-

Träningsvärk utan dess like, som utlovat. Gjorde inte dagen bättre av att att vi fick se våra Np i matte heller..
Jag var bäst i klassen och fick just och precis ett E.. Då förstår ni vart nivån låg. Men det här provet var faktiskt väldigt svårt, som tur är så får vi göra omprov på tisdag i hopp om att höja betyget.
Tröstade mig med lite nytt smink och nagellack i allafall.

Lift my arm for me, please?

Idag hade vi ett sjukt jobbigt crossfit pass på idrotten, tror aldrig att jag har varit så slut i kroppen, kunde knapt lyfta armen för att låsa upp mitt skåp efteråt.. Kommer att ha sådan träningsvärk i morgon, jävla burpees..
Men jag ock Linno var snabbast och gjorde flest reps, bara för att vi är bäst (kände för att dö en smula efteråt dock..)

Dinnertime

Jag ock älskling har suttit och kollat Through the Never igen, blir överraskad varje gång hur bra gjortd den är, det kan inte bli mycket bättre än så.
Nu ska jag ut på finmiddag med brudarna på Lankan, kanske ses ut på krogen, någon?

Vernissage

Igår hade vi vernissage på stadshuset med tema Eko, jag och min klass ställde ut fotografier och detta var mitt bidrag;
 
Denna är dock inte den helt färdiga produkten då jag fick fixa lite småsaker innan den åkte upp på väggen
 
 Fick även agera modell åt Johanna, bilden till höger..

Rösträtt

Idag har jag utnyttjat min rätt som svensk medborgare och som 18åring och röstat i eu-valet. Vi fick möjlighet att rösta idag på skolan och den möjligheten tog jag tillvara på, jag var nr 21 som röstade^^
Käner att jag fick några vuxenpoäng dära..

Sommar

Idag stod det 15 hela grader på termometern, äntligen lite värme! Det till och med blåste varma vindar när jag gick till skolan kl 8 på morgonen. Ganska så skönt för omväxlings skull..

I see fire

Grillkväll i Antons stuga igår med en massa folk. Slutade med att Älskling skulle leka pyroman, men fick ju fina bilder så what the hell..
 
 

Jeans i alla former

Fyndade lite på stan idag och kom hem med en mörkgrå jeansjacka som jag har letet efter. Hittade den äntligen^^
Fann också ett par vanliga svarta jeansshorts, kändes som att jag behövde ett par nya.
Nu återstår ju bara att se om jag ska omvandla jackan til en väst eller inte, men hur som helst så ska det nog smackas på med både nitar och tygmärken..

Sleepy Hollow

En av mina absoluta favvofilmer är ju också Sleepy Hollow med Johnny Depp i huvudrollen. Ni vet, historien om den huvudlöse ryttaren som vaknar upp och börjar terrorisea det lilla samhället Sleepy Hollow? Helt fantastisk skräckfilm av Tim Burton och nu har den blivit en tv-serie.
Samma namn men nytt koncept. Den utspelar sig nämligen i modern tid men fortfarande i Sleepy Hollow och med samme huvudkaraktär - Ichabod Crane. Men kära Ichabod är dock inte från modern tid, utan från 1700-talet och som vaknade till liv under 2000-talet då hans häxa till fru la en förtrollning på honom för atr föhindra att han dog. Dock vaknade också samtidigt den huvudlöse ryttaren vars öde är samanlänkat med Ichabod, som nu måste hitta ett sätt att ha ihjäl honom på som han trodde att han lyckades med redan på 1700-talet.
Till hjälp har han polisen Abbie Mills som måste avgöra om hon tror på Ichabods historier eller om hon håller på att bli galen, och har det något att göra med det som hände henne och hennes syster när de var små?
 
Rikrigt bra serie som ger nytt liv i historien om Sleepy Hollow, se den!
 
 

Totoro

Kollade Min Granne Tototo igår men älskling, det är en japansk film av Hayao Miyazaki som också har gjort Spirited Away, men jag tyckte inte om den lika mycket som den andra.
Det var för lite söta och konstiga varelser, men någon man måste se i allafall.
 
 
 

Well needed

Läsförståelse och hearing NP engelska imorse, gick väl hyfsat tror jag. Den andra delen var rätt svår för personen som talade gjorde det i ljusets hastighet så man hörde knapt vad hon sa.. Älskar hördelen...
Gillar dock att man börjar kl 13.10 imorgon, sova!

Roadtrip

Åkte en sväng till Riksgränsen idag med älskling, han har börjat jobba på jetpak och fick köra ut några väskor som kom med flyget. Roadtrip!
 
 
 
 
 

New shoes

Fick visst med mig hem ett par sandaler från butiken idag, oops^^ Men de är ju så söta, och i min lilla storlek 35;)
 
 

Chichiro returns

Igår kollade jag Spirited Away igen, men denna gången med Anton, Sanna och Pä. Det måste vara en av mina absoluta favoritfilmer, den är ju så fantastisk! Till och med Anton tyckte om den;)
Laddar ner min granne Totoro nu^^

Räkna och räkna

Idag steg jag upp före småfåglarna (kl 5.00) för att inventera på coop. Drygaste jobbet någonsin men då fick vi också en slant till klasskassan.
Var och hämtade mitt paket från rock shop som äntligen har kommit, ska visa vad jag fick senare^^

Glowing all night!

Grillkväll hemma hos mig och sedan uv-party på Royal. Var även in på Ferrum någon vända. Men allt är så mycket dyrare på Ferrum så spenderade det mesta av kvällen på Royal med alla galna kompisar. Med ltsande armband, halsband, uv-smink och drinkglas.
Riktigt rolig kväll!
 
Jag var fancy och drack en appletini^^