för lite ärenden och eftersom jag slutade tidigt idag var det inte så mycket folk i farten, alltid possitivt. Var in på apoteket för att leta en ny ansiktstvätt, har tänkt göra det länge, jag är ganska rödflammig i ansiktet på äsan och kinderna och inget jag har provar hittils har hjälp så nu fick jag något från Laroche Posay som tydligen ska vara jättebra. Hppas på det bästa!
Köpte också en puderborste när jag en gång var på apoteket, ja en puderborste. Apoteket har ju blivit modernt och säljer smink! Och denna puderborste är såå underbart len och härlig!
 
 
Sprang även in på Lindex och hittade en ögonskuggs-primer från Lumene. Letade efter den på kicks men de har inte Lumenes sminkprodukter, men det har Lindex! Tänka sig.. Har läst att denna ska vara riktigt bra, jag har ju så otroligt oljiga ögonlock så utan primer är det inte ens någon ide att lägga skugga.. Har på den nu med massa skugga på så får se om den håller måttet!

Nr 3

Har spenderat hela dagen hos älsklingen och hela hans familj då far hans fyller år idag. Bakade muffins imorse och sen hade ju Annika gjort tårta och bullar och massa annat så fika behöver man inte på ett tag. Snodde även med mig ytterligare en tröja av Anton, hans huvtröja med Ramones-tryck fram och bak. Detta är nu min tredje Ramoneströja.. Men mysig är den^^

Glada 80-talet

Idag blev en förlängd temadag och istället för att sluta kl 11 som vanligt, var vi tvugna att gå till 13.. Men det var ganska kul ändå för nu har vi klar skissen för hur våran del av korridoren ska se ut så nästa gång kan vi sätta igång. Vi ska alltså göra om hela våran korridor, indelat i 50-, 60-, 70-, 80-, 90- samt 00-tal.
Min grupp har 80-tal och vi har bestämt oss för att ena väggen ska vara neon-orange med silhuetter av Michael Jackson, Madonna och James Hetfiel. På andra sidan ska vi klä skåpen som berlinmuren som rasar. Det är förståss inte allt men en massa färg ska det vara!
Det var nog tur att vi var såpass många hårdrockare i gruppen, annars hade nog inte James kommit med.. <3

Tolerans

Temadag idag med estet ettorna och alla teknikare. Vi blev indelade i olika grupper som ska arbeta om olika årtionden imorgon, så idag har vi egentligen inte gjort så mycket. Hade i princip hål från när vi började fram till kl 13. Då var det min och en annan grupps tur att ha en workshop om tolerans med två från Norrbottens Museum i Luleå. Vi gjorde samma sak som när vi åkte till Luleå och Boden i höstas, men jag var ju i Boden då så det var dock nytt för mig.
En av dem började med att låtsas vara synsk och skulle bedömma vilka slags peroner vi var för att visa hur vi dömer varandra.. Trots att hon inte egentligen var synsk så var hon rätt bra på det, hon tyckte iaf att jag var hårdrockare och det stämmer ju..

Meeh..

Första skoldagen var väldigt produktiv med två lektioner, och vad gjorde vi på de två lektionerna - inget. Har tydligen nå slags temadag imorgon och på torsdag med teknikare och övriga esteter.. Inte kul..

I see fire

Så pappa tvingade ut mig för att övningsköra idag. Trafikljus var dagens övning, något som jag inta har riktigt gjort tidigare.. Fick bara kärringstopp två gånger så jag måste säg att jag är ganska nöjd.
Sitter just nu och ritar lite med grym filmmusik i öronen..
 
 
 

Scorpions

Ibland blir man lite stolt över far min, han ropar ner mig från rummet för att han hittade en dokumentär om Scorpions på svt2 och säger efter en stund, "Fan, jag känner ju igen många av de här låtarna, dem är ju bra!" Och när Wind of change spelas vill han plötsligt ha den som ringsignal.. Fixat och klart!
Man blir lite varm i hjärtat..
  

2014!

Och så var det redan 2014.. Dags för ett helt nytt år, men det började åtminstone bra. Hade ett gäng kompisar hos mig igår, vi gick till stan och kollade raketer samt blev attack-kramad av alla man kännde, sedan gick vi till mig igen. Siste man stängd yterdörren strax efter 3.. Mycket trevlig kväll.
Tog tyvärr inga bilder, inte ens av fyrverkerierna, men det kändes inte värt att dra med kameran ut i snöfallet och alla drunks överallt. Hur var erat nyårsfirande?