#7 At Tim's House..

Vi bodde ju även någon natt hos Tim och hans fru Lynda. Även dem har en stor gård, eller mer som ett litet zoo med åsnor, höns grisar och kalkoner..
 
Riley och Loki där i bakgrunden, sötaste hundarna!:)
 
Miniåsnor, Dolly, Jackson, Zippo och en till vars namn jag inte kommer ihåg;)
 
Zippo,, min favvo.
 
Plötsligt kom Tim in i köket med en kyckling under armen, vadå random??

My best friend knows me..

Hihi fick en jättefin sammetskjol av Elin idag med knäppbar slits i sidan. Den är liite lång dock så måste nog fålla upp den lite. Fick också en rolig liten bok om kända tv-serier, eller snarare specifika karaktärer i tv-serierna som min favorit Dexter, som även pryder framsidan..

Vad gör ni i skolan?

Idag fick vi träffa 2:orna och 3:orna på Estet, och gissa vad vi fick göra med dem??
- Baka tårtor! Haha^^
Fyra lag, fyra tårtor, bara en tårta kunde vinna.. Och det gjorde vi!
 

Sötaste tårtan eller? Haha..

I survived!

Ja, det var väl inte så farligt, första dagen på gymnasiet - avklarat! Samling i aulan, sedan gick vi till våran bildsal, kollade runt lite och sen fick vi gå hem.. Åtta stycken ska vi tydligen vara i våran klass, mysigt;)
Kl 17 ska jag tillbaka till Hjampis för nästa upprop - Gammla bildgängen ska återförenas efter sommaren inför en ny termin! Och vi får fika^^

#4 The Guest House

Min och pappas lilla boning då..
 
Sett från altanen, längs husets framsida.
 
Det här är gästhuset som jag och pappa fick bo i. Som ni ser är det som en hel lägenhet ovanför ett stort garage med en inglasad spiraltrappa till vänster, kök, två sovrum, två toaletter. Och en hiss - behöver jag säga mer?
 
 
 
 
Pappa som sitter framför ytterdörren.
 
To be continued..

#3 Want the house tour?

Vill ni kanske ha en liten rundtur av Dans mansion??
Framsidan har ni ju redan sett, här är typ baksidan av huset med en stor altan.
 
På bilden ser ni även Dan och lilla Sidney:)
 
 
Det här är köket, men typ 4-5 meter till tak. Balkongdörren brevid teven leder ut på altanen.
 
Vardagsrummet med trappa till övervåningen. Går man rakt fram förbi trappen kommer man till köket.
 
Båthuset, fotat från trappan ner till stranden.
 
Hela stranden, men trappan och båthuset vid sidan av. Ser ni kanske pappa högst upp i trappen? Då förstår ni hur Stort allt är;)
Nästa gång får ni se hur jag och pappa bodde,
 
To be continued..

#2 When we got there..

Efter mycket om och men kom vi ju då alltså fram till Duluth och blev hämtade av Tim, en av pappas kompisar  som vi bodde hos, och åkte hem till Dan, en annan kompis till pappa och ägare av företaget som betalade våra flygbiljetter, och hans fru Anne. Sedan tog vi Dans nya värsting-båt och åkte över sjön från deras mansion till en resturang och åt middag.
 
Pappa på båten, det går fort som ni kanske märker..
 
Nästa morgon fick vi tillbaka våra väskor, yeey! Och efter ett efterlängtat klädbyte åkte vi till deras firma och kollade runt lite. Efter lunchen hängde jag med Anne, Dans fru, hem till deras mansion och sen låg i på playan hela dagen - Deras egna strand dessutom..
Men jag som inte har tålamod att sola hittade en badkompis istället^^
 
Fotat ut över sjön från stranden med min badkompis Izzie. Här ser ni även bryggan och två av Dans båtar.
 
Dans mansion.. Seriöst, hur jävla stort som helst..
 
To be continued..

Filmkväll..

.. Med vaka.. Vi har sovit jättemycket!^^ Jag, Elin, Ellen, Michelle och Anton, vi tog oss igenom typ tre filmer.. Duktigt.. Svammlat som fan har vi gjor iaf;)

#1 On the way there..

Så, min och pappas lilla ditresa då.. Började med ett flyg från Kiruna till Arlanda och sedan till Amsterdam. Såhär långt hade allt gått bra och våran resterande reseplanering så ut som följande, Amesterdam - Minneapolis - Duluth, och från Duluth skulle vi bli hämtade av Tim till Hibbing.
Men, det blev tjorv men våra esta-papper, som man behöver för att komma in i Usa, och på grund av att vi var tvungna att skriva om dem missade vi vårat flyg.. Vi blev då ombokade på ett flyg nästa morgon, då till Detroit istället för Minneapolis, och sedan därifrån till Duluth.
Till Detroit kom vi, men inte längre.. Flyget till Duluth blev inställt och efter att ha flyttats runt från gate till gate blev även nästa också inställt..
Ombokning igen, natt på hotell, flyg till Pittsbergh - Minneapolis - Duluth.. Så till sist kom vi fram, men problemen slutade inte där iaf, för vi saknade våra väskor som försvan efter Amsterdam.. Men dem fick vi till nästa morgon som tur var!
Gissa om man var lite lätt irriterad efteråt..
 
 
To be continued..

What I bought in NY

Nu har man äntligen hunnit tänka efter vad man egentligen gjorde på resan, speciellt i New York gick allt så fort och vi gjorde mkt på lite tild.. Bilder på allt kommer komme upp allt eftersom, för det blev en hel del..
Men vi kan ju börja med det jag köpte i NY
 
Tre par Levi's jeans, två par converse och ett par klackar, tre tshirtar, en randig tröjsak och några par väldigt färgglada sockar.
 
 
Hur awesome skor har inte jag köpt, eller??;) Dessa kom med tre olika skosnören att välja mellan^^

Leaving soon!

Imorgon åker jag!!^^ Weee, så taggad! Ska gå en snabbis på stan med Linno och sen ska jag packa väskan.
Har fixat lite tidsinställda inlägg nu, btw, som jag tror att ni kommer gilla.

Finally

Tjoho! Äntligen kommer jag in på nätet igen! Och det var fan på tiden, har en massa att fixa innan jag sticker nu på lördag^^
Jag har bl.a. sparat på bilderna till mina tidsinställda inlägg och därav det skittråkiga uppdateringen här för tillfället.. Men ska knåpa ihop lite roligt nu tänkte jag^^