Fnurr på linjen

Kom inte in alls på nätet igår, och knapt så man kommer in nu.. Riktigt jobbigt. Men man får väl försöka göra det bästa av situationen, hur nu det ska gå till;) Man får iaf tid till att gå igenom och sortera bilder, något som man alltid annars försöker undvika för det är såå tråkigt ibland:P

Orkar inte

Usch, nu börjar jag bli less på att vara här i stugan.. Om inte annat för att jag har så dåligt internet, det går ju inte att göra någonting! Allt är ju så jävla segt.. Inte okej alltså! Det är fan knapt att jag kan blogga över huvud taget.
Men jag får väl stå ut ett tag till, dock så kommer jag att ha en massa att göra när jag kommer hem på torsdag..

Ett måste..

Det flesta som känner mig vet ju kanske att jag inte är särskilt sportintresserad, men OS - invigningen är ju ändå ett måste att se. Inte för att jag har något val om jag vill se på tv över huvud taget ikväll... Fast det ska ändå bli kul att kolla, Rolf Göran Bengtsson ska ju bära Sveriges fana under invigningen. Annars så har jag fotat en massa idag, lite spännande skalbaggar och så har jag lyckats fota rök.. Meeen Jag tänkte spara de flesta bilderna till lite tidsinställda inlägg senare, fast någon bild kommer nog innan dess..

Vatten, stan är full av vatten...

Har varit varmt hela dagen igen, så det var väl bara väntata att det skulle komma en åskskur? Och ingen liten sådan heller.. Fan, nu är ju allting blött.. Aja, efter regn kommer solsken.. Det är bara lite väl mycket måln i vägen för tillfället;) Snart kommer Elin också! Och hennes mamma, de ska sova över en natt hos oss^^ Miss U allready!

Svar på kommentar..

Varmt och skönt har det varit idag och jag har fotat en massa, hittade både lite nyponrosor och kråkvicker, hehe.
Annars händer det inte så mycket här..
Fick förresten en liten kommentar här och jag vill bara reda ut några saker, så "Anonym" - om jag nu har fel teknik när jag färgar, hur tycker du att jag ska gå till väga? Och självklart skulle jag ju inte bleka hela hårt varje gång jag färgar, jag menar ju att jag kanske måste bleka utväxten för att det ska bli en bra färg som på övriga håret. Annars vet ju till och med jag att mitt hår kommer falla av..
Men tack iaf för att du tycker att jag passar i brunt hår, vill dock vara lilahårig ett tag till;)

Back to normal (..??)

Ja.. Linno dissade mig så det blev inget bakande, men färgning blev det!
 
Just nu är det mörklila, inte den bästa bilden dock.. Men det tog inte så mkt på utväxten som jag hade hoppats, kanske måste man bleka först ändå..
 
Såhär rosa var det innan så det är ju en stor förbättring^^
 
Helt urtvättad färg och så, men nu är det lila igen!^^

It's about damn time!

Vilken ofrekvent bloggare jag börjar bli.. Inte bra alltså, men hade kul med Anton och Linno igår så bloggandet fick helt enkelt vänta:P
Idag ska jag och Linno färga mitt hår! Behövs verkligen kan jag tala om..;) Det jobbiga är bara att färgen måste sitta i några timmar.. Men vi tänkte att vi skulle baka muffins under tiden^^
Kanske slänger in en bild lite senare..

Tar igen lite

Jao, sista arbetsdagen, skönt att vi bara jobbade i två timmar.. Sov på soffan en stund när jag kom hem, så sköönt^^
Btw, kom på att det är två veckor kvar tills jag åker till USA!! Weee! Kommer kanske inte att kunna blogga så mkt då, men jag planerar att fixa lite tidsinställda inlägg så att det inte blir helt tomt här.. Sen kommer jag ju säkert att sno någons dator för att meddela att jag lever emellanåt:P

Just two more hours

Näst sista dagen på jobbet idag, imorgon jobbar vi bara två timmar och sen får vi fika och gå hem, så nice^^
Blev så sugen på att fota igår, jag och Linno gick runt på stan och jag hitta det perfekta stället för en photoshoot. Tror jag ska tvinga Linno eller Elin att vara model någon dag hära..

Hard working

Jobb imorgon, inte så taggad men det är ju bara en vecka kvar.. Slutar ju ändå tidigt så jag överlever nog;)
En annan kul sak dock - Jag åker till USA om tre veckor! Yeey!! Så jävla taggad!

Blir förvånad annars

Handuppräckning för alla som kollade skräckfilm igår.. Det är väl ett måste med tanke på gårdagens datum;)
Friday the 13th gick ju på tv, men den var inte alls lika läskig som jag trodde.. Kanske like bra det..

R U Scared..?

För er som kanske inte har märkt det så är det Fredagen den 13 idag..
 
 
Kommer skräcken krypande nu eller?;)
Det finns många olika själ till varför folk är så rädda och vidskepliga över sådana här dagar, men det är väl bara en dag som alla andra.. Eller..?
Här har ni en liten överlevarlista iaf som jag tycker är skitrolig^^
 
 
So, anyway,
 

Vad tror ni?

Nu tycker jag att det är dags för lite förändring här på bloggen igen. Kanske inte en helt ny design eller så, men lite småfix och nya bilder kanske.. Tänkte bl. a. ändra kategorierna och slänga in lite nya, och dela upp lite - göra det lite mer proffsigt liksom.
Ska försöka knåpa ihon någotganska snart, men ni vet ju hur det kommer att gå, haha;) Nä men seriöst så ska jag försöka få det gjort så snart som möjligt..

Helgen som varit

 
Jag och Elin i min stuga, jag med klänningen jag köpte och Elin med sin lila peruk^^
 
I also bought these, nitarmband och en liten VooDoo docka
 
Min söta Elin^^
 
 
 
Jag med mitt lila hår^^ Men det såg ni kanske..;)

Bring me a dream, of roses and clover

Sjuk idag, har därför inte varit på jobbet. Bara legat på soffan och slöat med musik i örat:P Och nästan hostat upp lungorna mellan låtarna..
Får se om jag orkar gå till jobbet imorgon, men hur som helst så lär det komma upp lite bilder från helgen med underbara Elin^^
Nu - sova.. Om jag kan..

Just go to sleep

Tbx i stan igen och nu ska jag snart gå och sova, så jag orkar upp imorgon;) Vi var en sväng på marknaden innan vi for och nu var det riktigt varmt - såklart när vi ska hem:P

A little bit starstruck..

Pajala marknad idag med Elin!^^ Var för trött för att blogg igår, hehe..
Men, men, idag var det varmt och fint - förutom när vi skulle hem igen, för då spöregnade det:P
Jag köpte en liten svart VooDoo docka, två breda nitarmband - ett av dem med spikes, och en svart klänning med spets och korsettsnörning, vad annars;)
Elin köpte också en VooDoo docka, ett iPhone skal, tre par örhängen och en ljuslila peruk! (Jag tror hon vill se ut som mig *:O)
Innan vi skulle hem åt vi på Smedjan och upptäckte sen att vi satt typ två bord ifrån Dead by April!! Vi gick förbi dem när vi skulle gå - Jag kunde ha rört dem.. Och dem kollade på mig^^ *Starstruck..;) Dem spelar ikväll, men vi orkar nog inte dra in och kolla.. Vi såg ju dem på Kf för något år sedan:P
 
Nu ska jag och Elin mysa med film och massa chips!

Inte roligt...

Sista arbetsdagen imorgon, för den här veckan alltså.. Känner mig lite taggad faktiskt - Jag har ju lyckats lura med mig Elin till stugan imorgon! Yeey! Pajala marknad börjar ju också:)
Btw, kan tala om att den där jävla låten fortfarande hemsöker mina tankar, återigen - Tack Johan och Anton!;)

So here's my number..

Härligt varm dag idag med solsken och fågelkvitter. Efter jobbet tog jag och Anton en fotorunda mot Luossa, men hans brorsa skulle promt ha med oss och handla, så det slutade med att vi satt och kolla störda klipp på youtube hos dem;)

Riktigt roligt, men nu har jag call me mabey på hjärnan - Tack Johan och Anton!

In the early morning..

Det borde nästan inte vara lagligt att kliva upp så här cp-tidigt, men vad gör man när man börjar jobba kl 06.00??
Det har iaf inte regnat idag, så det är ju positivt;)
Ikväll ska jag på bio med Elin och Ellen, vi ska se Ice Age 4!! Taggad^^

Det här med åskskurar..

Första dagen på sommarjobbet idag, fick klippa gräs på stan:P Inte det roligaste kanske och inte heller fick jag arbeta med Fanny.. Men vi fick sluta mycket tidigare eftersom det regnade så mycket, och sen fick vi skjuts hem också^^ Tur det, för det spöregnade just då.. Vilket det gör just nu också...

Best of the Best..

En så galet rolig helg!! Med bra musik och världens bästa kompisar:)
Torsdagen börjades lite lungt och fint, men sen dunkades det på med The Pusher och Raubiter till kvällen
 
 
The Pusher
 
Fredagen inleddes med Sean Banan i solskenet och det blev faktiskt riktigt varmt
 
Foto: David Wallmark
 
Magnus Uggla började vi också att lyssna på men det slutade med ett gräskrig istället, inte för att Uggla nu var så bra..
 
Fr. v - Elin, Lina, Ellen, Anton, Michelle, Einar, Marcus och Fredrik
 
Jag och Anton kollade in de första låtarna av Satan Takes a Holiday och sedan stod vi hela gänget igen och hoppade som tokar till Hoffmaetro
 
Mobilkameran..
 
Så fort jag kom till området på lördag så började det regna, så jag och Elin sprang och köpte varsitt paraply^^
Men det var bara när Loreen spelade som vi ides stå i regnet, inte så värt det egentligen för hon sög.. Vi tog skydd i ungdomstältet strax efteråt tills Maggio entrade scenen! Riktigt bra..
Därefter spelade Donkeyboy men vi som vet vad riktig musik är, såg till att få bra platser till Europe:P Vi intog statyn mitt i smeten och fick därmed den perfekta överblicken över både scenen och publikhavet
 
 
Mobilkameran..
 
It was AWESOME!!^^