Mattemys med te och filt;)

Pluggar till samhällsprovet imorgon, om arbetsliv, löner och lagar, skittråkigt egentligen men det är inte så mycket vi behöver kunna ändå så det går nog bra..
Nu ska jag ta en välförtjänt kopp te och mysa med min stora gosiga filt.. Och kanske Tiggi om han vill;)

Kommentarer:

1 sagalovisa:

skriven

Hej, hur gjorde du för att få din meny på sidan?? Skulle behöva hjälp, kika gärna på min blogg så förstår du, den hamnar bara där nere :( uppskattar hjälp!

2 BYSOFIA:

skriven


BYSOFIA.SE - Läs bara om du vill!
Delar med mig av min livshistoria hur jag lever idag med min svåra sjukdom som jag drabbades av som liten. Hur vi gick igenom när huset brann ner och hur vi började om från ruta ett, hur lillebror klarade hjärtsjukdomen och det värsta av allt hur jag klarar mig igenom min Fars bortgång på bara för ett år sedan av hjärntumörer som tog hans liv på bara fem veckor! - FUCK CANCER!

Mitt stora intresse för mode som jag delar med mig i outfits, inspiration, vardag och hur jag frilansar som modell och mitt senaste uppdrag för Nelly.com. Hoppas du hittar något du gillar och att vi ses i bloggen.

Instagram - Sofiahanden

3 Tante:

skriven

Jag vet inte om denna vits kan vara ett reelt svar på någon fråga i samhällsprovet, men du kan ju alltid prova ;)
- Ja, du har fått jobbet och kan börja på måndag. Lönen blir 6000kr de två första månaderna och därefter stiger den till 8000kr.
- Tack, då startar jag om två månader!
Hmm, kanske man redan har fått sparken...

Kommentera här: