Sportlov!

Igår kom äntligen min balklänning! Som jag har längtat. Den är så  fin och den sitter riktigt bra också, men det förväntar jag mig av ett korsettliv. Fick även hem den andra klänningen jag beställde men den var tyvärr för liten:( Men det löser sig nog i slutändan.
Har nu tagit lov, vilket ska bli jätteskönt trots att jag har massor att göra...

The ring

Nu r ringen äntligen klar! Efter mycket lödande, filande och putsande är allting på plats och ser riktigt bra ut. Nu ska den bara på utställning innan jag får ta hem den och börja använda den.
 
 

Det tar sig...

Silverarbetet fortgår och det blir bättre  och bättre,imorgon ska jag löda det sista och sedan bör den vara klar!
 
 

Sillver

Idag var en lång dag i skolan och de kommer det vara imorgon och påtorsdag också,vi hat nämnligen silvervecka! Vi får alltså göra ett helt egendesignad silverring under de här tre dagarna^^
 
 

It's working

Var in med min nya dator idag till elgiganten och installerade nya ps elements 13, inte illa, är dock 1500:- fattigare för den jäveln. Men jag måste ju ha ett ps så...

Klänningproblem

Fick svar idag av Burleska och en ny klänning är påväg! Dem hade skickat fel vara så jag hade helt rätt. Dock sa han inget om att jag skulle skicka tillbaka korsetten så jag antar att jag får den på köpet, inte illa!
 
Har ju sedutom spanat på en annan klänning som jag tänkte ha till studenten, mennär jag till sist kom til skott för att beställa så var den ju naturligtvis slut i lager... Jag tänkte att jag fick skylla mig själv som väntade så länge, den var ju trots allt på rea och ursnygg. Men tur nog spaade jag sidan och gick in en vecka senare - då var den tillbaks! Dum som man är beställde jag den inte då heller utan tänkte "gör det imorgon", tror ni inte att den var slut då igen?
Men, så idag, efter noga bevakande av sidan, var den tillbaks. Endast i en storlek som tog slut på under en timme, men jag fick den! I detta nu är den påväg till mig för endast 238:-, jag behövde inte ens betala frakt. Hoppas bara ett den passar nu då...
 
 

Blir så less

Jag som har gått och väntat på min balklänning och när jag till sist får hämta den på posten så är det inte ens rätt. Paketet innehöll endast en korsett... Vart är resten, vart är kjolen med dragkedja i sidan? Korsetten ser inte ens ut att ha tillhört den klänning som jag beställde. Måste säga att jag blir lite förvirrad och förtvivlad, beställde jag endast en korsett? Fast det tydligt står på sidan att det är en klännng.. Eller har jag missuppfattat?
Har mailat företaget om saken och inväntar svar, varför ska sånt här händajust mig?

Glad alla hjärtans dag!

Blev en lugn kväll på lankan igår med en liten drink, jag och Macke got classy och tog var sin appletini till följd av en sur cola, sen var det hemfärd. Ikväll ska jag och älskling dit igen på dubbeldejt med Sanna och Krelle.
Glad alla hjärtans dag!
 
 

förvandlingen

Idag fick jag vara ledig från våran enda lektion, dock med hemarbete i form av att läsa men skönt ändå.
Vi läser just nu Förvandlingen av Franz Kafka, en mycket speciell och kort bok som handlar om hur Gregor plötsligt en dag vaknar upp och har blivit förvandlad till en jättelik skalbage. Han har alltså hamnat i en mycket märklig sits vilket påverkar hela hans familj då det är han som annars fördörjer de fyra medlemmarna och deras fina våning. Men det går ju inte när han har blivit en skalbagge så familjen tvingas, förutom att leva i skräck för ett gigantiskt kryp, hitta olika sätt att hålla ekonomin flytande.
 
 

Över förväntan

Idag var jag på besök hos tandläkaren igen, men idag här i stan på folktandvården. Det var nämnligen dags för en redig undersökning och så blev det! Hade en ny hygienist som var mycket duktig, till skillnad från min gamla...
Hade inga hål men däremot lite lätt inflammerat tandkött och lite plack, tack vare min tandställning för jag kommer inte riktigt åt ordenkligt med tandborsten. Fick i allafall order om att skaffa små borstar så att jag kommer åt mellan tänderna med, blä.

On it's way

Whooho! Nu har jag beställt min balklänning! Ända från England skickas den men det blev faktiskt billigare att beställa från företagets egna sida en en återförsäljare i sverige, och så fick jag 15% allahjärtansdag-rabatt så där sparade jag några hundra faktiskt! Klänningen kommer från Burleska och är en svart korsettklänning med asymetrisk fåll. Vill ha den nu så jag kan prova den! Hoppas bara att den inte blir för stor...

Storm

Lilla snöstormen som drog förbi igår, hade jag varit utomhus hade jag nog blåst bort... Vi satt hos älskling hela kvällen med kopisar och mös inne i värmen medans det ven i knutarna och någon enstaka strömsvacka kom och gick. Tur att vi han klar med maten.

Partydrink

Igår hade jag en jättetrevlig och rolig kväll med älskling och kompisarna. Efter att alla fårr äta tårta gick vi till Lankan där Sara i baren gjorde den roligaste drinken jag har sett,fick till och med tomtebloss!
 
 

...

Idag var en sådan där typiskt tråkig dag, inget speciellt har inträffat och skolan sög som vanligt. Det var allt jag ade att säga idag!

Kingsman: The secret service

Igår var vi på bio och såg Kingsman! En brittisk actionfilm med mycket humor och självklart mycket action. Den känndes modern och med ett spännande koncept om hur teknikutvecklingen i framtiden kan få konsekvenser.
Även denna packad med stjärnor som Samuel L. Jackson, Michael Cane, Colin Firth och Mark Strong.