Pyromaner är vi allihopa..

Livräddning idag på skolan. Vi fick prova släcka lite bränder med brandsläckare och brandfilt, och träna på hjärt- och lungräddning. Det var faktiskt ganska kul att släcka bränder, men skönt att det är över.
Imorgon blir en tidig morgon då vi ska till Luleå hela dagen. Känns som om det är meningslöst att ens gå och lägga sig..

Skönt att få sitta ner!

Varit och käkat tacos hos Anton, känns som en evighet sedan man var där..
Det var full rulle på jobbet idag, lördag, bra väder smat 3 för 2 erbjudande - hur mycket folk som helst! Tur tt vi var fyra stycken som jobbade idag, det var ju litt smått kaos emellanåt. Har lite ont i både fötter och ben nu men ska kräva massage av älsklingen sedan, mohahaha...

The Owl

Svart skrapkartong, ca 1x1 dm kanske, går ut på att man skrapar bort det svarta med något vasst ex en liten kniv, i olika täthet för att få olika gråtoner.

Kopplar av med te

Usch, har varit en lång dag idag. Började morgonen på nya stadsbiblo då vi har påbörjat en skrivarkurs i svenskan. Det var faktiskt riktigt roligt och det kommer bli kul att få testa skriva en massa olika texter, och att läsa de andras!
Har sedan haft tråkig engelska och bild med Tomas där jag fick testa att rista i skrapkartong, lägger upp bild strax.
Efter det har jag jobbat till kl 19, så är hyfsat trött nu..
 
Btw; Fredrik Wikingsson nu på breaking news - Rött hår, rött läppstift, röda naglar - älskar dig! x)

Se det snöar..

Jahapp, då var väl vintern på g då, första snön föll idag. Dock inte mer än några flingor som knappt han landa på backen innan det smalt,men det snöade!
Kan lugnt äga att jag inte är redo för vintern än...

Filmnörd

Tvingade mig själv att ta på ett par byxor och hänga med på bio med Pä och Alex. Vi såg familjetrippen, tillsammans med typ tio pers i hela salongen, men den var rätt bra.
Har fortsatt lite på det spåret och sett Men in Black 3 och Pans Labyrint, nu ska jag måla naglarna och eventuellt se ytterligare en film, samt försöka att inte hosta upp lungorna...

Host

Har varit sjuk nästan hela veckan och har dessutom ont i tänderna efter besök hos tandläkaren igår. Känner att jag inte orkar med nånting just nu, men man kanske piggnar till till kvällen, Pä vill att jag ska hänga med på bio men det återstår att se..

Sjuk?

Kom precis hem från personalmöte på jobbet, var faktiskt ganska roligt men nu är jag helt slut för idag. Känner att en förkylning är på g då jag både nyser näsan ur led och håller på att snora ut hela min hjärna.
Ska te en kopp te och sedan hoppa i säng med min bok! Får kanske till och med kalla hit mitt element (aka Anton) att dela säng med..

Ett par blöta röda skor

Har jag sagt förut att jag inte gillar måndagar? Well, I don't.. Bl. a. därför älskar jag min röda "Oh shit it's monday!" -tröja, känner att den passar.Trots regnet och kylan, i vilket vi tvingades till en liten orientering på idrotten, så var det inte allt för hemskt då jag och Fredrik slöt upp i gråvädret och tog oss igenom kontroll efter kontroll sjungandes våran duett till Jesus Of Suburbia. Det gick förvånansvärt snabbt då.

A flash of bright green

Någon som kanske såg norrskenet igår? Jag sprang ut på balkongen och knäppte av några bilder, även ikväll men aurorat hade inte lika starkt sken ikväll.
Hade lite brottom att få några bilder alls igår innan det försvan så de blev inte de bästa man har tagit.. Men något iaf
 
 
 

Faan

Blä, fick värsta craving efter att spela ps2, men såklart hittar jag inte mitt spel om jag vill spela! Hopas nu på att Elin har det så det inte försvann i tomma intet...

För tredje gången.

Idag har jag varit duktig och gjort maränger! Hälften blev vanliga och resten med lakrits. Fick ju lakritspulver och lakritsextrakt av Annika så jag gjorde ett litet experiment. Blev mycket bra måste jag säga! Fick riktigt spröda och fina små maränger^^
 
Fast nu sitter jag och äter inte fullt så söta vindruvor för idag var det återigen dags för tårtbak på skolan. Alla vi bildettor, tvåor och treor har tävlat i tårtbakning, men den här gången vann inte mig grupp:P
Sedan bjöd vi musikarna på tårta och de fick också rösta fram vinnarna i tävlingen.
Det roliga var att jag och Mathilda ännu en gång hamnade i samma grupp vilket gjorde detta till den tredje gången vi bakar tårtor tillsammans. Vi börjar få slut på idéer till smakkombinationer med den pyttelilla budget vi får.. Men det gick väl den här gången också. Det blev en liten fyrkantig tårta med vaniljkräm och äppelmos, täckt av grädde och äppelskivor samt lite kanel.
Och vi hade faktiskt nästan fläst röster för smak;)
 
 

Zzz

Fy fan vad skön det var att få sova imorse! Trots att jag hade en rökstinkande (lekt pyroman igen..) pojkvän sovandes halvt på mig i vanlig ordning. Skickade hem honom för att duscha så nu luktar han gott igen^^

Nothing else matters

Gav Linus sin teckning idag och möttes av en väldigt förväntansfull och exalterad kille i korridoren. Han blev väldigt nöjd iaf och jag är ganska så belåten själv måste jag ändå säga, för det var inte det lättaste att få till åbäket. Jag hade totalt noll idéer på vad jag skulle göra med det tillkom delar allt eftersom och till sist blev det ju ganska så bra.
 
Kol och 2B - 8B grafitpenna, samt tusch på A3 papper.

Well.. This went well!

Nu har jag vart och övningskört för första gången! Är riktigt stolt över mig själv trots att det var värsta skräckupplevelsen och mina ben skakade så mycket att jag knapt kunde trycka ner kopplingen, men det gick väl rätt så bra trots det.
Så nu ska jag njuta ev en välförtjänt chokladbulle som jag bakade igår^^