My new hair!

Har vart hos frissan i typ sju timmar idag, men det är så med mitt hår! Ska det blekas så tar det några timmar..
Men har äntligen ny färg i håret och det är en bit kortare. I'm Me again! Yeey!
 
Ligga med blekning i tre timmar minst.. Tur att man blir knådad av masagestolarna under tiden!
 
 Jag som blond, va tycks? Det här är nog det ljusaste jag har haft än så länge.. Men inte heelt fel va?
 
 
Och slutresultatet!
 
Tanken var ju från början att göra det helblått men plötsligt står alla tre frisörerna över mig och diskuterar diverse olika färgkombinationer och till slut enas vi alla om det här. Kan inte bli mer nöjd! Älskar det!!
Jag hann dock inte bli riktigt färdigklippt så det ska fixas på torsdag..

Pointless

Idag var liksom en sån där helt meningslös dag.. Hade inte ens några lektioner idag, bara uv-samtal och det var ju klart på en halvtimme. Har inte gjort någonting idag med andra ord.
Jo, jag har faktiskt postat ett paket idag, Antons present - en jeansväst - passade inte så jag har skickat tillbaks den för byte av storlek. Nu hoppas jag bara att det inte tar en evighet för den att komma tillbaka...

I never would have thought..

Tittade just in på en blogg som jag sedan länge har följt, kanske inte slaviskt varje dag som med andra bloggar, men någon gång då och då som för att kolla hur den mår. Och nu när man tittar in så står det KAN DEE SHOP I KONKURS.
Den här underbara Sandra Forsman, mer känd som Kan Dee, en fantastisk konstnär, som driver en av sveriges största konstbloggar, och en av mina inspirationskällor, grundare av sitt egna företag och webbshop. Hon var liksom beviset på att man med mycket hårt arbete kan lyckas som konstnär, i hela världen!
Men nu har framgångsagan tagit slut, som hon själv beskrivr det, och hennes företag hat gått i konkurs.
Det känns lite sorgligt, lite konstigt, det var ju hon som hade lyckats...
 
 

Meeh!

Fick 56.5 poäng av 57 på mitt musikprov.. Det var en fråga som jag vet att jag inte kunde helt och hade räknat med att få bara ett poäng ist för två, som var max, men jag fick hela 1.5. Vilket betyder att jag är sjukt irriterad på den där halva poängen som jag inte fick.. Jag är ju inte helt normal..
Tröstar mig med Waking Dead och en älskling att pussa på, som för övrigt ska få sin present idag^^

Pain

Sjukt jobbig cirkelträning idag på idrotten, känner jag inte kommer kunna röra på mig imorgon, för har redan nu ont i armarna.. Otränad som få var det..
Men jag ska nog som tur är inte röra så mycket på mig nå mer idag.
 
 

Baka, baka

Idag har det bakats muffins och nu efter maten ska det även göras en tårta. Min lilla älskling, som inte är så liten, fyller ju vuxen imorgon! Och han har beställt en Ockelbo-tårta.. Dvs en orange tårta som det ståt Ockelbo på.. Jag kommer lägga upp bilder på den när den är klar, till och med jag är nyfiken!

Love

Fick min födelsdagspresent (liite sen) av älskling igår. Älskar den! Svarta rosor kan ju inte bli fel..
 
Detta superfina armbandet..
 
.. Och matchande örgängen.

Byxor och vaselin

Måste säga att musikprovet gick väldigt bra idag, det var faktiskt ganska lätt. Fick dessutom sluta över en timme tidigare, inte helt fel.
Fyndade även ett till par svarta byxor på stan idag och kom också över en burk klövervaselin. Har ju tänkt skaffa de länge men det har liksom aldrig blivit av.. Det ska jag iaf ha till min ögonfransar och mina supertorra läppar. Klövervaselin ska visst vara väldigt bra för ögonfransarna..

Bach

Har musikprov imorgon, till historian - lite kul va, och jag känner att jag inte har koll på de jkla instrumenten.. Jag blandar alltid ihop klarinetter med fagotter och oboer..Inte bra. Men det övriga verkar jag ha koll på. Förutom, möjligtvis, alla klassiska stycken vi också ska kunna identifiera samt kompositören. Inte det lättaste..
 
 

Nuuuu

Att det ska vara så svårt att finna säsong 4 av TWD på nätet, tycker ju inte att det borde vara så fruktansvärt svårt, men det löste sig.. Tänk om den bara kunde ladda ner idag så man kunnde dra till älsklingen ock kolla..

Nytt

Gick runt några varv på marknaden idag, precis som igår, men det är inte så roligt när det blåser och snöar.. Köpte ett Motörhead-linne åt mig själv och en Maiden-tröja åt älsklingen, hoppas bara den passar för den såg väldigt stor ut..

Wee

Hittade ett par byxor för 99:- idag på jc, inte illa.. Fick även med en ny tröja^^ Har även vart och bokat tid hos frissan till den 28:e, men vill dit nuuu! Känner att jag inte orkar med mitt hår som det är för tillfället, hatar verkligen färgen på det.. Men det ska det bli ändring på! Gissa färgen?

Our hallway

Nu är vi äntligen klara med vårat korridorsarbete, ialla fall min grupp, och jag är ganska nöjd med resultatet. (ursäkta för de superdåliga bilderna..)
 
 
Tigerögat och Muse är mina verk, samt rubiks kub
 
 
 
Berlinmuren
 
 

18!

Shit, så var man18.. Det känns som fel att jag betraktas som "vuxen" nu, inte riktigt vad man är van vid.
Jag får fatta egna beslut, köpa receptfria medeciner på apoteket, köpa cigg, gå på krogen, rösta, ta körkort.. Spännande, men lite skrämande också..
Men nu får jag iaf gå och tatuera mig! Och jag lovade visst Anton att jag skulle pierca naveln.. Men vi får se hur det blir med det;)
 
Hade fullt upp igår, skola, hem och göra tårta och hinna äta innan mommo och moffa kom. Kan tala om att min tårta blev riktigt god med choklad och hallon.. Mommo ringde och väckte mig redan vid 7-tiden och sa grattis, men det tog en liten stund innan jag förstod vem det var.. x)
Fick en liten bukett rosor av dem med en massa 20-lappar fast i, de hittar alltid på något kul.
Tony och Annika kom också och åt tårta och av dem fick jag en airbrush! Så jäkla tufft! Har inte hunnit testa den ännu, men det kliar lite i fingrarna..
Antons present får jag visst vänta ett tag på.. Och jag som är så nyfiken, kan ju inte påstå annat än att han har byggt upp förväntningarna lite.
 
 

Baking

Idag var det en kort dag i skolan, en lektion, samt en väldigt rolig uppsättning av pistvakt i aulan av musik 3:orna. Sen var det bara att ta sig hemåt och göra klart tårtbottnar till imorgon. Kännde att det kanske är bäst att sätta ihop tårtan imorgon istället för idag.. Har även gjort maränger, både vanliga och lakrits.Dem ska jag ta med till skolan imorgon och bjuda klassen på, bara för att jag fyller år!

Spirited Away

Kollade Spirited Away igår när jag inte kunde somna. Det är en animerad långfilm från 2001 och verkligen en av mina absoluta favvofilmer! Såg den första gången när jag var väldigt liten, förmodligen då den var ganska ny, och jag har älskat den sedan dess.
Det är en film av Hayao Miyazaki, som idag är den mest framgångsrike japanske regissören, speciellt bland de internationellt mest kända verksamma filmmakarna. Han har gjort många kända och fantastiskt härliga animerade filmer och nu ska faktiskt hans son, Goro Miyazaki, göra en animerad versom av Ronja Rövardotter..
 
Spirited Away är iaf den jag tycker mest om, den är så otroligt fin. Själva handlingen och storyn är också så himla bra och tillsammans med de klockrena (ett ord jag hatar för övrigt..) karaktärerna är filmen bara spot on!
 
Jag tänker inte gå in på handlingen speciellt mycket, inget faktiskt, för det är bättre att själv se den.
 
 
 
 
 
 

Nothing special

Jag fick ett A på mitt idrottsprov som jag gjorde förra veckan. Jag trodde att jag failade totalt så det var en glad överraskning idag.
Har för övrigt inget kul att tilläga, älskling ska till tandis imorgon så jag får sova själv inatt igen.. Känner att jag hatar tandläkare lite extra just nu, blä.

Dookie!

Igår var det 20-års jubileum för Dookie, Green Days andra album och ett av deras bästa.
 
 
 
Basket Case; en av hittarna som också låg etta på Billboardlistan. Musikvideon var inspelad i svartvitt och färgen pålagd efteråt för att få den lite udda, men asgrymma effekten.
 
 

Fickur

Förutom de små glasflaskorna kom jag över ett fickur "fodral" som man gör ett halsband av. Man tar liksom bort bakstycket och stoppar in vad man vill ha och hänger runt halsen. För söker bara komma på vad jag vill ha däri..