Finmiddag

Trevlig middag på Lankan igår för att fira födelsedagsbarnet Alle. Vi åt god mat och drack någon drink. Efteråt gick vi fyra som faktiskt är 18 till Royal, drack någon cider, träffade lite kompisar, gick hem. Och det var premiären på krogen det.
 
 

Strålande

Idag var jag på min första lektion med körskolan! Känns bra att komma igång med dem också. Jag fick köra med Jenny, vilket gick riktigt bra och vi hann med en massa olika moment. Har bokat in samma tid nästa vecka också.
Nu ska jag måla naglara med mitt nyinköpta nagellack!

Hate you

Idag hade vi ju dans på idrotten och såklart med byggarna, dock så fick jag inte dansa med min älskling så det var inte lika kul. Var även tvungen att dra till tandläkaren mitt i allt. Hatar tandläkaren. Nu missade jag att lära mig dansa vals..

Icehotel

Åkte en sväng till Icehotel igår med pappa och Anton, gick runt lite, tog en dring i isbaren, ytterligare en i den varma baren, och sedan hem.
 
 
 
 
<3

Fast as a shark

Blev en stressig morgon idag, larmet ringde inte så jag och Anton kom upp först vid 9, vilket inte är så trevligt när man börjar 9.40.. Men jag hann ändå till skolan i tid och gjorde grammatikprovet som jag missade förra veckan. Fick ett A på den^^
Hade också en kul lektion i photoshop med Dennis i 3:an där vi fick lära oss att göra montage på ett snabbt och sidigt sätt, så jag var ju bara tvungen att redigera in Mike Dirnts ansikte på James Hetfields kropp, synd att jag inte hade bilden att visa...

Fun day

Idag var en ganska bra dag känner jag. Till frukost fick jag nämnligen smörgåstårta på matten. Det ni! Vår mattelärare hade fyllt år och fått en massa tårta över, och då bjuder han självkart sina favvoelever på en bit eller två och en kopp kaffe. Mycket bra start på dagen tycker jag..
 
Vi hade också yoga på idrotten idag, vilket var mycket roligt och vi hade till och med en riktig instruktör. Jag var ju hos tandis sist vi hade det så nu passade jag på. Kommer att ha en väldans träningsvärk i axlar och armar imorgon, men det är det nog värt.
Nästa vecka ska vi ha dans, och förmodligen med byggarna också. Vilket betyder att jag får dansa med min älskling^^ Förutsatt att vi ska dansa pardans, vilket mina lärare har sagt, men jag och också hört från annat håll att så inte är fallet.. Men man hoppas ju på det bästa.

Change?

Såg precis att Nya Zeeland ska byta flagga, de vill få bort den engelska espekten från den så att säga..
Vore ganska coolt om de använde sig av någon LOTR-symbol och med samma mörkblåa bakgrund. Det känns som något som de faktiskt skulle kunna göra..
 
 
Den är ju inte så fin faktiskt...

Back on track

Äntligen kan jag börja andas genom näsan igen! Det är nog det värsta med att vara förkyld, speciellt när man ska sova.. Hur som helst så ska jag nog till skolan imorgon, orkar liksom inte vara hemma en dag till och göra ingenting.
Nu ska jag till min älskling och mysa lite med TWD.

Snora mera..

Det blev att vara hemma från skolan idag, har blivit förkyld och har nästan fått utegångsförbud av Anton. Så jag får väl snällt vänta på att han kommer hem från skolan och kan ta hand om sig sjukling;)
Vi var och köpte en skinjacka åt honom igår, förstår inte att det inte blivit av tidigare för såå snygg han är i den. Har nästan tänkt att skaffa en själv också men jag tror kanske att jag hälldre vill ha en jeansjacka i svart.. Det är ju också så himla snyggt.

Vill inte

Usch, slut på lovet imorgon, hade kännts lite bättre om vi inte hade börjat kl 8.. Men, men så är det. Får ialla fall tillbaka Antons väst imorgon och föroppnings vis passar den bättre den här gången. Men det får vi se imorgon

Risk 2:an

Då är halkbanekörningen avklarad. Det var ganska kul måste jag säga, och väldigt lärorikt. Men när det var min tur, jag var sist, så slutade ABS:en att fungera så jag fick aldrig testa att verkligen tokbromsa med det, men man har ju kännt lite med pappas bil och jag vet ju hur det fungerar så..
Fick göra en riktig Bond-vändning ialla fall så jag är nöjd;)

Packa upp

Satan vad mycket skokartonger vi fick levererade idag, helt sjukt! Ca 20st stora kartonger, och allt ska såklart märkas och lastas in på lagret. På rätt plats.. Tog ju bara hela dagen och ändå är bara hälften uppackat..
Men jag jobbar ju inte imorgon så man kanske slipper de där jäkla lådorna..

Fullt upp

Kul att vara tillbaka på jobbet idag! Det var ju som ett tag sedan sist. Fick många glada reaktioner på mitt hår ialla fall.
Men så mycket folk det var! Fast det kanske inte är så konstigt när det är sådana här ståhej i stan. Fifa world cup tour har ju stannat till i Kiruna innan de ska till Rumänien så det har ju vart ett jäkla pådrag på folkaparkeringen. Det är fan jobbigt när de alltid ska spärra av överalt...