New shoes..

Muntligt engelskaprov idag, gick väl bra.. Men Illka är ju som han är..
Vi fick se våra NO-prov idag också, och som förutspått gick det väl inte sådär jättebra, men jag fick iaf inte omprov så några kompletteringar är inte hela världen.

Annars så sprang jag på ett par jättesnygga skor, på rea.. Hehe, dem äger jag nu;)


Klacköjd: ca 11cm

Ser ni vem det är..?

Nu är det faktiskt så att jag inte orkar jobba något mer på den här, så den får helt enkelt vara klar!
Ursäkta den dåliga bilden, men det gick inte att ladda upp en ljusare.
Ser ni vem det föreställer, eller har jag misslyckats..?

Drar till sportis

Härliga lördag med solsken! Snart ska jag iväg med michelle och kolla lite innebandy, och så ska jag försöka filma mina kompisar igen som ska dansa i pauserna:P Får se hur det går utan mitt teleobjektiv.. Miss u!

Gör om genetiken



Fick tack och lov göra om frågorna för högre mål på NO-provet, dem han jag knappt med förra fredagen då vi gjorde provet.. Tur det..
Mina tänder irriterar som fasen, det kliar liksom, eller hur man nu ska förklara.. Jobbigt är det iaf.

At the dentist office

Tandläkarbesök idag, astidigt på morgonen men det gick rätt bra. Fick borra ett gigantiskt hål, men de fick inte ut allt så det blev bara en temporär rosa fyllning och återbesök om några månader för att fixa resten:P
Bedövningen jag fick när de borrade gjorde också så att jag tappade kännseln i halva min läpp, så jag har gått runt som värsta mongot hela dagen, haha;)
Jag fick även små blåa snoddar mellan tänderna för att utvidga mellanrummen, på måndag ska jag ju till Gällivare igen för att sätta in tandställning..
Känns jättekonstigt med snoddarna...
Träffade Ellen där också, riktigt trevligt:)

Ledig...

Börjde kl. 9, slutade kl. 12, tre lektioner hann vi med idag:P Lärarna ska på ngn datakurs så vi är lediga för resten av dagen!
Såå, vad ska man hitta på nudå..?

A little piece of summer

Är det någon mer än jag som längtar efter sommaren? Är lite smått less på vintern nu, speciellt då det har snöat hur mycket som helst de senaste dagarna.. Men det är iaf inte så kall och det får man väl vara glad för.
Hade ju gärna varit ute och fotat lite dårå, men mitt objektiv är ju som sagt inne på rep igen..

Så lite sommarbilder som kanske muntrar upp i söyran







Nya doften

Blööh, skola imorgon.. Inte så pepp på det men våra måndagar är ganska chill ändå så det går nog bra. Ska iaf bli kul att se vad ala tycker om mitt hår, de som inte ville att jag skulle färga så mörkt..;)

Pappa kom hem ikväll iaf och jag fick en ny parfym av honom, luktar faktiskt riktigt gott..

Pennan på pappret..

Är det någon mer än jag som sitter och degar i soffan? Värsta snöstormen ute nu så det är lite extra härligt att sitta i soffan och gosa med kaninen..
Menär dock inte helt overksam utan sitter och kladdar lite på ett porträtt jag håller på med, vem vet jag kanske blir klar och lägger upp en bild redan nu ikväll...

So.. What do you think?

Hehe, mina kompisar sa ju att jag absolut inte fick färga håret svart och jag höll med.. Meen det bleb ju nästan svart iaf!:P Det var tänkt att det skulle bli riktigt mörktbrunt, men kanske inte riktigt såå mökt..
Men det blev ju superbra!!:)
Brunsvart är den nya färgen alltså.. Va tycks?

Nyfärgat

Nu har jag färgat håret! Det tog lite längre tid än jag hade planerat, men nu är det gjort:) Fick ett sådant där spontanryck att jag skulle färga redan ikväll.. Oc så blev det;)
Väntar bara på att det ska torka så jag får se resultatet.. Förhoppningsvis så ska det vara riktigt mörkt brunt nu, om nu förpackningen inte ljög för mig.. Håll tummarna!

Hatar dig ditt jävla prov!!

Det där jävla No-provet idag gick käpprätt åt hevete, rent ut sagt.. Vi fick alldeles för lite tid för dom cp-svåra frågorna vi fick och dessutom var det jättemånga och man var tvungen att förklara utförligt och rita bildet till varje fråga! Känner att jag kommer få IG nu..
Meen jag får säkert komplettera om det är så att det sket sig totalt:P

Nu ska jag iag gå med Linno på staden och köpa hårfärg..

Once more..

hihi, sitter och bloggar från skolans datasal ännu en gång, försöker att komma på vad jag ska arbeta om som har med 2:a världskriget att göra.. Tror det får bli om Josef Mengele..

Slut på ledigheten

Japp, tillbaka till allvaret imorgon, har No-prov på genetik i typ flera timmar men som tur är så får vi ha med våra anteckningar!:) Men nu ska jag ändå plugga lite till,
önska mig lycka till imorgon!

All alone

Nu har pappa åkt iväg igen, så jag är ensam hemma tills på söndag:) "ledig" imorgon också dessutom;)
Är snart klar med hemarbetet också, har bara lite engelska och NO kvar, yeey!
Såå.., Någon som vill hitta på något i helg?:)

Pluggis jag

Kör lite hemstudier denna veckan då vi har UV-samtal igen, men jag sitter hellre hemma och jobbar än i skolan;) Har ganska mycket matte och No att göra, prov på fredag, så det är väl bara att sätta igång!

A work in progress..

Har ju börjat skissa på en tavla för ett tag sedan och tanken är väl att det ska bli ett högt träd vars grenar sträcker sig upp mot en halvmåne och slingrar sig runt den.., meen jag får liksom inte riktigt till det..
En av grenarna blev perfekt, men den andra vill bara inte bli bra. Det är såå frustrerande! Och jag hatar verkligen att behöva sudda så mycket på en ren och vit duk, men, men.. Det går nog til slut, bara att kämpa på..

Gillar egentligen inte handboll...

Men komisarna skulle dansa i halvleken så det måste ju filmas. Fick dock tillfälle att testa objektivt ordenkligt på alla handbollspelare och den fungerar fortfarande lika skitdåligt, blir så less när ingenting fungerar!
Meeen en eller annan bild blev det.. Typ..



Fortsätt kommentera!:)

Jag blir så glad av alla fina kommentarer jag får av er söta läsare!:) Det är så härigt när man får en fin kommentar på en tråkig dag!
Men sedn finns det dom, eller snarare den, som är "Anonym" och ställer en massa frågor, så en fråga till dig: Hur ska jag svara på allt när du inte lämnar varken mailadress eller hemsida? Undrar bara för det är bra frågor ibland..
Dessuton så är ni alla inte helt anonyma, tänk på att jag kan se eran IP adress..
Och det är ju så tråkigt när man får en kommentar från en "Anonym" avsndare, jag vill ju veta vad ni heter!:)

Men som ex: Postatav "Anonym": din blogg ser likadan ur?

Svar: Nej den ser verkigen inte likadan ut! Helt andra färger, typsnitt, profilbild, header, nya kategorier och lite andra tillägg i menyn:)
Men det beror också lite på när du var in senast..;)

House Lägger ner

Då har det till sist kommit till sitt slut.. House, en av de bästa serierna någonsin, hör snart till historien. Endast den pågående sjunde säsongen och den åttonde återstår.
Den hyllade serien om den cyniske pillerknaprande Dr. Gregory House sändes första gången 2004 och är nu inne på den sjunde säsongen. Ännu kommer tv4 att visa den åttonde och sista men sedan är det slut, sedan finns det inget mer..

Jag har iaf följt den här serien från första början och det känns lite i hjärtat ett det ska ta slut, att vi sedan inte kommer att få se det hänsyslöse geniet lösa fler medicinska gåtor. Fast på ett sätt är det ändå för det bästa, att de slutar med flaggan i topp (eller ja, nästan på topp, serien var bättre förr..) innan det riktigt spårar och bara blir pinsamt..
Jag tillåter ändå mig själv att snyfta lite då jag inte kommer att får se Hugh Laurie som allas favoritdoktor i tv-rutan längre, för han kommer alltid att vara en av mina favoritskådisar och jag skulle med glädje kunna babbla på hans livshistoria och om hur vilken fantastisk skådespelare och människa han är.. Men jag lämnar det så här.. Det får tala för sig själv..



URSPRUNGSTEAMET Robert Sean Leonard som Dr Wilson, Lisa Edelstein som Dr Cuddy, Jesse Spencer som Dr Chase, Hugh Laurie som Dr House, Jennifer Morrison som Dr Cameron och Omar Epps som Dr Foreman i succéserien ”House”.
Ursprungsteamet: Robert Sean Leonard som Dr Wilson, Lisa Edelstein som Dr Cuddy, Jesse Spencer som Dr Chase, Hugh Laurie som Dr House, Jennifer Morrison som Dr Cameron och Omar Epps som Dr Foreman i succéserien House.

House: *16 november 2004 - 21 maj 2012, R.I.P <3

Busy day..

Skola, bilden, handla, laga mat, ska snart äta.. Hehe lär ju bra;) Har även hunnit en sväng på marknaden som börjat idag.
Imorgon blir det dock full fart i ännu högre grad, baka, till sporthallen och kolla handboll och när kompisarna dansar, köpa en massa godis, hem och göra tacos med kompisarna, och sedan blir det en massa film och godis!:)

NP #2

Suttit i aulan i ca två timmar nu efter lunch och skrivit en krönika om när man inte är ett barn längre, inte så rioligt precis.. Det nationella provet vi gjorde i tisdags i svenska var ju lite "enklare" då det bara var att svara på en massa frågor, nu fick vi bara en rubrik och order om att börja skriva.. Meen nu är det över.. För den här gången;)

Ny Design!

Såå vad tycker ni? Blev den inte bra?!:) Det känns så kul att äntligen få lägga upp den och jag är så nöjd.
Är det någonting som ser lite galet ut eller som ni tycker att jag kanske borde ändra på? Säg till isåfall så kanske jag kan (och vill) fixa det:)

Middag på Landströms

Har varit ute och ätit en tidig födelsedagsmiddag med pappa på stan, kom hem för ett tag sedan och fy faan vad kallt det är ute.. -29 står det på termometern just nu och dessutom så blåser det lite.. Brrr..
Maten var iaf jättebra, till förrätt åt vi en potrobellosoppa som var sådär härligt krämig, sedan åt vi lammytterfilé med potatis puré och en riktigt söt hallonmousse till efterrätt:)
Vi fick sitta vid ett fönster också, ett med utsikt mot den lilla bakgården med en stor fin björk som silade ner månljuset mellan grenarna och som sedan reflekterades i de stora istapparna och iskristallerna på fönsterrutan..

Kommer snart..

Språkolympiaden, den där spanska grejen jag skev om tidigare idag, gick ju lite sådär.. Det var meningen att vi skulle hinna med 60 frågor på 40 minuter, men eftersom deras servrar typ var överbelastade eller något sådant så tog det ju fem minuter fr varje fråga att laddas.. Dessutom blev det error efter typ varanna fråga.. Helt opplöst var det - jag han med 20 frågor.. Astrid kunde bara svara på en, sedan laggade sidan totalt.. Inte bra alltså..
Matteprovet gick däremot bättre, och jag tyckte faktiskt att det var ganska lätt, men om det verligen var det får jag se på resultatet sedan.

Har annars jobbar som en tok för att få klart den nya designen, och jag kan lova att senast på måndag kväll är den uppe..

I skolan..

Tänkte slänga in ett litet inlägg från skolan, sitter i datasalen just nu, ska vara med i en liten tävling på nätet med spanskan..:)
Önska mig lycka till!

Blodet droppar...

Vi har tagit blodprov på NO:n idag och jag har tydligen blodgrupp 0+. Men värsta läskigt att sitta och sticka sig själv i fingret, det var däremot roligare att göra det på någon annan, haha;)
Det var någon som svimmade dessutom.. Men kul var det:)

Är ju snart klar med bloggdesignen också, men ett problem återstår - Vilken sida ska jag ha menyn på och beroende på det, åt vilket håll ska hederna vara?