Får jag lov, my darling?

dans på idrotten idag och jag ick äntligen dansa med älsklingen, hur kul som helst!^^ och vi fick extra beröm av Antons lärare, not bad inte;)
Han köpte choklad åt mig också, han är ju så söt <3
Imorgon är det för övrigt sista dagen innan lovet, taggad förutom att vi också har matteprov då.. Men det är nog inte allt för svårt..

Nyklippt

Kom nyss hem från frissan, kortare och mörkare lila blev håret. Älskar det^^ Blir dock ingen bild för jag orkar inte ta en;)
Imorgon blir det dans på idrotten, superkul!! Men älsklingen ska inte vara med då:( synd för jag vill ju dansa med honom;) Han är med på torsdag dock och då släpper jag inte honom ur sikte!;)

Tystnad, tagning

FIlmade idag i det fina vädret och mina fötter har lite ont efter att ha trippat fram och tillbaka i pumpsen på snön.. Men det blev ju bra iaf .
Äckelskola imorgon, inte taggad..

My gift for you

Så härligt med fredag imorgon, vet inte riktigt om veckan har gått fort eller långsamt.. Men nu är den iaf över!
Älskling fyller år på lördag så imorgon ska han gå och färga håret, vilket jag betalar - hans present från mig, men jag tänker inte tala om vilken färg^^ Det får ni se sen, men jag kan ju tala om att han kommer bli skitsnygg;) Mer än han redan är då alltså..;)

Mattemys med te och filt;)

Pluggar till samhällsprovet imorgon, om arbetsliv, löner och lagar, skittråkigt egentligen men det är inte så mycket vi behöver kunna ändå så det går nog bra..
Nu ska jag ta en välförtjänt kopp te och mysa med min stora gosiga filt.. Och kanske Tiggi om han vill;)

Hatar er, era jävla äckel

Är så jävla arg. Har gått och grubblat på en sjukt störande sak i flera dagar nu, ända sedan min kompis berättade för oss. Hon stannade kvar på skolan lite senare i slutet på förra veckan och när hon går upp till våra skåp, vad är det hon ser när hon kommer in i korridoren? Jo, två jävla turkjävlar som har sex i VÅRAN soffa!!! Jag struntar fullständigt i hur rasistisk jag låter för de där jävla äcklena har förstört vår soffa!
Soffan, som vi jobbade och kämpade med i jag vet inte hur många timmar med att laga och fixa upp för att vi esteter skulle ha någon stans att sitta, en egen plats. Jag kan acceptera att fler, typ teknikarna som alltid ska ockupera den, sitter i den och nyttjar våran mysiga lilla hörna, vars vägg vi också har målat, men inte när de där jävlarna sitter och slibbar sig när vi vill sitta i VÅRAN soffa.
Och nu hittar min kompis dem i soffan, med kläderna på golvet till och med, i skolan - en offentlig plats...
Dom är dock inte färdig än, utan när dem blir påkommna flyttar de bara på sig till en av teknigarnas bänkar och fortsätter.
Jag hade kunnat strypa dem här och nu. Soffan måste nu brännas och jag tar det här väääldigt personligt då vi har lagt ner både själ oc hjärta på den där soffan.
Era jävla svin! 
 
Till råga på det så har min dator återigen börjat att fucka upp sig och snart kastar jag ut den genom fönstret för jag orkar inte mer. Kan inte släppa det här, snart bitar jag halsen av någon...

Movietime!

Tårtan blev bra, glömde att fota den dock:P Annars var det en riktigt trevlig filmkväll, men alla höll på att däcka vid 12-1 så då var det dags för alla att dra hem;)
Nu ska jag försöka skriva lite på historian som aldrig vill bli klar..

Slapp frysa, ganska nöjd..

Födelsedagsmiddag med syrran och pappa ikväll, ganska trevlig avslutning på dagen som började med ett tandläkarbesök:P Tajmade så bra på hemvägen då Älskling med vänner som var ute och gled körde hem oss. Slapp jag frysa iaf^^
Imorgon blir det filmkväll med en massa kompisar, kanske lyckas jag och Anton till och med att baka en tårta;)

Grattis till mig!

Checka datumet och ringa in det till nästa år, för idag fyller jag år!^^
Haft en trevlig dag såhär långt med många mysiga grattiskramar från höger och vänster. Fick ett presentkort hos frissan från älsklingen och hans familj, jag som vill fixa mitt hår snart så det var riktigt bra^^
Nu tänkte jag göra lite cupcakes om jag ids:P

Meeh

Historia måste ju vara det tråkigaste någonsin, så jävla less på det men jag måste skriva tre sidor.. Tur att vi inte behöver lämna in förrän på tisdag nästa vecka. Upptäckte också att vi inte alls har sovmorgon imorgon som vi brukar, utan börjar 8 med sammhälls i hur länge som helst och sen tråkig idrott, känner att jag inte vill gå till skolan..