Dra åt helvete

Är så förbannat less på er jävla bitchar och dryga jävlar. Antingen låt mig va eller dra åt helvete för jag orkar inte med er längre. Så här är en idé; sluta prata med mig! Ni ju varken bryr er eller verka tycka att det är värt det så varför ens öppna käften? 
Börja bete er som normalt folk eller hitta någon annan att hacka på...

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

väx upp

Svar: Du din jävla fitta, tala fan inte om för mig vad jag ska göra, jag har all rätt att skriva vad jag vill och det angår inte dig. Jag står iaf för min åsikt och gömmer mig inte bakom "anonym" som en liten fegis, det är nog snarare du som ska växa upp och stå för det du skriver, din fega jävel.
The AtrumRose

2 Minna :

skriven

Du verkar inte vara så positiv, försök tänka mindre negativt för annars kanske dina vänner börjar ta avstånd från dig. Vad vet jag........XD

Svar: Jag uppskattar det du försöker säga men det är ju så jävla lätt när mina "vänner" bara är bitchiga och dryga mot mig hela tiden, då orkar fan inte jag heller.
The AtrumRose

3 Frida:

skriven

Hej har läst din blogg länge och du är en stor förebild. Dina bilder är helt gudomliga och du har stor talang.
Men dina andra inlägg är så "mörka"..det får mig som läsare att undra hur det kommer sig?
Du skriver att det är dina vänner som är bitchiga och dryga mot dig. Jag har varit med om samma sak,so trust me..I know the feeling.
Ett råd till dig från mig är att vända på ditt tankesätt,dom negativa tankarna gör ingen nytta för dig eller dina kamrater runt om dig. Negativ energi drar ner både en själv och andra i ens omgivning. Mina vänner tog avstånd från mig när jag var kring 15-16år,(är nu 19). Jag blev arg och såg dom som dryga jävlar.. Du kanske känner ingen dig? De förklarade för mig att jag var så negativt inställd på allt att man inte orkade med mig,jag förstod det inte då..men nu i efterhand så kan jag förstå varför dom gjorde som dom gjorde. Och tänk nu inte "dom får acceptera mig som jag är,jag är bara mig själv osvosv". STOP IT RIGHT THERE!! Det är bra att vara sig själv,men ibland måste man tänka på vad man säger och hur man själv beter sig.

Så oss emellan,försök tänka mindre negativt,du kommer ingenstans med det. Jag höll på att förlora personen som betydde världen för mig..men jag nådde min gräns och jag tänker aldrig mer utsätta mig själv eller mina vänner för att bli den personen jag då var. Jag är nu en glad och positiv tjej i mina bästa år,med vänner åt både höger och vänster. Tro mig,du når din gräns du med. Men börja redan nu,du kommer må mycket bättre! :)

Puss och kram från Frida i Borlänge

Svar: Wow, tack Frida! Det betyder väldigt mycket för mig att få höra så fina saker, skulle nog aldrig ha tänkt mig som en förebild för någon, blir så glad av att du tycker det!Jo jag känner igen mig i det du skriver och jag försöker verkligen ta åt mig, både från det du säger och från andra som säger samma sak. Det är ju inte så att jag vill gå runt med dom här känslorna och det är definitivt inte meningen att ni som läsare ska oroa er eller känna att ni inte vill läsa nå mer på grund av det jag skriver. Min blogg blir ibland ett verktyg för mig att få ut mina känslor och kunna lätta på trycker lite och därför blir det kanske lite mer negativa inlägg i perioder med det är något jag försöker jobba med. Men samtidigt känner jag att varför beter de sig såhär mot mig nu när dom inte gjort det tidigare? Varför duger jag inte helt plötsligt när jag aldrig har varit annat än snäll och glad med dem? Så det är i så fall inte bara jag som behöver ändra på mig och därför kan jag bli irriterad på många för det är definitivt inte bara mitt fel, men självklart ska jag försöka tänka mindre negativt.
Jag uppskattar verkligen din omtanke och det känns alltid bra att veta att någon bryr sig! Det betyder så mycket för mig!:)
Stora varma kramar till dig!
The AtrumRose

Kommentera här: