Nu börjar det

En trött student efter mösspåtagningen börjar till sist återhämta sig! Det var dock en tung dag på jobbet igår, så tog det chill i finvädret hela kvällen med mössan och solbrillor på
 
 

Lång dag!

Idag har varit en låång dag och kom inte hem förän vid 9-tiden. Hela dagen har gått åt till att ställa i ordning utställning för vårsalongen, göra venissagefika och så klart vara närvarande under hela vernissagen, samt ställa i ordning precis innan och städa efter. Dessutom har jag och älskling hunnit med att träna på vals inför balen!
Fullt upp med andra ord och det slutar inte där, var även ambitiös nog att baka cupcakes till imorgon, det är ju mösspåtagning!
 
 

Yeey

Har just blivit klar med min projektrapport till gy-arbetet! Tog ju bara ett tag... Nu återstår det bara att skicka in den och sedan kan jag ta en välbehövlig dusch!

Skrivkramp

Den här dagen har endast bestått av redovisningar och skrivuppgifter. Fotoboken med tillhörande skrivuppgift, projektraport samt Ulfs tråkiga uppgifter. Är dock klar med det mesta vid det här laget så nu ska jag ta kväll!

Balbiljett

Idag har jag köppt balbiljett till mig och älskling! Nu är nästan allt fixat och klart inför röda mattan och jag kan knappt vänta!^^
 
 

Vaaa

Redan söndag igen, nu börjar veckorna verkligen gå fort och det känns som om jag inte har koll på nånting! Vet inte ens när jag börjar imorgon eller var vi ska göra x) På fredag är det mösspåtagning, det är ju helt galet! Vet inte ens vad jag ska ha på mig...

\m/

Att gjuta i gips är ju fantastikt roligt! Att ha handen i iskallt alginat i 40min, not som much... Var så kall att jag till sist inte kände min hand eller hur jag höll mina fingrar, men det blev en riktigt bra gjutform!
Dock hade mina fingrar gått av när jag skulle ta ut gipset ur formen och jag råkade köra ner kniven liiite för långt, men va fan, evil eye!
 
 
 

Andres Serrano

På fotografiska i Sthlm hängde en utställning av den amerikanske fotografen och konstnären Andres Serrano. Han är känd för sin mycket provocerande och utmanande konst om tabubelagda ämnen som sex, religion, kroppsvätskor, död och vapen.
Man märker hur mycket omsorg han har lagt ner på varje bild och fotografi och dem är verkligen vackra. Det roliga i det hela är också att varenda hårdrockare egentligen et vem han är då han står bakom två av Metallicas album covers, Load och Reload, vars ena jag sett irl^^
 
 

Inked

Passade på att göra min andra percing på min påbörjade industrial nu när vi var i sthlm, och råkade visst göra en ny tattoo också^^
 
Nygjord och lite svullen

Home

Det finns nog inget bättre än att få sova i sin egna säng när man har varit bortrest. Trots att det har varit en väldigt rolig vecka är det skönt att vara hemma igen, dock börjar allvaret på nytt efter våran lilla minisemester. Np i svenska imorgon, skrivuppgifter som ska in, ytterligare presentationer osv... Men det heter väl slutspurt av en anledning?