Middag på Landströms

Har varit ute och ätit en tidig födelsedagsmiddag med pappa på stan, kom hem för ett tag sedan och fy faan vad kallt det är ute.. -29 står det på termometern just nu och dessutom så blåser det lite.. Brrr..
Maten var iaf jättebra, till förrätt åt vi en potrobellosoppa som var sådär härligt krämig, sedan åt vi lammytterfilé med potatis puré och en riktigt söt hallonmousse till efterrätt:)
Vi fick sitta vid ett fönster också, ett med utsikt mot den lilla bakgården med en stor fin björk som silade ner månljuset mellan grenarna och som sedan reflekterades i de stora istapparna och iskristallerna på fönsterrutan..

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

fin blogg!ska du göra något roligt idag? :)

2 Anonym:

skriven

Jag hade gärna varit med på den menyn. Det låter ju knallgott. Vi har igår firat att Oskis har blivit 52 måndagar gammal. Visste du at imorgon blir du 832 måndagar gammal? Jag antar att du har en lugnare fest än vad vi hade igår. Det var 3 barn (4 med Oskis) och de levde om så jag trodde att vi hade ett helt dagis på besök. Kakorna gick åt...mums! Ja, ja det är i alla fall myggfritt i Kiruna eller som farfar sa till -34 grader: Äppleträden står inte precis i blom.

3 Anonym:

skriven

När fyller du år? :)

Kommentera här: