Done!

Min tavla är klar nu, efter mycket petande och duttande med allt mindre penslar..


Gjord med oljefärg och en massa penslar, blev inget bra resultat när jag scannade in den så det fick bli ett foto.. Dålig bild jag vet.. Det kommer en bättre då man ser alla relieffer på sidorna också.., Meen, vad tycks?

Ajj!

Känner att det har gått bra idag, har nämligen agerat levande måltavla på idrotten.. Spelade innebandy och fick en boll i skallen, en på halsen, en på låret, en bandyklubba på smalbenet och Sebbe bröt min nagel *Snyft..

Anyywaay, nu ska jag läsa!

6-21 till mig!

Är fortfarande i hangaren, pappa är på ett möte, men har kommer nog strax. Har spöat ett par tyskar i bordtennis, både rund och singel, och en av dem utklassade jag totalt, haha;)
Ska åka hem snart iaf, har ju bartit här snart hela dagen..

Tre lektioner, värt..

Ännu en chilldag i skolan, ingen musik efter lunchen (luciaträning) och en sjuk SO-lärare så alltså ingen SO:) Tjoho!;)
Har följt med pappa till jobbet istället och sitter i hangaren och snackar lite med alla tyskarna, riktigt kul haha;)

Sie sprechen Deutsch?

Usch, gillar inte riktigt söndagar, såå jobbigt att veta att man måste tillbaka till skolan dagen därpå.., men samtidigt är det ganska skön att bara slappa lite när man inte har några läxor:)

Julpyntet är uppe nu och bilarna åker förbi som om det vore världens coolaste sak att kolla på, vilket det såklart inte är..(!) Men vi hade ett par roliga tyskar förbi igår och de tyckte iaf att det var fint:) (Synd att man inte kan tyska då också;))
Det var en kille från Indien med också, riktigt kul typ, och när pappa frågade om vart de hittat honom kom svaret direkt och som om det vore självklart; Google! Haha;)

NU ska jag dock fortsätta på min bok..

And the snow keepps on falling down

Nu har snön börjat komma, tittade ut genom fönstret imorse och fick se stora vita snöflingor singla ner och täcka alla hustaken och de nakna trädgrenerna:)

Pappa och grannen har även börja julpynta och ikväll kommer det att blinga som satan här;) För er som inte vet, så brukar vi julpynta rätt mycket, vilket inte alltid är såå snyggt, enligt mig, men det är ganska kul när det lyser..

Det här med prov och läxor..

Känns som om man har ett ton av läxor... Eller där ljög jag, har ju bara engelska och SO.., och NO då! Har ju faktiskt prov på fredag, men det är också det enda jag har på fredag. Lärarna ska planera hela dagen så vi har inge lektioner:)  Yeey!

Nu ska jag dock göra läxor..

Arvtagaren!!!

Äntligen har jag fått min bok! Vi har väntat två år på det här!!:)
Det är alltså sista boken i serien Atvtagaren (boken heter också Arvtagaren, förvirrande eller jur?) -som börjar med Eragon. Den är 912 sodor och väger ca 1,2kg:D Me LOVE<3
Men innan jag börjar läsa på denna underbara skapelse, måste jag doch läsa ut Brisingr -tredje boken- först (för 3 gången) Då det är en massa viktiga detaljer i slutet har jag bestämt att jag nästan måste läs den sista tredjedelen, men jag kommar att hoppa över vissa delar som inte är lika vesäntliga;)

Så, summa summarum; Dags att läsa!

The Sky's on Fire

Lite härliga bilder från igår när solen gick ner


Den första bilden har jag tagit utan några speciella inställningar, så himmlen var faktiskt så röd:)
Sen har jag använt sunset-läge samt liveview

Already home!

Ingen NO resulterar i att man får sluta tidigare, därav är jag hemma redan - asskönt!;) Dock så har jag ingen bild idag..:( Vilket istället är astråkigt, så får se vad man ska göra nu då..

Brb, köpa godis nu;)

Går övertid på skolan imorgon då vi ska se en film på spanskan om Frida Kahlo, egentligen slutar vi i B 14.10 men resten slutar mycket senare så vi ska börja kolla först 15 och ca en timma frammåt. Vi kollar såklart inte hela filmen utan fortsätter samma tid nästa vecka:) Ganska värt de ändå, för vi får kompensation för det längre fram;)
Och så får vi ju käka godis ju!;)

Chilldag!

Började med musik; genomgång musikhistoria, en halvtimmes rast och SO lektion där vi berättade spökistorier typ halva tiden:) Närstan meningslöst att gå till skolan alls, haha;) Börjar först 9 imorgon också..

Back to school once again..

Lovet är tyvärr slut nu och det är dags att återvända till skolan vilket kanske inte kommer att bli sådär jätteroligt, men som tur är börjar vi först 12.40 imorgon:) Med musik dessutom! Vadå mjukstart liksom;) Sönt, skönt..

Clik, clik with the camera..

Har varit och agerat fotograf ikväll på bowlinghallen, gäng från pappas jobba har haft tävlingar, men jag vet inte riktigt om jag fick nå bra bilder.., det var svårt att få en bra slutartid i det lite udda ljuset men, men;)

Btw; ha en mysig Alla Helgonaafton och låt inga spöken ta er..;)

I'd never taught I would say this...

... Men jag saknar faktiskt snön lite. Jag menar, det är mindre än två månader fram till jul och det är inte ens snä på backen! Det är ju helt sjukt, vad har hänt?! (Global uppvärmning?!) Det är bara enstaka små snöhögar kvar från det stora snöfallet som kom, och som det är nu så lär det väl också tina bort.. *Snyft...

Don't you just love them..?

Varit på stan och fikat mer Mommo idag, supermysigt för vi träffas inte alltför ofta:)
Sen fick jag faktiskt mitt pris idag, jag vann ju en tävling på kandylandy.se, det jag fick var en liten palett med 4st ögonskuggor och 1 lippgloss från Twilight-beauty serien:) Paletten är team Edward och färgerna ska symbolisera edwards mjuka insida och kyliga utsida;) Så det är både mjuka, lite paställiga färger och en riktigt cool svart glittrig...


Själva etuiet är ju också supersnyggt;)